Hae
Aino Mäkelä

Firenzen suosikki: #RAW

En oo vielä ihan hirveästi ennättänyt kirjoitella meidän Italian lomasta, mutta koska oon huomannut ihmisten matkuvastan nyt tosi paljon sielläpäin niin halusin kertoa teille mun Firenzen ykköslempparista!

Ennen reissua mä vähän pelkäsin ruokailujen puolesta sillä Italia on hyvinkin tunnettu pizza&pastapainotteisesta ruokakulttuuristaan, mutta sainkin yllättyä positiivisesti kaikesta ihanasta mitä me sieltä löydettiinkään 🙂

Jos siis oot matkustamassa Firenzeen ja tykkäät terveellisestä, raikkaasta ja maukkaasta ruoasta niin suosittelen sua suuntaamaan #RAW:iin. Kyseessä on suloinen pieni kahvila/ravintola joen rauhallisemmalla puolella, jonka sisustus on todella rauhallisen kodikas ja asiakaspalvelu vailla vertaansa.

Valikoimasta löytyi kaikkea ihanaa: wrappeja, pitsaa, hampurilaisia, pad thaita.. ja kaikki raakana! Itseasiassa mulle tuli siitä tosi paljon mieleen Helsingistä löytyvä Raw’N More 🙂 Nam. Teki mieli maistella ihan kaikkea ja lopulta päädyin wrappiin, joka oli ihan täydellisen hyvää.

Jälkiruoaksi otettiin vielä annokset heidän itsetekemiään vegaanisia raakajäätelöitä mauissa laventeli, hasselpähkinä-ruusu ja suklaa. Vegaanisia jäätelöitä sai onneksi kaupungista muualtakin ja jos ne kiinnostaa, niin suosittelen ehdottomasti testaamaan Ecoardon herkkuja!

#RAW löytyy siis Firenzestä osoitteesta Via Sant’Agostino 11R ja koko valikoima on raakaa, vegaanista ja gluteenitonta – sekä alusta asti heidän itse tekemää 🙂 Vahva suositus!

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *