Hae
Aino Mäkelä

Räjähdysherkkä

RäjähdysherkkäViimesen vuorokauden oon ollu joku, jota en oo meinannu itsekseni tunnistaa. Kiukkuinen, hermostunut ja täysin keskittymishäiriöinen. Aivan kuin olisin vajonnut takaisin ängstiseksi teiniksi, jota vastaan koko maailma on kääntynyt.

Mulla on ollut koko alkuvuoden niin seesteinen, kevyt ja helppo, olo että oon tänään vähän jopa säikähtänyt omaa käytöstäni. Eilen nautittu kahvi ja raakasuklaaöverit (en tajua miten oon aiemmin voinut nautiskella molempia päivittäin, vaikka ihania onki) sekä liian pitkään valvottu eilisilta selkeästi kostautui ja varsinkin yhdessä loppusiivousstressin kanssa onnistuivat muodostamaan aika pahamaineisen kaksikon. Sellaisen, että mun teki mieli kirjoittaa tussilla otsaan ”kierrä kaukaa”.

RäjähdysherkkäOnneksi en tehny sitä, sillä ainoa asia mikä on mut tänään saanu pysymään järjissäni on mun ystävät. Ne joille saa sanoa suoraan (ja jotka tajuaa sanomattakin), että nyt vähän kiristää nuppia ja pienen hetken yhdessäolon jälkeen mun koko kiukku on poissa ja naamalla komeilee onnellinen virne. Kyllä mä vaan sanon, että ystävät on ihan taivaan lahja! Ja mä oon ihan älyttömän onnekas omistani.

Mun normaali nukkumaanmenoaika on menny jo reilu tunti sitten ja mulla on vielä siivottavana jääkaappi, pakastin, pesuhuone ja lattiat. Arvaattekin varmaan, että millään ei huvittais – ei just nyt. Pitäis myös pakata ylijäämäastiat pahvilaatikkoon ja roudata ne ilostuttamaan jotakuta onnekasta. Ja mä aion tehä sen kaiken ennen huomista aamukymmentä, jolloin suuntaan lentokentälle ja lähden Espanjaan – kauas tästä stressistä ja härdellistä, nauttimaan siitä että mun ei tarvi suunnitella tai miettiä ite yhtään mitään.

RäjähdysherkkäOnko joku muu mun kans samaa mieltä, että muuttaminen on ihan syvältä?

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.