Hae
Aino Mäkelä

KYSY ja TOIVO!

Mä teen nyt jotain mitä oon halunnut tehdä pitkään. Pakkaan laukkuun vain välttämättömät ja tärkeimmät, jätän kotiin sekä tietokoneen että puhelimen, ja matkaan mökille – luonnon rauhaan. Uskon pienen vierottautumisen huolestuttavasta symbioosista tietokoneen ja älypuhelimen tekevän varmasti älyttömän hyvää! En oo korvaamaton eikä maailma kaadu, vaikka en muutamaan päivään vastaakkaan puhelimeen tai sähköposteihin ja jos kaatuu niin sen on sitten tarkoitettu kaatuvan.Haastankin teidät tekemään saman! Vierottautumaan somesta ja nauttimaan enemmän elämästä itsestään hetkessä eläen. Mutta ennen tietokoneen piilottamista sängynalle toivon, että täytätte komenttiboksin kysymyksillä ja toiveilla sillä NYT ois kysymyspostauksen vuoro! Käyttäkää tilaisuus siis hyväksi ja jättääkää postaustoiveenne sekä kysykää mielivaltaisesti kaikkea mihin haluaisitte mun vastaavan oli kyse sitten treeneistä, syömisestä, opiskelusta tai vaikkapa mun kengännumerosta.

Toki mielivaltaisesti saatan myös jättää asiattomiin kysymyksiin vastaamatta 😉

Teaserina vielä teille mun eilisen herkkupitsan kuva, jonka reseptin perään kyseltiin jo instagramissa (@makelaino) ja täten tunnustan, että ajastin reseptin teille viikonlopuksi. Joudutte siis hetken vielä oottelemaan, mutta lupaan odotuksen olevan sen arvoista 😉 NAMS ja MUMS!

Ihanan rentoa viikonloppua kaikille,
<3 Aino

10 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Ostin vähä aika sitte tuollaiset samalaiset kengät mitkä sullakin on 🙂 Aivan ihanat!! <3 Ootko pessyt niitä pesukoneessa? Onko ne mennyt huonoks siitä? Pelkään et värit haalenee jos pesen 🙁

  • Aino kirjoitti:

   Joo, noi on aivan ihanat kengät! Oon ihan rakastunu 🙂 Mutta vielä en oo pesukoneessa käyttäny.. jotenki en haluais uskoa, että värit kärsis mutta kokeilemallahan se vasta sitten selviää 🙂

 2. Salla kirjoitti:

  Heeei! Just eilen oli uutisissa juttu sellasesta nuorten kesäleiristä jossa oli kännykkä-, tietokone- ja tv-kielto. Tarkotuksena oli just saada nuoret viettämään enemmän aikaa ulkona, harrastamaan enemmän ja olemaan toistensa kanssa ihan kasvokkain. Mun mielestä aivan loistoidea ja, mikä vielä ilahduttavampaa, nää nuoret tykkäsi kovasti. 🙂

  Tästähän tuli itsellekin kipinä pitää päivä ilman elektroniikkaa: heti huomenna! 😀

  Mutta niin, se kysymys. Onko sulla tällä hetkellä mitään selkeää visiota, mikä susta tulee isona? Tai peräti suunnitelmaa? Vai annatko vain elämän kuljettaa?

  Ja vielä hauskuuskysymys ;D Jos saisit valita seikkailuloman, minkä näistä ottaisit: Pyöräretki saaristossa, ruskavaellus Lapissa vai ratsastusvaellus Itä-Suomessa?

  • Aino kirjoitti:

   Joo teki kyllä ihmeen hyvää! Ja tollasia päiviä pitäis olla enemmänki – pitäis ottaa säännölliseksi tavaksi ottaa yks ”vapaapäivä” viikossa vaikkapa 😉 Tai edes parituntia päivässä – sekin tekis paljon.

   Ja tuohon sun ekaan kysymykseen niin kyllä mulla on selvä visio siitä mitä haluan tehdä 🙂 Mutta mun ehkä pitää vähän odottaa, että ”aika on kypsä” ja sitä odotellessa annan elämän kuljettaa. Tajusin, että mulla ei oo kiire minnekkään joten nyt vielä kun mua ei mikään sido minnekkään niin haluan nähdä ja kokea niin paljon kaikkea hauskaa kun vaan on mahollista!

   Ja hauskuuskysymykseen vastaus on viime viikonlopun jälkeen helppo: ruskavaellus Lapissa! Sen aion ehkäpä jopa toteuttaakkin:)

 3. Jenni kirjoitti:

  Moi! Mä oon melko uusi lukija, enkä ole vielä koko blogin aikaisempien päivitysten tarjontaan ehtinyt tutustua joten en tiedä mitä kaikkea sieltä jo löytyy. Kuitenkin täytyy jo nyt sanoa, että ihanalta ja herkulliselta vaikuttava blogi, varmasti tulee monet vinkit ja ohjeet käyttöön! Mä haluaisin oppia vetämään leukoja, uskon kyllä että voimaa niihin löytyy mutta en vaan osaa käyttää sitä, tällä hetkellä ei siis mene yhtäkään. Sitten erilaisia venyttelyohjeita esim ennen ja jälkeen juoksulenkin (varmaan löytyykin jo jostain?), venyttelyohjeita siihen miten joskus tulevaisuudessa voisi saada spagaatin ja apua alaselän ja oikean jalan iskiaskipuun jos venyttely sitä helpottaa. Ja sitten mua kiinnostaa akrobatia, niin maassa kuin trampoliinilla. Miten päästä seisomaan käsilleen, päälleen, osaatko trampoliinilla temppuja joita voisi näin blogin välityksellä oppia?
  Kiitos jo etukäteen jos näistä vaikka jokin toteutuisi 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Kiitos kivoista postaustoiveista! Otan niitä työn alle – oonkin halunnut kehitellä paljon enemmän treenipostauksia, kivaaa! 🙂

 4. Manna Vaara kirjoitti:

  Kun kerran saa toivoa, niin kaipaisin juttua venyttelystä ja palautumisesta! Itsehän jätän venyttelyn usein väliin treenaamisen yhteydessä, mutta toisaalta venyttelen aina vähäsen pitkin päivää.

 5. Jaana kirjoitti:

  Osaisitko näin personal trainerina vastata tähän. Mitä teen kun olen ihastunut omaan pt:ni??? (ei, se et ole sinä. vaikka blogiasi onkin mukava lukea. 🙂 ) Tässähän ei itsessään varsinaisesti olisi mitään ongelmaa, ellen olisi nainen, samoin kun hänkin, ja hän elää miehen kanssa!!! Miten ”järkevän aikuisen naisen” pää nyt näin kääntyi.. Välillä huomaan salilla vaan vilkuilevan ympärilleni, jos edes näkisin häntä. Ja jos hän tulee juttelemaan, sekoan sanoissani. Hänen hymynsä on niin valloittava, hän on kaunis ja raikas. Tämä ei todellakaan ole mielestäni normaalia, ja yritän saada pääni päästämään irti näistä teinitytöille kuuluvista ajatuksista.. Ja sitten näen hänet ja hän hymyilee ja voi luoja…… Liikun itseni takia ja pudottaakseni painoa. Toivoisin pääseväni näistä ajatuksista eroon. Äläkä sano, että puhu avoimesti hänelle. Sitten tilanne vasta kiusalliseksi menisikin, ja joutuisin vaihtamaan salia.. Kiitän ja kumarran.

  • Aino kirjoitti:

   No apua, heti äkkiseltään ei tuu kyllä mitään mieleen sillä vastaavaa tilannetta ei tuu mulle kyllä mieleen! En kyllä itsekkään suosittele avoimesti puhumista sillä uskon, että tilanne on ohimenevä ihastus. Oot saanu pt:ltä paljon huomiota ja apua, mikä ihan luonnollisesti voi sitten aiheuttaa ihastumisen tunnetta.. 🙂 Mutta alkuhuuman mennessä ohi yleensä tilanne rauhoittuu. Ainakin näin jos omia ihastuskokemuksia miettii 😀 Tsemppiä ja pidä pää kylmänä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.