Hae
Aino Mäkelä

ME NAISET Sport nro.4

Moi ja pikaterkut Lontoosta!

Käytiin just Siirin kanssa salilla ja vitsit, että siinä on kyllä kova mimmi! Voin kertoo, että rääkättiin sekä ojentajat että haukat siihen malliin että nyt kirjottaminenkin tekee tuskaa – hahha 😀 Ja vitsit kuin tyylikäs ja hieno se sali oli, jolla me oltiin – oli uima-allasta ja varmaan neljäkymmentä juoksumattoa, hahha! Mutta oli mulla oikeeta asiaakin, nimittäin halusin tulla vinkkaamaan tänään julkaistusta uudesta Me Naiset Sportin -numerosta, josta löytyy kokonainen lehtijuttu allekirjoittaneesta 😀 Hihhi! 

Juttuhan siis käsittelee treenibloggaajan arkea ja kuvaajan kanssa vietettiinkin oikein mukava päivä yhdessä niin salilla treenaillen kuin koulujuttujakin tehden mahdollisimman paljon mun normaalia päivää mukaillen – mitä nyt jutusta tietty uupuu ne kaikki sosiaaliset kontaktit sun muut ”normaalien ihmisten” aktiiviteetit, hahha! Ite en oo vielä juttua päässyt näkemään, kun tosiaan täällä Lontoossa ollaan, joten innolla ootan että kotiin pääsen lehden kimppuun.

Kuvan täydeltä kaunista FitFashion -energiaa!
Kuva: Trendi

Ja tosiaan – monet onkin ihmetelleet, kun viime kuun puolellahan mä vihjailin blogin olevan muuttamassa uuteen osoitteeseen ja silloin asiat tosiaan vaikuttikin siltä. Mutta kuten huomaatte niin täällä FitFashionissahan mä edelleenkin kirjoittelen – ja tänne kyllä aion jäädä 😉

Eli jatkossakin voitte seurailla mun juttuja ihan täällä tutussa osoitteessa ja tietty blogin Facebook -sivun kautta! Ja instagramistahan mut löytää nimimerkillä @aippee, josta voi seurailla myös mun Lontoon seikkailujakin 😉

Nyt mä lähden nauttimaan loistavasta Lontoosta sädehtivän Siirin opastamana, hihhi! Mutta pysykää te kuulolla sillä myöhemmin tänään on vielä tulossa treenipostaus keskiviikkoiseen tapaan 😉 

<3 Aino

15 kommenttia

 1. Jonna kirjoitti:

  Jes, just kolahti kyseinen lehti postiluukusta! Tiedän mitä teen illalla 🙂 Hauskaa lomaa ja ota paljon kuvia!

 2. Piritta kirjoitti:

  Pitääkin käydä nappaamassa lehti kaupasta 🙂 Ihanaa lomaa ja pääsiäistä!

  -Piritta

  piritta-headoverheels.blogspot.fi

 3. anna kirjoitti:

  Hyvä Aino!! Oli kiva olla osana tuota siun ”lehtijuttupäivääsi” 🙂

  Kivaa Lontoota! <3

 4. eveliina kirjoitti:

  Äh, mun piti ostaa tää lehti tänään kauppareissulla, mutta unohdin! Täytyy yrittää muistaa ens kerralla 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Noniin hyvä! Toivottavasti on hyvä juttu – itteä vähä jännittää, että millasena se on oikeen tullu loppuenlopuksi ulos 😀

 5. voimariini kirjoitti:

  Jipii, huippua, pitääpä käydä hakemassa lehti! 😉 Ja kivaa että jäit tänne vaikka en edes tiedä mihin olit menossa! 😀

 6. paulakoo kirjoitti:

  Hehee mä ostin tän lehden iha ekstemporee ku lähettiin kaveriporukalla mökille. Sitte ku sitä lueskelin, tokasin kaverile ”heheeei mä luen tän tytön blogia!”:) oot upea^^

  • Aino kirjoitti:

   Oi ihana, kiitos ihan älyttömästi:) Vähänkö mulle tuli hyvä mieli – itse oot upea! <3

 7. Annie kirjoitti:

  Ostin tänään ko. lehden, oikein oli kiva juttu sinusta! Tosi hienoja kuvia ja sinusta sai sellaisen positiivisen ja symppiksen kuvan, niinkuin tämän bloginkin kautta 🙂

 8. Outi kirjoitti:

  Hei! Juuri tuon lehtijutun kautta päädyin selaamaan blogiasi. Mukavasti kirjoitettua ja mielenkiintoisia näkökulmia. Tulee varmasti jatkossa luettua enemmänkin. Ja hei oikeesti.. Katoin tuota pikkukuvaa susta ja sitten peilikuvaa ittestäni……. Parin päivän päästä kävelin salille ja ostin jälleen kortin, 9 kk tauon jälkeen. 🙂 Ja nyt ois tarkotus kadottaa 6,5 ”raskauskiloa” ja päästä tavoitteeseen, 5 km juoksu 31.8. mennessä. Mikäli esikoinen 3 v ja kuopus 8 kk on samaa mieltä. 😀 Noh, nyt on oltava. Mommy has had enough. 😉

  • Aino kirjoitti:

   Voi vitsit kuinka mahtava kuulla, Outi:)!! Ihan älyttömästi tsemppiä proggikseen – sä todellakin pystyt siihen! Ei muuta kuin tuumasta toimeen vaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.