Hae
Aino Mäkelä

Sporttiviikko

Sporttiviikko
Huhheijaa. Se ois taas maanantai – uus viikko ja uudet kujeet! Moneen kertaan oon jo todennut, että maanantai on mun mielestä viikoin parhain päivä ja haluankin taas todeta sen saman, se on aina mahdollisuus kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen.

Tällä viikolla maanantain kunniaksi haluan tarjota onnekkaimmille teistä ilmaista treeniaikaa omalla kotisalillani Esport BristolissaOon itse viimeaikoina alkanut viettämään siellä yhä enemmän ja enemmän aikaa mm. monipuolisten treenimahdollisuuksien sekä tietysti päivä päivältä kasvavan motivaationi vuoksi. Oon taas löytäny mun aidon liikunnan ilon ja se on ihan huikeeta! Nyt pitää vaan muistaa pitää maltti mukana.

Sporttiviikko
Kasasin meidän tuntikalenterista kaksi viikko-ohjelmaa niin kevyempään kuin rankempaankin menoon:

VIIKKO1
Maanantai: Body Balance
Tiistai: CrossX
Keskiviikko: AirYogaYin60
Torstai: Lepo
Perjantai: GRIT Strength
Lauantai: Lepo
Sunnuntai: AirYogaYin75

VIIKKO2
Maanantai: HotFlowYoga75
Tiistai: GRIT Strength
Keskiviikko: CrossX
Torstai: HotYoga60
Perjantai: BodyAttack
Lauantai: BodyCombat
Sunnutai: Lepo

Sporttiviikko Kuten huomaatte, niin fiilistelen meidän salilla todella paljon joogaa. Se on ihanaaaa! Ja osa tunnista tosi rankkoja, kun taas toiset on antaa sopivaa haastetta samalla palauttaen kehoa rasituksesta. Tietysti jos ryhmäliikunnasta ei tykkää niin treenit voi toki käydä aina suorittamassa itsenäisesti salillakin, sillä myös siihen löytyy erinomaiset puitteet.

Millainen ois sun täydellinen treeniviikko? Kerro siitä mulle kommenttiboksissa ja voit voittaa viikon ilmaiset treenit Esport Bristolissa! Samalla saat vielä siihen kylkeen vähän treenievästä smoothien muodossa PUR Hyvinvointikaupalta, namnam 🙂 Arvon viisi onnekasta torstaina 5.11 eli siihen asti on aikaa osallistua!

Onnea kaikille arvontaan ja ihanan energistä viikkoa sinne ruudun toiselle puolen, mä ainakin aion ottaa liikunnasta tällä(kin) viikolla kaiken ilon irti!

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

9 kommenttia

 1. Linsku kirjoitti:

  Tykkään tehä kovempia treenejä ja crossfit tyylinen treeni on ominta mutta viime aikoina kroppa ollut kovilla joten ”kevyempi”, kroppaa avaava ja vahvistava treeni olisi mieleinen ja parasta nyt! Eli esimerkki treeniviikkosi joogan parissa olisi nyt se omin. 🙂

 2. Maiju kirjoitti:

  ihana Aino! Näytät niin energiseltä ja onnelliselta <3

  Mun täydelliseen treeniviikkoon kuuluis paljon fiilistelyä tanssin muodossa, rauhoittumista joogassa ja vähän kovempaakikn treeniä esim BodyPump tai Attack tunneilla. 🙂

 3. r kirjoitti:

  Mun treeniviikkoa värittää FlowJooga (ti, to, su) sekä kehonpainotreenit salilla (ke, la). Lisäksi putkirullailua ja pilatesta la.

 4. Marsu kirjoitti:

  Täydellinen treeniviikkoni koostuisi joogasta, tanssista, kehonpainotreenistä sekä spinningistä 🙂

 5. Ella kirjoitti:

  Tanssia ei voi koskaan olla liikaa, paljon sitä siis! Kehonhuolto tuppaa itseltäni toisinaan unohtumaan, esim. jooga tekisi terää enemmissä määrin (:

 6. Roosa kirjoitti:

  Mulle täydellinen treeniviikko olisi sellanen, että se sisältäis 3 rankkaa treeniä ja muutaman kävelyn, sekä joogan, jotka tasapainottais kropan kuormitusta ja palautuminen olisi hyvä. Yleensähän suunnittelenkin näin treeniviikkoni, mutta aina ei vaan aika riitä, ja jostain on tingittävä:D Mutta anyways, tollanen olis täydellinen!! 🙂

 7. Katri Ikävalko kirjoitti:

  Täydellinen treeniviikko mun mieleen on sellainen, että kotosalla jaksaisi 3 kertaa viikossa harrastaa kahvakuulailua sekä painojennostelua. Kuntoilua punttisalilla kerran viikossa ja kylkeen vielä fysio/allasterapiaa.

 8. Essi kirjoitti:

  Mun täydellinen treeniviikko tän hetken kiireessä sisältäisi rankempana tuntina bodycombatin ja sen lisäksi pari joogatuntia, eniten fiilistelen flowta ja ilmajoogaa 🙂

 9. seepra kirjoitti:

  Mun täydellinen treeniviikko pitäisi sisällään useamman hikisen salitreenin, yhden puolen päivän vaelluksen ulkoilmassa hulppeissa maisemissa ja palauttavaa kehonhuoltoa vaikkapa joogan ja kevyen uinnin muodossa 🙂 tai kesällä suppailua, oi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.