Hae
Aino Mäkelä

Talvi-iho & luonnonkosmetiikan suosikit

Mä rakastan talvea. Siis R-A-K-A-S-T-A-N. Etenkin juuri tätä aikaa vuodesta, kun ulkona on pirteän raikas pakkassää, aurinko ilahduttaa läsnäolollaan ja saa pukeutua muhkeisiin neuleisiin, pipoihin ja useisiin vaatekerroksiin.

Vaikka mä rakastankin talvea, niin mun iho ei tee samoin. Vietän paljon aikaa ulkona, ja kylmä ja kuiva pakkasilma on kyllä näkynyt ja tuntunut iholla – mulla on nimittäin aina hanskat hukassa ja oon meikannut tänä vuonna vain runsaat neljä kertaa. Eli sekä kädet että kasvot ovat olleet vailla suojaa tuiskussa ja viimassa useampaan otteeseen..Mutta onneksi on hoitavaa luonnonkosmetiikkaa, jonka avulla on saanut pidettyä niin mun kasvoista kuin käsistäkin parasta mahdollista huolta näissä olosuhteissa. Jos sulla siis on ongelmia talvi-ihon kanssa, niin tutustuppas seuraaviin luonnonkosmetiikan ihanuuksiin:

♡ Viikottainen kuorinta + Mádaran SOS Hydra Mask jättää ihon ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi. Kyseinen naamio onkin kuulemma erinomainen valinta, kun iho on joutunut rasitukseen lämpötilojen vaihteluiden vuoksi – ja allekirjoitan sen täysin. Se ei kiristä, vaan rauhoittaa ja viilentää ihanasti luoden myös suojaa iholle.

♡ Päivittäisessä käytössä kasvoille mulla on kotimainen Mia Höytön Lumous -seerumi, joka sisältää mm. tyrniuutetta, koivunmahlauutetta, arganöljyä ja hyaluronihappoa. Seerumin raaka-aineet hoitavat yhdessä ihoa kosteuttaen, pehmentäen ja rauhoittaen sitä. En tajua, miksen oo aiemmin antanut tälle seerumille mahdollisuutta – nimittäin se on aivan ihana!

♡ Voimakkaan tuoksuinen Meditaon Arganvoide on valehtelematta paras käsivoide, jota oon koskaan käyttänyt. Näin talvisin mun kynsinauhat repeilee herkästi ja se sattuu – ja saa kädetkin näyttämään näyttääkin aika karuilta.

♡ Siinä missä mun kasvot ovat päässyt nauttimaan kosteuttavista naamioista, oon tarjonnut samaa hemmottelua myös mun hiuksille. Kotiutin kokonaisen sarjan Natura Siberican hiustenhoitotuotteita ja mun talvisin lättänät ja sähköiset hiukset on saaneet aivan uutta eloa! Vaikka ihastuinkin ensimmäisenä näiden tuotteiden pakkauksiin, on niiden vaikuttavat raaka-aineet vähintään yhtä ihastuttavia. Vai miltä kuulostaa tyrnin ja siperianmännyn öljyt ja imikkäuute yhdessä vitamiinien kanssa? Aika hyvältä ainakin minusta. Ja tuntuu myös <3 PSST… näiden hintakin oli jopa ällistyttävän edullinen!

♡ Viimeisimpänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä mulla on villi kortti joka ei liity oikeastaan mitenkään talveen vaan vuoden jokaiseen päivää. Aamuun ja iltaan. Nimittäin Ecodentan hammastahnat! Tutustuin näihin viime syksynä ja oon siitä asti hehkuttanut niitä kaikille sillä ne on ehdottomasti parhaimmat luonnolliset hammastahnat joihin oon tömännyt. Omia suosikkeja on musta, valkaiseva hammastahna ja vihloville hampaille suunnattu suolahammastahna.Mikä on sun tän hetken luonnonkosmetiikan suosikki? Tai jokin tietty täsmätuote talvi-iholle?

Paina ihmeessä ylhäällä sydäntä <3 , jos koit nämä vinkit hyödylliseksi – ja jos jatkossakin haluat kuulla mun suosituksia laadukkaasta ja tehokkaasta luonnonkosmetiikasta! Osan yllä olevista tuotteista oon saanut käyttööni blogin kautta, mutta osan olen kotiuttanut ihan kaupasta – ja jokaista tulen kyllä ostamaan lisää kunhan kaapit niistä tyhjenee.

Xoxo,
Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.