Hae
Aino Mäkelä

Tuu mun kans juokseen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERATämä on kutsu teille kaikille!

Juokseminen on ihanaa. Ja välillä ihan kamalaa. Mulla on siihen tosi ristiriitainen suhde – lenkille lähtemiseen on aina tosi korkea kynnys (tänäänkin aamulla mun PITI mennä.. niinpäniin :D) ja joka kerta lenkin jälkeen mulla on aina niin hemmetin hyvä olo, että mietin miksen tee sitä useammin. Juoksemisessa se endorfiiniryöppy on vaan niin paljon massiivisempi entä muuten!

Ainakin mulla – mites teillä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERASATSille onkin tullu kolme uutta juoksutuntia kaikentasoisille juoksijoille – Run Pace, Run Speedplay ja Run Tough – joista jokainen on kestoltaan 75minuuttia. Lomalta palattuani mä aattelinkin aloittaa treeniarjen kevyen hauskasti testaamalla Run Speedplay torstaina 25.9 klo 18:30 SATS Elielillä. Hyvin todennäköisesti kunto pääsee loman aikana vähän rapistumaan, mutta Speedplay tunnille osallistuminen ei silti hirvitä: se on hauskan vauhdikas ulkojuoksutunti, jossa pääsee haastamaan itseään intervalleilla ja spurteilla leikitellen!

Ja mä haluan kaikki teidät mukaan! Jokainen mun blogin lukija, joka mun kanssa tunnille tulee on myös mukana 3KK:n SATSin jäsenyyden arvonnassa 😀 Keskuksiahan löytyy niin ympäri pääkaupunkiseutua kuin Suomeakin, joten palkinto on ainakin mun mielestä erittäin tavoittelemisen arvoinen! Näitä uusia juoksutunteja pääsee siis jokainen kokeilemaan maksutta eikä kokeileminen velvoita ketään mihinkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHellyHansen Nimble R2 – täydellinen citylenkkari!
Kaunis kuin karkki ja samalla ihan superhyvä jalalle: täydet kymmenen pistettä.

Ylihuomenna oon siis jo Portugalissa enkä oo vielä matkalaukkua edes kaivanut esille. Lomalla tulee tapahtumaan ja paljon, mutta se että kuinka paljon siellä tulee jumppailtua on vielä mysteeri..

Matkalaukku on tosiaan tyhjä, mutta nää mun uudet HellyHansenit on sieltä kyllä ansainneet paikkansa. Nää on superkevyet ja hengittävät, joten sopii ihan loistavasti niin juoksuun ja lenkkeilyyn (ahhhh aamulenkit rannalla!) kuin kaupunkiin sekä maisemiin tutustumiseenkin, koska nää on niin älyttömän nätit. Oon muuten ollu nää jalassa myös viimepäivät töissä ja jalat on kiittänyt!

Ehkä mun pitää hommata toinen pari näitä ihan sitä tarkoitusta varten…? 😉

Mutta tosiaan – merkatkaa kalenteriin jo nyt torstai 25.9 klo 18:30 ja paikaksi SATS Eliel! Lähdetään yhdessä vähän testailemaan miltä se juoksulla leikittely tuntuu – eikö vaan?! 🙂

<3 Aino

11 kommenttia

 1. krisu kirjoitti:

  minäminäminä mukana

 2. minde kirjoitti:

  pitääkö olla satsin jäsen jotta voi osallistua tunnille?:)

 3. Riikka kirjoitti:

  Suurin syy miksi en juokse, on jalkoja vaivaava penikkatauti. Ja se ketuttaa ihan kympillä. Jos sulla on joku poppakonsti millä pääsen siitä eroon niin olen ikuisesti kiitollinen!

  • Aino kirjoitti:

   No voihan nökö :/ Mitä kaikkea sä oot jo kokeillu sen selättämiseksi? Tuleeko se aina ihan heti, jokaisen juoksuyrityksen jälkeen?

 4. Riikka kirjoitti:

  Venytystä ja hierontaa. Ne on kävellessäkin niin kipiät välillä että joutuu pysähtyyn :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.