Hae
Aino Mäkelä

TULOSSA: Treenipäivä 25.10 !

Tänä vuonna lokakuu on jotenkin ihan älyttömän kiva sillä kokoajan tapahtuu jotain hauskaa 🙂 Ja kuukausihan on vasta puolessa välissä! Ens viikonloppuna on kauan ootetut I Love Me -messut, joissa lauantaina palkitaan Sport&Wellness -blog awardsien tähtikaarti ja sen jälkee on sitten vielä #projektiX:n paljastamistilaisuus, kun me yhdessä Monnan, Hannan ja Maijun kanssa ollaan I Love Me -loungessa haastateltavana klo 15:30 eteenpäin…äääks!

Ja ei ne kivat jutut onneksi siihen lopu 😉 Nimittäin viikon päästä lauantaina eli 25.10 oon yhdessä kolmen muun personal trainerin, eli Monnan, Tuukan ja Lassen, kanssa järjestämässä Treenipäivää!

10733640_10152733905010351_1055539676_nKokonaisuus tulee olemaan uskomattoman monipuolinen ja päivä tulee sisältämään kolme eri treeniä (juoksu- ja kahvakuulatreenin sekä toiminnallisen treenin) sekä ravintoluennon ja GreenStreetin raakasuklaaworkshopin! Hintaa päivällä on VAIN 49€ ja siihen sisältyy lisäksi vielä runsas lounas sekä mahdollisuuden shoppailla aivan ihania Lorna Janen treenivaatteita! Paikkana on Kaisankoti, jonka tiloihin ja ympäristöön kaikki tapahtuma on järjestetty 🙂

Treenipäivä on jo lähes loppuunmyyty, mutta vielä on viimeiset kuusi paikkaa jaossa nopeimmille 😀 Oon itse tosi innoissani siitä, että saan olla mukana järjestämässä näin kattavaa tapahtumaa joka ei varmastikkaan jätä ketään kylmäksi. Ja jota ei todellakaan ole hinnalla pilattu 😉 Jos siis kalenterissa on vielä tyhjää niin ilmottaudu ihmeessä mukaan ja ota vaikkapa kaveritkin messiin!

kuva (3)Timanttinen tiimi!

Ilmottautumiset ja lisätiedot: ptmonna(@)yahoo.com ja pttuukka(@)gmail.com ! Älkääkä jääkö jahkailemaan sillä nopeat syövät hitaat 😉

Nähdään treenipäivässä!
<3 Aino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.