Hae
Aino Mäkelä

19. LUUKKU

Saanko taas päivitellä kuinka nopeasti aika kuluu? Nyt avautuu nimittäin jo 19. LUUKKU ja musta tuntuu kuin eiliseltä se päivä, jolloin tää mun oma sivusto sekä joulukalenterin 1. LUUKKU aukesi.

Muistattehan, että se luukku onkin auki aina jouluaattoon asti eli jos se on mennyt teiltä ohi niin vielä ennättää käydä tutustumassa!

Pitemmittä puheitta päästän teidät 19. LUUKUn pariin, joka on tänään täynnä ihan parhaita Puhdistamon tuotteita! Palkinnot on huikeat ja paketteja on kaksi – esittelen ne lyhyesti ja halutessanne voitte käydä itse tutustumassa niihin paremmin Puhdistamon omilta sivuilta.

Puhdistamo tuotteet
1. Paketti:

Puhdistamon Instant-Pakuri: Kotimaisesta pakurikäävästä kuivattu käyttövalmis kuumavesiuute, joka sisältää ainoastaan liukoisia ja 100% imeytyviä ainesosia sisältäen erityisesti pakurikäävän immuunijärjestelmän aktivoivia ja toimintaa tehostavia ainesosia.

Puhdistamon Luomu Nokkosuute: Kotimainen nokkonen sisältää huimasti erilaisia vitamiineja ja hivenaineita, jotka toimii kehossa vilkastuttaen verenkiertoa, lisäten vastustuskykyä, ehkäisten sairauksia ja vahvistaen hiuksia.

Puhdistamo Instant-pakuri ja Luomu Nokkosuute
2. Paketti:

Puhdistamon Super C-vitamiini: Luomu amlamarja-uute, joka sisältää 50% painostaan luonnollista C-vitamiinia – käytössä erittäin riittoisa sillä jo teelusikan kärjellinen sisältää 500mg C-vitamiinia.

Puhdistamon Havupuu-uute: Supervahva ja elinvoimaa lisäävä, 100% suomalainen uute, joka sisältää kotimaisen männynkuoren laajan kirjon terveyttä edistäviä yhdisteitä – muun muassa erilaisia fenoleita sekä bioflavonoideja.

Puhdistamo Super C-vitamiini ja Havupuu-uute
Näiden lisäksi molemmat paketit sisältää:

Puhdistamon Pakurikahvi: Normaaliin kahviin verrattuna tää on monestakin syystä parempaa! Ensinnäkin pakuri tekee siitä antioksidanttirikkaan ja vähemmän elimistöä happamoittavan mikä on täydellistä kahvin ollessa vielä aidosti hyvää sekä mikä tärkeintä: luomulaatuista! Siitä voi siis halutessaan tehdä vaikkapa superravinteikkaan bulletbroof-kahvin.

– Puhdistamon Appelsiini & Minttu -raakasuklaa: Tää ei varmasti esittelyjä kaipaa. Nää on ihan älyttömän hyviä, tosi ”maitosuklaamaisia” ja ahhh…. toi appelsiini varsinkin! Niin hyvää, niin hyvää. Makunautinto ja samalla superravinteet kropalle – score!

Valitse kumman paketeista haluaisit omaksesi, kerro se tämän postauksen kommenttiboksiin perusteluiden kera ja käy tykkäämässä blogin Facebook -sivusta. Kommentin jättäneiden kesken suoritan arvonnan, jonka onnellinen voittaja saa valitsemansa paketin omakseen! Toisen paketin arvon puolestaan kaikkien blogin Facebook-sivun tykääjien kesken. Arvonnan suoritan jouluaattona 24.12 eli aikaa osallistua on tiistaihin 23.12 saakka.

Ihanaa perjantaita kaikille ja muistakaa, että eilinen joulukalenterin luukku sulkeutuu jo huomenna!
<3 Aino

Tsekkaa kaikki Joulukalenterin aiemmat luukut TÄSTÄ

113 kommenttia

 1. Annie kirjoitti:

  Valitsisin tuon 2. paketin 🙂 Olen ollut nyt ennätyspitkään terveenä (viimeisin flunssa maaliskuulla), kun ennen sairastelin varmaan lähes joka kuukausi pientä flunssaa. Itse olen varma, että nykyinen elämäntapa, säännöllistä liikuntaa ja puhdasta ruokaa (ei sokeria, venhäjauhoja, eineksiä) on suurin syy tähän terveenä pysymiseen. Myös kaamosväsymys on jo toista talvea loistanut poissaolollaan! 2. paketin valitsin siis sen super C-vitamiinin vuoksi, buustaamaan vielä vastustuskysyä loppu talveksi, että terveenä olo jatkuisi 🙂

 2. marjo66 kirjoitti:

  paketti 1

 3. ansku kirjoitti:

  Apua! 😀 molemnat paketit kuulostaa niin hyviltä, valinnan vaikeus! Mut ottaisin tällä hetkellä ehkäpä paketin 1 🙂

 4. NooraM kirjoitti:

  Molemmat kuulostaa todella hyviltä! Flunssakauden lähestyessä valitsisin kuitenkin paketin 1 🙂

 5. mariem kirjoitti:

  Paketti 1, olis kiva kokeilla tota pakuriuutetta ja hiukset kaipaa aina vahvistusta. Puhdistamon laatuun voi aina luottaa

 6. Anette kirjoitti:

  Ottaisin paketin 2. Itselläkin puhdas ruokavalio ja liikunta ovat pitäneet enimmät pöpöt poissa, mutta c-vitamiinista ei varmaan olisi haittaakaan. 🙂 ja nam! Tuo appelsiinisuklaa on niiiiiiin hyvää!

 7. Onski kirjoitti:

  Paketti 2, koska toi super-C kuulosti kun mulle tehdyltä ! 😀

 8. laanelle kirjoitti:

  Molemmat paketit kuulostavat kyllä paremmilta kuin hyviltä, apua! 😀 Ehkä mä kallistuisin kuitenkin tuon kakkospaketin puoleen – oon lähdössä tammikuun alussa Hong Kongiin vaihtoon puoleksi vuodeksi ja havupuu-uutteen avulla saattais sopeutuminen paikallisiin ruoka-aineisiin ja ruokailutottumuksiin tuntua hieman helpommalta puhumattakaan tietenkään sen symbolisesta merkityksestä suomalaisena tuotteena 😉 Myös C-vitamiini tulisi tarpeeseen!

 9. Essi kirjoitti:

  Oi vitsi, Puhdistamo on yks parhaimmista! Ja molemmat paketit olis aivan unelmat 8) Ensin ajattelin, että paketti 1., mut ehkä kuitenkin 2. 😀 Haha! Koska toi C olis tosi loisto ja havupuu myös. Se siis! Toivotaan, että arpa suosii 🙂 Ja ihanaa viikonloppua, ei välitetä tästä sateesta! 😀 <3

 10. Janniina kirjoitti:

  Eniten minua kiinnostaa tuo paketti 2. koska olen jo pidemmän aikaa miettinyt tuota super c vitamiinin käyttöönottoa, mutta ei ole sitten
  tullut sitä koskaan ostettua, koska opiskelijabudjettini ei riitä kovinkaan mihinkään ylimääräiseen ja olisi kiva päästä tuota tuotetta viimein testaamaan! 🙂 Ja tietenkin nuo suklaat houkuttelee myös!

 11. Laura kirjoitti:

  Paketti 1 houkuttelisi:) Mulla on tapana tulla aika helposti kipeäksi, vaikka syön hyvin ja liikun. Ois kiva lisätä jotain vastustuskykyä boostaavia superfoodeja vaikka aamusmoothieen, niin kipeilytkin varmasti vähentyisi! Ihanat paketit kyllä kunmatkin ja oi, noi puhdistamon suklaat on niin hyviä!!!<3

 12. Johanna kirjoitti:

  Ottaisin 2 paketin. Olen tällä hetkellä koko ajan väsynyt ja flunssainen, joten tarvitsen c-vitamiinia ja havupuu-uutetta. Ja tietysti maidotonta suklaata!

 13. katja kirjoitti:

  Paketti 2 tietysti

 14. Pia kirjoitti:

  Paketti 1! Olis mahtava testata millaisia vaikutuksia näillä luonnon terveyspommeilla on käytännössä. Ja raakasuklaata en oo vielä koskaan maistanut vaikka pitkään on ollu tarkoitus tehdä sitä itse 😀

 15. Marsa kirjoitti:

  Paketti 2

 16. kiruska kirjoitti:

  entten tentten … onpa vaikea valinta , mutta 1 pakettiin päätyisin ;))

 17. JenniJ kirjoitti:

  Molemmat ovat mahtavia, mutta kallistuisin kakkoseen, koska kotona on jo reilusti pakuria 🙂

 18. syky kirjoitti:

  Paketti 2

 19. Pauliina.K kirjoitti:

  1. paketti, koska kyseisten tuotteiden ostoa olen suunnitellut jo ikuisuuden 😛

 20. maarit julkunen-korhonen kirjoitti:

  Siis nämä on niin ihania tuotteita. Valitsen paketin numero 1. Kakkonen olisi muuten ollut parempi, mutta en taida uskaltaa käyttää havupuu-uutetta koska olen allerginen hartsille.

 21. Nelsu kirjoitti:

  Paketti 1. Pakuriuutetta oon miettinyt usein ostavani mut ei ole kyllä halpa tavara ni aina se kattelee edelleen hyllystä mua. 🙂 nokkosuutteesta en ollut kuullutkaan ja sitä ois kiva testata!

 22. inka kirjoitti:

  Jatkuvassa flunssakierteessä ollessani valkkaisin paketin 2 🙂

 23. Liisa kirjoitti:

  2. paketti C-vitamiinin vuoksi. 🙂

 24. Siiri kirjoitti:

  Mulla ei oikeastaan ole väliä kumman paketin saisin,sillä molemmat sisältää tuon kahvin joka on se mitä suuresti himoitsen ja halajan!:-)xx

 25. Mona kirjoitti:

  Vaikea valinta,mutta ykkösen ottaisin 🙂

 26. Bee kirjoitti:

  Apua, ihania paketteja!! 🙂 Kallistun kuitenkin ekan paketin puoleen! 🙂

  • Bee kirjoitti:

   Haluaisin vilkastuttaa aineenvaihduntaani ja buustata immuniteettia, siihen pakurikääpä ja nokkosuute on just hyviä. Minun on jo kauan pitänyt käydä kesällä poimimassa luonnosta nokkosia, mutta se on vaan jäänyt.

 27. Ella kirjoitti:

  Valitsisin ensimmäisen paketin, sillä pakuria olen halunnut testata jo kauan (:

 28. jomppuomppu kirjoitti:

  Ihania Puhdistamo-tuotteita kaikki! Ja myös ajankohtaisia tämänhetkiseen tilaani. Täällä kotona poden flunssaa ja harmittelen poissaoloani töistä. Eli siis, immuniteettia tarttis lisätä. Siinä mielessä olis kyllä kumpainenkin paketti tervetullut. Ehkä kallistun numeroon 1, sillä instant-pakuria haluaisin tosi mielelläni kokeilla. Ja rakastan nokkosta!

 29. Eliisa kirjoitti:

  Valitsisin 1. paketin, koska pakuri kiinnostaa erityisesti ja nokkonen olisi hyvä lisä 🙂

 30. Vippe kirjoitti:

  Tämän syksyisen sahaavan flunssakierteen pysäyttämiseksi kumpi vaan paketti olisi tervetullut, toki on näistä nyt vielä selvitty positiivisen asenteen ja perheen avun turvin. Pakurituotteita en ole vielä koskaan testannut mut nuo suklaat nam… testattu on ja hyväksi todettu =)

 31. Sonja kirjoitti:

  Vaikea valinta, mut ehkä päädyn kakkoseen! 🙂 Tosi kiva arvonta.

 32. yvonne kirjoitti:

  pakett 2 🙂

 33. Sari kirjoitti:

  Haluun molemmat! 😀 mut valitaan nyt paketti 1 🙂

 34. Maija kirjoitti:

  Paketti 1 on kuin mulle luotu!! Kakkonen ois muuten hyvä mutta saan c-vitamiinia ihan tarpeeks jo ruuasta 🙂

 35. r kirjoitti:

  Näistä hotsittaisi himpun enemmän paketti 2 – super-c jos mikä buustaisi läpi pimeyden!

 36. tsr kirjoitti:

  Molemmat houkuttavia, mutta ehkä kääntyisin 2. paketin puoleen!

 37. rantsu kirjoitti:

  Haluaisin paketin numero yksi. Minulla on ollut oaha ylirasitustila jo puoli vuotta, mikä vaikuttaa hiuksiin, elinvoimaisuuteen ja vastustuskykyyn heikentävästi. Tästä paketista voisi olla apua!

 38. Tuija Hyrskylahti kirjoitti:

  Paketti 1 kiinnostaa minua. Nokkosuutetta haluaisin kokeilla, jos se kerran vahvistaa hiuksia. Yht’äkkiä talven tullen hiuksiini iski kauhea sulkasato. Joka pesun jälkeen lähtee karmea tukko hiuksia. Vaikka syön tosi terveellisesti jne..:-(

 39. Noora kirjoitti:

  Paketti 1. Pakuriuutetta olisi kiva kokeilla.

 40. sarre kirjoitti:

  Paketti kakkosesta voisi olla minulle enemmän hyötyä:) c-vitamiinivalmiste olisi tarpeellinen! Nam haluaisin myös maistaa noita raakasuklaita!

 41. Noora kirjoitti:

  Molemmat paketit tulisivat kyllä ahkeraan käyttöön, mutta valitsisin tuon paketin nro 1, koska erityisesti pikapakurin ostoa olen suunnitellut jo pitkään 🙂

 42. Kausu kirjoitti:

  Nyt pistit pahan, nimittäin valinnan suhteen. Olen vasta nyt loppuvuodesta tutustunut superfoodeihin ja kunnolla puhtaan ruuan maailmaan. Pitkä suolistokipuilu ja oireilu on pistänyt ruokailutottumuksia uusiksi. Kaikkihan me tiedämme , että vitamiinit ja hivenaineet ovat tärkeitä ja niiden saaminen vielä tärkeempää. Ruokailun rajoittaminen ja monet allergiat on vaan tosi vaikea yhdistelmä! Loppujen lopuksi valitsisin paketin 1. Paketti 2 kuulostaa sellaisten, jonka saattaisin jopa ostaa, joten siksi ennakkoluulottomasti ykkösen kimppuun!

 43. Laura kirjoitti:

  Ottaisin paketin 1, koska olen halunnut kokeilla molempia jo pidemmän aikaa!:)

 44. lsmv kirjoitti:

  Paketti 2:)

 45. melissa kirjoitti:

  1. paketti!! pakurikääpä on kyl herättäny kiinnostuksen, harmi ettei opiskelijabudjetti oikeen anna mahdollisuutta testailla!

 46. Yen kirjoitti:

  Pakuri on aina kiinnostanut joten valitsen paketti 1. Tosta toisesta tuotteesta en ole koskaan kuullut, mut eihän vahvoista hiuksista kukaan kieltäydy 😛

 47. Pinja | Pieni Lintunen kirjoitti:

  Voi vitsi miten vaikea päättää, molemmissa oli tosi hyviä tuotteita.

  Valitsisin ehkä kuitenkin kakkosen, sillä tuo havupuu-uute vaikutti kiehtovalta, on ennestään minulle ihan tuntematon. Eikä se C-vitamiinin buustauskaan pahaa tekisi. 🙂

  Ja kiitos muistutuksesta, pitääpä kaivaa kuivatut nokkoset kaapin perältä käyttöön 😉

 48. Seppo kirjoitti:

  1. paketti!! kiinostaa

 49. klaara kirjoitti:

  Paketti 2 olisi paremmin mieleeni.

 50. Iida kirjoitti:

  Mä valitsisin paketin numero 2, koska pakuria löytyy jauheena jo kotoa ja nokkosta teenä 🙂

 51. Orvokki kirjoitti:

  Paketti 1! Olen jo pitkään halunnut kokeilla pakuria, mutta koska asun Berliinissä, en ole sitä sieltä löytänyt mistään… Pakuri ja suomalainen nokkonen tekisi mut siis super onnelliseksi! 🙂

 52. Johanna kirjoitti:

  Vaikea valinta, mutta sanotaan paketti 1! 🙂

 53. Tuuli kirjoitti:

  Oohh! Tahtoisin molemmat mutta jos pitää valita niin paketti 2, koska super C voisi auttaa mut pois tästä flunssasta ja myös ehkäistä seuraavan tulemista! Ei jaksais enää olla räkäpää! 🙂 ihanaa joulua Aino!

 54. Johanna Puukka kirjoitti:

  Paketti 2! Suuri elämänmuutos on edessä tammikuussa eikä stressiä voi välttää. Flunssan kuitenkin voi ja nää Puhdistamon tuotteet on just siihen hommaan:)

 55. minerva kirjoitti:

  Apua mikä kompa! Kiinnostaisi niin instant pakuri kuin c-vitamiinikin, joten mitä tässä nyt voi tehdä! 😀 Nakkaan arvan c-vitamiinin puoleen, eli paketti 2.

 56. Maana kirjoitti:

  Mä ottaisin mieluusti ton ekan paketin, se olis niiiin ihana voittaa! 🙂 ja nam, noi suklaat on mun lemppareita

 57. soili kirjoitti:

  Paketti 1 voisi olla tarpeen kun sairastan nivelreumaa ja joudun käyttämään vahvoja lääkkeitä ja biologisia lääkkeitä. Nämä heikentävät paljon immuunijärjestelmää ja saan herkästi flunssaa ym.:/

 58. Linta kirjoitti:

  Jos arpaonni sattuu mun kohdalle, ottaisin paketti nro 2.

  Facebookista käyty myös tykkäilemässä, kiva että sut löytää sieltäkin 🙂

 59. Helmi Maria kirjoitti:

  Pakettu 1 ois kuin mulle tehty! Tota pakuria oon halunnu kokeilla iät ajat, ja noi nokkosuutteen ominaisuudet kuulostaa mun tarpeisiin just passeleilta. Ois ihan mahtavaa!
  Toi minttu-raakasuklaa on muuten ihan TÄYDELLISTÄ, namnam..

 60. HEINI kirjoitti:

  paketti 1 ja sivusta tyk’tty 😀

 61. susa kirjoitti:

  Ehdottomasti paketti 1. Olen pitkään halunnut kokeilla nokkosuutetta ja pakurikääpää.

 62. Miija kirjoitti:

  Oi, ihanaa! Heti kun näin Facebookissa tämän postauksen vilkkuvan newsfeedissäni, oli pakko tulla kurkkimaan mitä ihanuuksia on tarjolla 🙂 Itselläni juurikin käytössä tuo pakurikahvi, josta aamuisin bulletproof kahvit keittelen 🙂 Mutta vaikea valita näiden pakettien välillä, ehkä kuitenkin kallistuisin pakettiin nro 2 🙂 Oi, jospa arpaonni vain suosisi <3

 63. Hanna kirjoitti:

  Paketti 1 kuulostaa hyvältä 🙂

 64. emppa kirjoitti:

  Paketti ykkönen, koska omin kätösin kerätyt nokkoset loppuivat juuri pakastimesta 🙂 Pakuri kiinnostaa myös!

 65. Eerika kirjoitti:

  Paketti 1 tulis tarpeeseen 😉

 66. Veera kirjoitti:

  Ihania palkintoja on nyt jaossa! Itse haluaisin paketin nro 1. Pakurikääpä on teenä tuttu ja todella uskon sen immuunipuolustusta vahvistavaan vaikutukseen. Tätä erilaista tuotetta olisi kiva kokeilla. Nokkosuute vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta ja on näköjään monia terveysvaikutuksia eli on monipuolinenkin.

 67. Pulmu kirjoitti:

  Paketti 1, koska oon viimeisen vuoden aikana ollut useammin flunssassa kuin koskaan aiemmin eikä olisi väliksi sairastaa enää yhtään enempää. Noilla saisi hyvin buustattua vastustuskykyä.

 68. Elisa kirjoitti:

  Paketti 1 – jollain tavalla verenkierto täytyisi saada vilkastumaan kun aina on niin kamalan kylmä :/

 69. MarianneP kirjoitti:

  Paketti 1, sillä siinä olisi sellaisia tuotteita mitä en ole vielä testannut/ei ole vielä käytössä. Ja tuo appelsiini raakasuklaa on ollut tämän vuoden ”joulukonvehti” pelastus. Eipä ole tehnyt niitä perinteisiä konvehteja mieli 🙂

 70. Maria kirjoitti:

  Valitsen ensimmäisen paketin, koska erityisesti pakuri kiinnostaa, mutten ole sitä vielä raaskinut itse ostaa! 🙂

 71. Marianne Mourujärvi kirjoitti:

  Paketti 2! Nokkonen on minulla ollut käytössä jauheen muodossa, joten kakkospaketin tuotteet olisivat uutta 🙂

 72. mymmeli kirjoitti:

  Ykkösen ottaisin, koska täällä kaivataan elimistön vastustuskyvyn ja tasapainon boostaamista kipeästi. Stressi-hirmu pääsi iskemään, mutta nyt onneksi loma!!

 73. Marika kirjoitti:

  Paketti 2 🙂

 74. Antsku kirjoitti:

  Paketti 2, C-vitamiini olisi nyt tarpeen 🙂

 75. MM kirjoitti:

  Kumpi tahansa kelpaisi

 76. Henna73 kirjoitti:

  Ykköspakettia tavoittelen ja facessa diggailen.

 77. Marja-Liisa kirjoitti:

  Vaikea on valinta, mutta sanotaan nro 2

 78. Luana kirjoitti:

  Ykköspaketti! En käytä juurikaan maitotuotteita, joten nokkosen sisältämä kalsium olisi erittäin tervetullut lisä mun ruokavalioon.

  Aino oot ihana! (:

 79. Tezza kirjoitti:

  Mun valintani ois tuo 1.paketti 🙂

 80. Jenna kirjoitti:

  Paketti 1 ois mun valinta 🙂

 81. iina kirjoitti:

  Paketti 1 ois tosi jees, sen tuotteet kiinnostaa mua paljon! Varsinkin tuosta pakurista oon kuullu hyvää, en oo vaan uskaltanu ite vielä kokeilla 😀 Ja no raakasuklaa on kyllä aina ihanaa <3

 82. irps kirjoitti:

  2. 🙂

 83. Teea kirjoitti:

  Lomatunnelmissa päivän fiilis kehottaa valitsemaan paketin 1, vaikka molemmat varmaan huikeita!

 84. jonnaajon kirjoitti:

  Heh, tässä näitä mun lemppareita sit onkin 😀 vautsi vau. Juuri sujahti alas ”muutama” mintturaakasuklaa. On nyt tullut suklaata niin paljon syötyä, että saa nähdä maistuuko joulun jälkeen taas hetkeen. Molemmat paketit aivan mahtavia, mutta paketti numero 2 olisi ehkä kivempi, koska pakuria ja nokkosta löytyypi jo kotoa eri muodoissaan. Havupuu-uute on itselleni vielä täysin vieras tuote, eikä c-vitamiiniakaan tule tällä hetkellä ylimääräisenä tankattua (tosin ravinnon mukana paljonkin) 🙂
  -Jonna

 85. mOm kirjoitti:

  Kakkospaketti. Ihan fiilispohjalta 🙂

 86. Iina kirjoitti:

  Haluisin ton 2 paketin! Rakastan kaikkia luontaistuotteita ja haluisin kokeilla noita, mutta mulla ei oo oikeen varaa ostella niitä. Sen takia ois täydellistä voittaa noi! 🙂 Suklaitaa oon maistanu ja ne on superhyviä <3

 87. Iida kirjoitti:

  Paketti nro 1 ehdottomasti! Tuntuu, että jatkuvasti vähän kipeänä, niin jos tuolla sais vähän vastustuskykyä tähän kroppaan! 🙂

 88. Elisa n kirjoitti:

  Valitsisin tuon 2 paketin. Rakastan kaikkia luontaistuotteita ja aina valmis kokeilemaan uusia tuotteita. Havupuu-uute ei oo ennestään tuttu mutta ois kiva päästä kokkeilemaan sitä. Nuo suklaat ovat kyllä tuttuja:) On tullut syötyä niitä.

 89. Anni-Mari Haverinen kirjoitti:

  voi ei kamalan vaikea!

  Valitsen kuitenkin nokkosen perässä pitkään haluneena

  Paketin 1. 🙂

 90. Ulla Lundqvist kirjoitti:

  Paketti 1… se vaan on niiiiiin hyvö juttu

 91. Tea kirjoitti:

  Vaikea valinta täälläkin, mutta valitsisin paketin nro 2! Lisä C-vitamiini olisi tarpeen tähän aikaan vuodesta, havupuu-uute on itselle uusi tuote ja siihen olisi mukava päästä tutustumaan! Pakurikahvia ja raakasuklaata, nam! 🙂

 92. Sofia kirjoitti:

  1. paketti. Tämän hetken hiuskriisissä kaikki, mikä vahvistaa hiuksia kuulostaa hyvältä!

 93. Sanni kirjoitti:

  Paketti 2, koska amla <3

 94. Maare kirjoitti:

  1. paketti ois mulle mieluisampi. 🙂

 95. Rita kirjoitti:

  Ykköspaketti olis mun mieleen enemmän 🙂

 96. irene kirjoitti:

  Paketti 2 kuulostaa ihanalta.

 97. elisa kirjoitti:

  1. Paketti koska rakastan pakurikahvia!

 98. Sarianna kirjoitti:

  Voi miten vaikea valinta! Valitsen varmaan 1 paketin, siinä olisi tämän väsyneen perheen jokaiselle jäsenelle jotain piristävää <3 (jos annan raakasuklaat lapsille enkä syö itse :D)

 99. sikkuralla kirjoitti:

  Hankala valita, mutta ehkä valitsisin kuitenkin nro 1.

 100. Marikki kirjoitti:

  Paketti 2. C-vitamiinin saaminen on tärkeää.

 101. Siili82 kirjoitti:

  Paketti 1. Syystä että aloitan pian imetyksen ja se ei tee hiuksille hyvää..

 102. Oona kirjoitti:

  Ensimmäinen paketti olisi mieluisa, sillä olisi kiva saada jotain erilaista korviketta kahville. Näin tautiseen aikaan kaikki, mikä edistää ja parantaa vastustuskykyä on tervetullutta. 🙂

 103. Jenna kirjoitti:

  Paketti 1, nokkosuute ja nokkonen ovat pidempään jo kiinostaneet. Pakuri tulisi siinä vähän plussana päälle 🙂 Raakasuklaatakaan en vielä ole saanut aikaiseksi maistella ollenkaan.

 104. Alexandra kirjoitti:

  Kakkospaketti kiinnostaa 🙂 Olen jo aikaisemmin kokeillut tuota C-vitamiinia ja ärsyttävän flunssasyksyn jälkeen olisi varmaan syytä ottaa taas aktiivikäyttöön!

 105. Nina Hautala kirjoitti:

  Puhdistamon Pakurikahvin valitsen. En ole ennen kokeillut ja jos on noin terveellinen, niin olisi hieno alku Uudelle vuodelle.

 106. Henna kirjoitti:

  Paketti 1 🙂 tota pakuria oon pitkään jo miettiny hankkivani ja se olisi mieluinen ja myös toi nokkonen olisi hyvä lisä smoothieeseen. Ja noi raakasuklaat on ihania:)!

 107. linnea kirjoitti:

  Paketti 1 kiinnostaisi:) viime kesänä pitikin nokkosia käydä keräämässä, mutta keskustassa asuessa en oikeen luottanu läheltä löytyviin. Purkki muodossa se olisi kiva siis saada!

 108. seepra kirjoitti:

  Valitsisin 2. paketin, sillä juuri tuli ostettua Puhdistamon pakurijauhetta kotiin 🙂 Nuo muut tuotteet vaikuttaa tosi kiinnostavilta uusilta tuttavuuksilta, varsinkin kun laadun tietää olevan huippuluokkaa!

 109. eva kirjoitti:

  tykätty fb:ssa, ja paketti 1, koska ensinnäkin en juo kahvia ja olen ihan nokkosfriikki, joten kaikki missä on nokkosta, niin mulle! 🙂

 110. Mari kirjoitti:

  2. paketin ottaisin, jos onni suo 🙂 paketin antaisin Isille erityisesti tuon havupuu-uutteen takia. Isi sairastaa tällä hetkellä ja uskon, että tuo ihme aine varmasti antaisi Isille voimia ja energiaa 🙂 ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.