Hae
Aino Mäkelä

Viikon päästä mennään!

Kuva: Flickr

Eilen mä sen tajusin: tasan viikon päästä mä matkaan lentokentälle ja otan suunnaksi Sri Lankan! Tää reissu ei ollut mikään extempore, vaan oon haaveillut sen autenttisesta fiiliksestä ja täydellisiltä kuulostavista rannoista jo kohta kahden vuoden ajan – aina siitä asti, kun tapasin Indonesiassa erään seikkailijatytön jonka tarinoita Sri Lankasta kuuntelin haltioituneena.

Hetken mä jouduin odottamaan, mutta reilu kuukausi sitten mä vihdoin tajusin että nyt on mun aika lähteä tutkimaan mitä kaikkea tuo kiehtova maa pitääkään sisällään ja onneksi kalenteristakin löytyi juuri sopiva rako uudelle seikkailulle 🙂

Mulla on siis vain lentoliput ja ensimmäinen yö hostellista varattuna, mutta muuten koko reissusuunnitelma on täysin avoin. Uskoisin viihtyväni suurimman osan ajasta rannalla ja luonnon äärellä, joogaten, rentoillen ja siinä sivussa myös vähän opiskellen (sillä oon vihdoin päättänyt suorittaa opintoni loppuun!).

Nyt kaipailisinkin teiltä neuvoa! Ootteko käyneet Sri Lankassa? Mikä oli parasta? Mikä ehdottomasti kannattaa kokea? Ja onko puolestaan jotain jonka voi sun mielestä jättää suosiolla välistä?

Saran blogista löysinkin jo joitain hyviä vinkkejä joiden avulla sain aika hyvän käsityksen useammastakin paikasta, jotka haluan ehdottomasti kokea, mutta kaikki vinkit on enemmän kuin tervetulleita!

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

8 kommenttia

 1. sua kirjoitti:

  OOtko pitkään reissussa? mitä muita matkabookkauksia sulla on luvassa tälle vuodelle? Kiva jos kerrot – saa vinkkejä itsekin! 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Oon kolmisen viikkoa 🙂 Kesällä lähden Italiaan Toscanan seudulle ja loppukesästä Islantiin, marraskuussa haluaisin vielä Costa Ricaan tai joogaretriitille Intiaan.. En vielä oikein tiedä, että kumpi niistä kahdesta tulee viemään voiton 😛

  • sua kirjoitti:

   Oih, niin kade! Onko muut reissut pitkiä matkoja? ihanko yksin matkaat vai kaveriporukalla?

   • Aino kirjoitti:

    Italiaan meen pariksi viikoksi ja Islantiin viideksi päiväksi, loppuvuoden reissu on todennäköisesti taas lähempänä kuukautta 🙂 Se on yleensä mulle se ”palautuminen” syksyn kovasta puserruksesta ennen joulun toista kovaa työrupeamaa 😀 Pidemmät reissut teen yleensä yksin, mutta lyhemmillä reissuja teen kavereiden kanssa! Italiaan lähtee mukaan yks hyvä ystävä ja Islantiin kaks 🙂

 2. Terhi kirjoitti:

  Ei mulla mitään vinkkejä oo, mut me lennähdetään kans viikon päästä samaan kohteeseen ;D
  Tosin tullaan Malediiveilta, jossa ollaan ensin 3 päivää. 🙂 Hikkaduwasta on hotelli varattuna, ja sieltä käsin koitetaan junailla jotain retkiä vähän fiilisten ja kelien jne mukaan.

  • Aino kirjoitti:

   Oiii, ihanaa! Mietin kans aluksi ensin Malediiveja et pitäiskö siellä käydä samalla, mut jotenkin ”laiskistuin” ja päätin et ehkä kerrankin pysyn vaan yhdessä paikkaa.. 😀 Hikkaduwalle tuun varmasti kans, eli ehkä törmäillään siellä 🙂 😛

 3. Elsa kirjoitti:

  Ooh, ihanaa! Varmasti tulee niiiin huippu reissu 🙂

  Sä kun olit asiantuntija noiden kuukautiskiertojuttujen kanssa, niin mille viikolle suosittelisit macavapaata? Oon siis syönyt macaa aina 3 vko putkeen ja pitänyt viikon tauon, ja tuon sun kuukautiskiertopostauksen jälkeen tajusin et se taukoviikkohan kannattaa varmasti heittää jollekin tietylle viikolle eikä vaan summassa johonkin. Eli asiantuntijan apua kaivataan taas! 😉

  • Aino kirjoitti:

   Joo, mä kyllä ootan innolla! Siis ihan jokaista reissua, hihhii 🙂

   Jos kierto on normaali, niin ajoittaisin macatauon viikon ovulaation jälkeen eli kierron viimeiselle viikolle jolloin keho muutenkin kaipaa enemmän ”rauhaa” 🙂 Se tukee hormonitoimintaa parhaiten, sillä tällöin ei kannasta vastustaa sitä rahoittumista macan energisöivällä vaikutuksella, vaan antaa luonnon hoitaa hommat sille omainaisella tavalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.