Hae
Aino Mäkelä

Todella simppeliä

Taisin jo aiemmin proteiini- ja välipalapatukoista jutellessani lupailla reseptiä mitä helpoimpaan ”raakaleivokseen”. Leivos on ehkä huono sana kuvaamaan sillä ainakin itse tykkään tästä enemmän niin sanottuna sormisnackinä ja resepti onkin osoittanut toimivuutensa niin ystäviä ruokkiessa kuin oman herkkuhimon helpottajana.

Resepti on helppo ja yksinkertainen. Siis todella simppeli – älkää odotttako liikoja! Ja onnistuu pelastamaan monen proteiinipatukan hieman harmillisen kuivahkon koostumuksen – suosittelen siis kokeilemaan.
Helppo proteiinileivosHelppo proteiinileivos

TARVITSET:
proteiini/välipalapatukan
0,5dl vettä
1tl marjajauhetta
1tl psylliumia
2tl chiansiemeniä

kastike: valitsemaasi jogurttia marjajauheella makeutettuna

Mittaa vesi astiaan ja värjää se teelusikallisella marjajauhetta, lisää joukkoon psyllium ja anna sen turvota hetki. Sekoita joukkoon chiansiemenet ja anna massan tiivistyä. Kokoa leivos/snäckit paloittelemalla proteiinipatukat ja laittamalla kerrosten väliin chiansiemenhyytelöä, jonka voit halutessasi siloittaa sauvasekoittimella tasaiseksi. Dippaa suupalat kastikkeessa ja nauti!

Kaiken ei siis aina tarvi olla kovin haastavaa ja viimeaikoina oon viihtynyt paljon paremmin hieman yksinkertaisimpien reseptien parissa. Leikkaa-liimaa-syö -tyylisesti, hah! Onnekseni voinkin kertoa, että jatkossa mulla tulee olemaan yhä enemmän aikaa myös kuvailla niitä teille sillä juttuja on tapahtumassa, taas kerran.

Joten reseptitoiveita saa taas jättää kommenttiboksiin – kiinnostaisko enemmän raakaherkut vai ”ihan oikea ruoka”? 

<3 Aino

 Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.