Hae
Aino Mäkelä

Messutärpit

Huhheijakkaa! Aika suhaa aika ihan uskomattomalla vauhdilla ja huomenna starttaakin sitten jo kauan odotetut I Love Me -messut Helsingin Messukeskuksessa. Toivottavasti nään mahdollisimman monen teistä sieltä 🙂 Messuthan kokoaa saman katon alle parhaat palat kauneuden, muodin ja terveyden maailmasta sekä uusimpana valtauksena myös joogamessut, joten jos kalenterissa on vielä viikonlopulle tilaa niin suosittelen pyörähtämään Messukeskuksessa!

I Love Me 2015I Love Me 2015
Mulla on itsellä kunniana tänä vuonna toimia messujen VIP-bloggaajana ja oonkin pitkin syksyä tutustunut messujen tarjontaan lähemmin, jotta osaan nyt antaa teille parhaat vinkkini siihen miten saa messuista parhaan mahdollisen hyödyn irti.

Henkilökohtaisesti mä nään messut tilaisuutena oppia uutta ja tehdä uusia löytöjä ensimmäisten joukossa. Tänä vuonna aionkin tehdä uuden aluevaltauksen ja odotan innolla messujen muotinäytöstä, jossa kuluttajalla on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä suuren maailman menoa 🙂 Näytösten toteuttaja stylisti Teri Niitti onkin luvannut, että tänä vuonna tullaan näkemään ihan uudenlainen show – innolla siis odotan, että mitä tuleman pitää.

Body - tyttöjen hyvinvointikirjaPerjantaina oon myös itse ohjelmanumerona messuilla ja kutsunkin teidät kaikki perjantaina klo 12 alkaen Olohuoneeseen tutustumaan terveellisten herkkujen saloihin mun johdolla! Myöhemmin perjantaina klo 16-18 oonkin sitten Bloggaajakirppiksellä luopumassa omaisuudestani, joten kannattaa tulla ostoksille 🙂 Lauantaina taas klo 15-17 mut voi bongata Kärkkäisen osastolta kera mun uuden ”Body – Tyttöjen hyvinvointikirjan”. Tulkaa siis moikkaamaan ja nykäseen mua hihasta, jos satutaan nenäkkäin viikonlopun aikana!

Musta tuntuu, että messujen tarjonta paranee vaan vuosi vuodelta minkä vuoksi mun tärppilistasta muodostui aikamoinen 🙂 Näiden lisäksi odotan tietysti tekeväni myös aivan uusia extemporelöytöjä! Ainakaan huikeita tarjouksia, maistiaisia, arvontoja ja kilpailuja messuilta ei tule puuttumaan – sen verran uskallan luvata.

Foodin, I Love Me 2015Herkkuja ja paljon laadukkaita tuotteita terveelliseen elämäntyyliin löytyy tietysti mistäpä muualtakaan kuin Foodinin osastolta (7p41) 🙂 Osastolta löytyy huipputuotteiden, söpöjen reseptikorttien ja ihanien tyyppien lisäksi upea trailmix-baari, monenlaista maistatusta ja kahvila, josta saa Tiian tekemiä maailman parhaimpia raakakakkuja. Tää osasto ei jätä ketään kylmäksi, sen lupaan!

Esport Bristol, AirYogaMyös mun upean kotisalin, Esport Bristolin, osasto (6s108) on käymisen arvoinen! Siellä voi nimittäin kokeilla mun hehkuttamaa AirYogaa, osallistua leuanvetokisaan sekä lunastaa itselleen jäsenyyden huippuedulliseen hintaan. Ja kyseessähän on siis Helsingin upein kuntosali ja itseasiassa ensimmäinen, jolla oon aidosti tuntenut oloni kotoisaksi 🙂

Asiaan liittyen messuilla on hyvä tehdä myös motivoivia treenihankitoja. Naisen tärkein treenivaatehan on luonnollisesti oikein istuvat ja tukevat urheiluliivit, joiden tärkeyden oon vuosien saatossa oppinut ja niihin jos johonkin kannattaakin panostaa! Kannattaakin käydä Shock Absorberin osastolla (6n99) tutustumassa innovatiivisiin ja tutkitusti tukeviin urheiluliiveihin, joista löydän itsellesi sopivat ammattilaisten opastuksella.

Zuii organic make upLuonnonkosmetiikan puolelta messuilla löytyy itselleni vanhoja tuttuja, kuten Natrual Goods Company (7k41) ja luomumeikkisarja Zuii (7m49), joiden uutuustuotteisiin käyn innolla tutustumassa 🙂 Paikalla on myös paljon itselleni entuudestaan tuntemattomia brändejä, joista mielenkiintoisimpia ovat ehdottomasti Suomen Lapin luontoon pohjautuva uusi luonnonkosmetiikkasarja Davvi (6c139) ja puhtaasti luonnonkosmeettinen Pandhy’s sekä True-Delight (7h48).

Tänä vuonna aion osata kerrankin tehdä näyttävän ja tyylikkään pikkujoulukampauksen, minkä vuoksi suuntaankin Remingtonin osastolle (6e111) 🙂 Siellä nimittäin alan asiantuntijat Outi Broux ja Mariela Sarkima jakaa vinkkejä tukkataikoihin ja mä toki aion käydä utelemassa kaikki parhaat niksit käyttööni!

Weecos

Kuva: Weecos / Humbugi Accessories

Messuilla mukana oleva Weecos (7n41) ihastutti mua heti ensinäkemältä! Jatkuvasti laajentuvasta valikoimasta löytyy aina luonnonkosmetiikasta lasten vaatteisiin ja kodin sisustukseen sopivia tuotteita, kaiken takana ollen ajatus eettisyydestä, ekologisuudesta ja kestävästä kehityksestä. Uskonkin löytäväni ihania lahjaideoita läheisilleni ja jotain kivaa uutta itselleni kotiin 🙂 Ekologisia ja eettisiä löytöjä voi käydä tekemässä myös Ekolon osastolta (7p39), josta löytyy paljon arjen kulutustavaraa ja elintarvikkeita.[/caption]

Vikana fiilistelen vielä Vuohelan Herkkua (6p69), jonka 100% gluteenittomia tuotteita ollaan fiilistelyy koko perheen kans jo pidemmän aikaan 🙂 Sen vuoksi lienee selvää, että olin superinnoissani kun huomasin heidän olevan myös mukana messuilla sillä gluteenittomien sämpylöiden lisäksi valikoimasta löytyy myös maidottomia ja hiivattomiakin tuotteita. JES! 

I Love Me 2015I Love Me 2015Summasummarum! Messuilta kuitenkin eniten odotan kaikkien ihanien ihmisten tapaamista sekä tietysti uusiin tutumista, loistavaa fiilistä ja ikimuistoisia hetkiä. Just noita kaikkea ainakin kaks edellistä vuotta on pitänyt sisällään, joten uskallan luottaa tän vuoden olevan vähintään yhtä huikea. Toivottavasti tuutte myös vetämään hihasta, jos siihen on mahollisuus – ois nimittäin aivan mahtavaa tavata myös teitä sieltä ruudun toiselta puolen 🙂

Ihania messuja – otetaan niistä kaikki ilo irti,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Tea kirjoitti:

    Messut on ehdottomasti mun vuoden kohokohta!:D <3 harmi etten pääse sun pitämälle luennolle 🙁 tulen ehdottomasti juttelee jos bongaan sut! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.