Hae
Aino Mäkelä

Hetki aikaa itselle – Scandic Oulu

Syksy on ollut erilainen monella tapaa ja oma aika on ollut aika vähissä – koulussa vietän päivät kavereiden kanssa, töissä oon illat asiakkaiden ympäröimänä ja kotona mua viihdyttää kolme kämppistä 😀 Olinkin tosi onnellinen kun sain Scandicin Bloggers Inn:in kautta huoneen ja pääsin Oulun Scandic -hotelliin rentoutumaan omassa rauhassa hetkeksi ennen Joulun viettoa perheen kanssa.OLYMPUS DIGITAL CAMERAJo aikoinaan kun harrastin koiranäyttelyitä yövyin aina jos mahdollista Scandiceissa sillä tasokkaan laadun lisäksi hotellit yleensä sijaitsee kaupungin parhailla paikoilla 😉 Eikä tässä ole poikkeusta Oulussakaan, sillä kaikki kaupungin palvelut löytyy korttelin etäisyydellä hotellista, hihhi! Leffateatteri sijaitsee samassa rakennuksessa ja pelkän tien ylityksen päässä on Stockmannin herkkuosasto ja Oulun vilkkaimmat illanviettopaikat 😀OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAPäästyäni huoneeseeni mun leuka loksahti auki. Olin taivaassa. Ihanan tilava huone, iso ja pehmeä parisänky sekä hengailutila jossa oli loistavasti peilejä sekä tilaa laittautua ja myllätä matkalaukku ympäri etsien juuri tilanteeseen sopivaa vaatetusta 😀

Hotellissa on ilmainen internetyhteys käytettävissä jokaisessa huoneessa, joten oman läppärin kautta sain helposti tunnelmamusiikit soimaan tietokoneen kautta. Jos tietokone ois unohtunut kotiin, niin huoneen kaksi telkkaria kyllä ois riittänyt viihdyttämiseen aivan hyvin 😉 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAEniten ehkä olin odottanut hotellin kuntosaliin tutustumista. Päivä oli ollut pitkä ja sisältänyt paljon autossa istumista, joten energiaa oli pakko päästä purkamaan jonnekkin! Olinkin tosi positiivisesti yllättynyt salin varustelusta 😀 Kuntohuoneessa oli juoksumattoa, kuntopyörää ja crosstraineria aerobista treeniä haluaville sekä myös käsipainot, jumppapalloja sekä muutamia laitteitta lihaskunnon harjoittamiseen – iso plussa siitä! OLYMPUS DIGITAL CAMERAscandic14 scandic15Itse tein jumppaa yläkropalle ja keskivartalolle käsipainojen avulla 😉 Kuntohuoneen seinällä oli onneksi paljon esimerkkejä tavoista joilla käsipainoja voi hyödyntää, joten pitkän päivän jälkeen ei paljon tarvinut omia aivoja käyttää treenin suunnittelussa.

Pystypunnerrus, penkkipunnerrus, kick-back ojentajille, hauiskääntöjä ja vipunostoja – vatsoille istumaannousuja ja russiantwistejä. Loppuun vielä juoksumatolla Simpsoneita katsellen vedin viimeisetkin mehut itestäni irti ja avót, päivän treeni oli valmis! 😀OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERATreenin aikana mun huoneeseen oli ilmestynyt ihana herkkukori, joka oli täynnä hedelmiä ja suklaakonvehteja! NAM 😀 Vedinkin pienen välikuoleman telkkaria katsellen pehmeässä sängyssä maaten ja tankaten, hihhhi. Oisin varmaan nukahtanut siihen paikkaan ellen olis ollut niin innoissaan siitä, että olin pitkästä aikaa Oulussa – eihän sitä vaan malttanut jäädä paikoilleen makaamaan 😉OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAMun huone oli kuudennessa kerroksessa ja huoneessa oli iso, koko huoneen levyinen, parveke josta oli ihana fiilistellä kaupungin valoja 😀 Voin vaan kuvitella kuinka kauniit maisemat tuolla on kesäisin, ahh! Kaikista ihaninta oli tietty fiilistellä omaa entistä kotikaupunkia, joka nyt vaan sattuu olemaan mulle niin älyttömän rakas <3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAIson plussan Scandic saa vielä loistavista hygieniatuotteistaan ja vedenkeittimestä huoneessa! Oli ihan parasta saada kuppi kuumaa vihreää teetä  (Niinpä! Yleensä aina on vaan mustaa tarjolla, joten tästäkin pisteet kotiin 😉 ) omassa huoneessa ilman sen suurempaa vaivannäköä ja saada pestyä naama tuotteilla, jotka ei kuivattaneet naamaa rutikuivaksi 😀 Mulla ainakin on ihan kamalia kokemuksia joistain hotellien saippuapakkauksista, mutta onneksi uskaltauduin tälläkertaa kokeilemaan.OLYMPUS DIGITAL CAMERAJos tiet ei olisi ollut peilijäässä tai mulla olis ollu nastalenkkarit matkassa, olisin ehdottomasti käynyt aamukävelyllä ihastelemassa Oul
un talvea jahka maltoin nousta pehmeistä lakanoista 😀 Hotelli nimittäin sijaitsee ihan torin vieressä, josta lähtee hyvin reittejä jotka kiertää meren rannassa ja pitkin Oulujoen vartta – suosittelen ehdottomasti tutustumaan niihin maisemiin, jos Oulussa vierailee 😉

Ouluhan on tunnettu pyöräilykaupunki ja Scandicista asukkaat saa myös lainata pyörän omaan käyttöönsä! Kesällä ois ihan huippu tehdä pyöräretki esimerkiksi Hailuotoon tai Nallikarin rannalle – molemmat on sellasia paikkoja, joita tälläinen entinen Oululainen suosittelee nähtäväksi kaikille 😀

#bloggersinn - Instagram @aippee

#bloggersinn – Instagram @aippee

Voi vitsi! Nythän mä rupesin jo ihan liikaa ikävöimään kesää – eikä kyllä mikään ihme, Oulu on nimittäin täydellinen kesäkaupunki 😀 Jättisuuret kiitos Scandicille täydellisestä rentoutumisesta, jonka tarpeessa todellakin tunnuin olevan – sekä loistavasta asiakaspalvelusta! Oululaisia ei kyllä turhaan kehuta reippaudesta ja iloisuudesta.

Ilolla jaksoin leikkiä ja temmeltää perheen kanssa koko Joulun, kun sain ladattua akut täyteen ja vietettyä illan Oulussa ”omaan tapaan”, hihhi 😉 😀

<3 Aino

2 kommenttia

 1. alexa kirjoitti:

  jee, kiva postaus! nauroin ehkä ääneen tolle, että askelkyykky oli laitettu tauluun nimellä ”syöksy”, ikinä kuullu tuollaista :————-D hyviä uusia vuosia sulle!

  • Aino kirjoitti:

   Hihhihi mä itseasiassa naureskelin samaa! Aika hassu nimitys:)
   Hyvää Uutta Vuotta myös sulle, alexa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.