Hae
Aino Mäkelä

11. LUUKKU

Oon tainnut olla tänä vuonna erityisen kiltti sillä oon jo nyt ennen Joulua saanut aivan ihania lahjoja, sellaisia joista jokainen tyttö voi vain haaveilla. Ahh kyllä vaan, myönnetään – musta saattanut kuoriutua pienehkö kosmetiikkahullu! Sen huomaa varmaan tästä Joulukalenteristakin jossa luonnonkosmetiikka on ollu vahvana osana, mutta lupaan teille jotka ette oo tästä yhtä innoissanne: tulossa on vielä paljon, paljon muita kivoja juttuja joita ei tarvi läträillä ihoille tai hiuksiin 😉

11. LUUKKU tarjoaa teille tarjouskoodin ihanaan Eco Care & Beauty Wellness -verkkokauppaan, joka tuo maahan useampia erittäin laadukkaita ja vaikuttavia luonnonkosmetiikan tuotesarjoja. Mä itse olen tehnyt niistä lähempää tuttavuutta kahteen Ameriikan helmeen: John Masters Organicsin sekä Moksa Organicsiin!

Eco Care & Beauty WellnessLaadukkaita ja luonnollisia hiustenhoitotuotteita on vaikea löytää, mutta John Masters Organics tekee tässä poikkeuksen. Oon kokeillut aiemminkin joitain luomulaatuisia hiustenhoitotuotteita ja ollut ihan tyytyväinen lopputulokseen sillä tietenkään en voinut olettaa sen olevan vastaava kuin synteettisesti valmistetuilla tuotteilla. Tai näin luulin.

Kaikkiin aiempiin kokeilemiini tuotteisiin verrattuna John Masters Organics eroaa siinä, että pesun jälkeen hiukset pysyy oikeasti puhtaana useamman päivän! Käyttömukavuudeltaan ja teholtaan siis aivan ”normaalin” kosmetiikan veroista minkä vuoksi oonkin aivan myyty. Eikä muuten kaverikaan uskonut luonnolliseksi, kun kokeili! Sen lisäksi valikoima tuotteiden osalta ei rajoitu vain yhteen vaan omiin tarpeisiin löytyy niin hajusteetonta shampoota kuin tuotteita värjätyillekin hiuksille – aivan laidasta laitaan. Ja jos tuoksuista tykkää niin näihin kyllä ihastuu! Etenkin Bloog Oragne & Vanilla body milk on aivan uskomattoman herkku, jota voisin läträtä pelkän tuoksun vuoksi useamman purkin viikossa.

John Masters Organics
John Masters Organicshan on ammattilaissarja ja yksi alansa pioneereistä Amerikassa, jonka vuoksi en yhtään ihmettelekkään sitä kuinka hyvin laatu ja tehokkuus on saatu purkitettua yhteen. Palaan vielä myöhemmin tarkempien käyttökokemuksieni kera, kunhan saan vähän enemmän tarttumapintaa, etenkin muotoilutuotteiden osalta. Paljastan tosin jo nyt, että tuotteet jättää hiukset ihanan luonnollisen tuntuiseksi eikä lainkaan tahmaa tai jätä raskasta käsitellyn jälkeistä tunnetta.

Haluan vielä nostaa hieman esille kriteereitä, jotka kaikki John Mastersin tuotteet täyttää: tuotteet sisältää 70-100% luomuviljeltyjä raaka-aineita, tuotteet ei sisällä parabeeeneja, Sodium Lauryl Sulfatea, Diethanolamineja, Monoethanolamineja tai Triethanolamineja, rakaa-aineet eivät saa olla geenimanipuloituja, tuotteita ei testata eläimillä eivätkä ne sisällä synteettisiä väriaineita, hajusteita tai täyteaineita, kaikkien raaka-aineiden tulee olla todistetusti hyödyllisiä hiuksille tai iholle sekä samalla mahdollisimman biohajoavia.

Moksa Organics Athlete's Set
Myönnän olleeni hieman skeptinen John Masters Organicsiin ennen kokeilua (todennäköisesti johtuen aiempiin kokemuksiini ”vastaavista” hiustenhoitotuotteista), mutta Moksa Organicsiin puolestaan rakastuin heti ensi kosketuksella! Sivelin nimittäin treenissä rasittuneelle olkapäälleni urheilijoille tarkoitettua puhtaita luomöljyjä ja eteerisiä öljyjä sisältävää Muscle Rubia, joka kantaa myös nimeä Athlete’s Secret. Se on tiikeribalsamin tyylinen vartalovoide joka viilentää ja tekee ihmeitä niin ennen treeniä, sen aikana kuin jälkeenkin käytettynä – tarjoten apua erityisesti päänsärystä ja lihasjännityksistä kärsiville.

Muscle Rub toimii loistavasti yhteen Kona Athletic Barin kanssa, joka sisältää viilentäviä eteerisiä öljyjä jotka viilentää ja puhdistaa treenattuja lihaksia loistavasti auttaen myös palautumaan nopeammin pehmentäen samalla ihoa. Nämä kaksi yhdessä, Muscle Rub ja Kona, onkin ehkä mun ehdoton ykkösvinkki pukinkonttiin tänä vuonna kaikille urheilijoille! Ainakin itse oon suurkuluttanut kyseistä kahta nyt kepeillä kävelystä rasittuneelle yläkropalle, joka huutaa armoa ja vaatii mua vielä viettämään pari sohvapäivää viikossa.

Moksa Organics on perheyritys, joka valmistaa tuotteensa käsin käyttäen tuotteidensa valmistukseen ainoastaan sertifioituja orgaanisia ainesosia ilman mitään synteettiisä raaka-aineita tai palmuöljyjä. Jopa syötävän suloiset pakkauksetkin on valmistettu kierrätysmateriaalista! Moksa on täysin uusi Suomessa ja oonkin erittäin kiitollinen jälleenmyyjille, että pääsin ensimmäisten joukossa toteamaan niiden ylivertaisuuden.

John Master Organics
Näiden kahden sarjan lisäksi Eco Care & Beauty Wellness tuo maahan myös muitakin tuotesarjoja, kuten Kahinaa, Dr. Alkaitisia ja BalmBalmia jotka kaikki on laadukkaita, tarkkoja luonnonkosmetiikan kriteerejä noudattavia sarjoja – kuten John Master Organics ja Moksa Organics.

Koodilla AINO15 saat -15% alennuksen ostoksistasi Eco Care & Beauty Wellness -verkkokaupasta, jossa on parhaillaan ihania lahjaideoita huikein tarjoushinnoin. Yli 100€ tilauksissa myös ilmaiset postikulut! Alennuskoodi on voimassa aina 31.12.2014 asti.

Siitä siis shoppailemaan mitä ihanimpia joululahjoja joko itselle tai ystävälle! Kaverit ainakin on valitelleet vaikeutta ostaa lahjoja anopille, joten kosmetiikka tai Moksan luomu tuoksukynttilät ois varmasti ainakin siihen oiva valinta. Itse en ehkä ihan näin julkisesti kehtaa paljastaa mitä ja kenelle itse hankin, mutta voi olla että muutama Athlete’s Set saa tänä Jouluna uuden onnellisen omistajan 😉

<3 Aino

Katso aiemmat Joulukalenterin luukut TÄSTÄ.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.