Hae
Aino Mäkelä

Sunnuntaifiilis

Vapaapäivät on parhaita. Varsinki tälläset vapaat jotka on pyhitetty levolle ja rentoutumiselle. Mun täydellinen sunnuntai on tähän mennessä sisältänyt hitaan aamun, päivällisen ja kahvittelut porukoilla, lasten kanssa leikkimistä ja monta kuppia vihreää teetä.

Nyt makaan sohvalla kynttilänvalossa. Mulla on kanelintuoksusia tuikkuja – ahhh, joulufiilis alkaa pikkuhiljaa löytymään! Suunniteltinkin tänään äidin kanssa Joulua. Hassua että se on jo viikon päästä. Ihan oikeasti, mihin kaikki aika kuluu? Ihan vasta oli vielä elokuu.

Loppuillan aion viettää leffan parissa, mutta sitä ennen vietän pitkääääään hetken venytellen. Valmistaudun näin tulevaan treeniviikkoon, joka tulee suunnitelmien mukaan olemaan tosi tehokas ennen Joulun rentoiluja 🙂 Venyttelyn avulla pidän huolen mun lihaksien hyvinvoinnista ja pyrin minimoimaan revähdyksien ja muiden lihasvammojen määrää. Venyttely on vähän semmonen juttu, jonka tärkeyden oppii vasta ajan kanssa.. mulla se on ihan ehdotonta duuninkin kannalta, sillä mun selkä menee helposti tosi huonoksi jos unohdan lihashuollon kokonaan.

Onko muillakin ollut yhtä rento sunnuntai vai ootteko viettänyt aikaa tehokkaasti treenaten? 🙂 Mikä tekee teidän vapaapäivästä täydellisen? Mun vapaapäivän kruunu on ehdottomasti läheisten seura, kiireettömyys ja nautiskelu (heh…herkuttelu).

Mulla on vielä huomennakin vapaata, mutta koko päivä onkin aikataulutettu tiukasti 🙂

weheartit.com

3 kommenttia

 1. Venla Jumppaa kirjoitti:

  Sunnuntai koostui tunnin lenkistä jäätihku-lumipyryssä sekä pipareiden paistelusta. Piparit odottavat koristelua keittiön pöydällä. Rentoilua ja liikuntaa siis! :)http://venladaily.blogspot.fi/

  • Maiju kirjoitti:

   Kuulosti ihanalta sun eilinen <3 täällä treenailtiin kun alla pari vähän löysempää viikkoa 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Pipareiden paisto kävi mullakin mielessä, mutta en sitten jaksanu lähtä kaupasta hakemaan taikinaan kun senverran laiskotti 😀 Sunnuntai onkin kyllä oiva päivä liikunnalle varsinkin jos arkipäivät viettää töissä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.