Hae
Aino Mäkelä

Armoa

Maanantai!

Oonko ainut, ketä väsyttää? Viikonloppu oli rankka ja sisälsi paljon kaikkea hassunhauskaa aktiiviteettia niin extemporeaamulenkkeilystä pikkutunneille valvomiseen saakka. Liian vähäinen unen määrä näkyy heti mun olemisessa ja vaikka aamulla heräsinkin normaaliin tapaan vähän kuuden jälkeen, oli mun pakko luovuttaa puolen päivän aikoihin ja nukkua päikkärit, hihhi – nyt taas jaksaa illan töissä, toivottavasti 😉

Pari seuraavaa päivää tulee muutenkin olemaan aika rankkoja, mutta torstain jälkeen kaikki onkin hetkeksi ohi ja pääsen kotiin! Voihan vitsit. Ootan innoissaan että pääsen leipomaan ja väsäilemään kaikenlaisia jouluherkkuja, joita oon viime päivät ideoinu mielessäni – helppoja gluteenittomia taideteoksia joulupöydän täytteeksi, hih.Viikonloppuna tuli taas herkuteltua ja juhlittua, kuten näin pikkujoulukaudella on yleensä tapana 😉 Ja tänään mä oon kiitollinen siitä, että oon oppinut olemaan itselleni armollisempi. Vuosi takaperin olin hyvin ankara itselleni ja vietin tosi kurinalaista elämää – arjen tasapaino oli vielä osittain kadoksissa ja sääntöjen avulla yritin oppia elämään uudella tapaa. Kuitenkin tiesin kokoajan, että mä en tuu viettämää lopun elämääni sillä tavalla vaan haluan mun arjen sisältävän paljon muitakin asioita kuin säännöllistä syömistä, salilla treenaamista ja lenkkareiden kuluttamista.

En tahdo mun elämänlaadun kärsivän sen takia, että eläisin mahdollisimman oikein. Vaikka sokeriherkut ja alkoholi ei mun terveyttä mitenkään edistä, niin en mä niitä itseltäni sen takia tahdo täysin kieltääkkään. Eikä aina tarvi mennä kymmeneltä nukkumaan, vaikka aamulla olisikin töitä – joskus voi heittäytyä hurjaksi ja valvoa aamun pikkutunneille saakka. Kaiken ei aina tarvitse olla niin harkittua 😉 Eikä kaikkea tarvitse tehdä siksi, että siitä hyötyisi jotenkin.

Asioita voi tehdä myös ihan vaan siksi, että ajatus tuntuu niin pirun hyvältä! Kun se tasapaino arkeen löytyy niin elämä on sitten ainoastaan niitä asioita täynnä, joita haluatkin sen olevan <3 Ei stressiä, ei sääntöjä, ei pakkoja.Näissä tunnelmissa täällä siis starttaillaan viikkoa – väsyneenä ja hieman nöyränä, mutta silti innokkaana tulevaan viikkoon joka tulee pitämään paljon kivoja asioita sisällään. Viikonloppu toi paljon muistoja mieleen ja tuo ylempi kuva onkin otettu Helsingin Voittaja -näyttelyssä vuonna 2007 😀 Kyllä aika rientää.

Reipasta viikkoa teillekkin! 

<3 Aino

PS. EKOseGO:n arvonnan voittaja on ratkennut ja voittajaan on otettu yhteyttä! Kiitos kaikille osallistumisesta 🙂 Ja katsotaan josko taas kohta saatais joku kiva arvonta käyntiin, hihhi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.