Hae
Aino Mäkelä

Reissussa: Välietappi

Lhoknga Beach, Banda Aceh, IndonesiaLhoknga Beach, Banda Aceh, Indonesia
Nykyinen sijanti: Lhoknga Beach, Banda Aceh, Indonesia

Matka Pulau Wehin paratiisisaarelta jatkui lautalla takaisin kohti Banda Acehia yhdessä muiden sukeltajien kanssa. Parin päivän ajan saarella ei saanut sukeltaa, mikä oli eräänlainen kunnianosoitus sen hienoudelle ja rauhan arvostamiselle, joten nyt oli oikea sauma jättää hyvästit saarelle, vaikkei se tosin helppoa ollutkaan.

Lhoknga Beach, Banda Aceh, IndonesiaLhoknga Beach, Banda Aceh, Indonesia
Banda Aceh on tunnettu hienoista rannoistaan, jotka toden totta tekivät muhunkin vaikutuksen! Kaikkien surffareiden kannattaa ainakin ehdottomasti käydä tutustumassa pitkiin ja huikeilla aalloilla varustettuihin Lhoknga ja Lampuuk Beachien tarjontaan. Mutta jos totta puhutaan niin meikäläiselle koko paikka oli vähän pettymys, mikä voi tietty johtua siitäkin ettei säätkään täällä oo kovin suosinu.

Pitkä ranta, hurjat aallot ja tuuli sekä yltyvä myrsky sai meidät lähinnä linnoittumaan homestayn sisäpihalle ihmettelemään elämää. Kaupungin tsunamimuseokin oli kiinni, joten sekin jä näkemättä – tosin se ei kyllä ihan hirveästi harmita, hehhe. Paikalliset on kuitenkin ihania ja ruoka tosi halpaa! Niin ja tietty hyvää. Ja mä rakastan täkäläistä tapaa syödä käsin, siinä on jotain tosi eläimellistä.

Lhoknga Beach, Banda Aceh, IndonesiaLhoknga Beach, Banda Aceh, IndonesiaLhoknga Beach, Banda Aceh, Indonesia

Kuitenkin hyvä ruoka ja seura ei oo mulle riittävä syy jäädä tänne, joten pakkasin laukut ja suuntaan takas Banda Acehin lentokentälle. Sieltä vaihtoehtoina on joko Jakarta tai Kuala Lumpur, joista mun määränpää on jälkimäinen. Katotaan sit minne tie vie sen jälkeen.. Singapore, Langkawi, Redang, Perhentian..? Vaihtoehdoista ei ainakaan oo pulaa!

Mites siellä Suomessa pyyhkii? Joko siellä on ihan kesäistä?

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

2 kommenttia

  1. ellu kirjoitti:

    Ihana lukea reissulertomuksiasi! Kuulostaa niin siistiltä 🙂 Tulee itellekin ihan hirvee matkakuume. Piti alkaa kommentoimaan, kun mainitsit noita mahdollisia matkaetappeja. Me oltiin kolmisen vuotta sitten siellä suunnalla kans ja meille huippupaikkoja oli Tobajärvi Sumatralla, Perhentian ja Lipe Langkawin lähellä Thaimaan puolella. Langkawi itsessään oli tosi iso pettymys. Mahtavaa reissua!

    • Aino Mäkelä kirjoitti:

      Joo, mä itseasiassa mietin tota Tobajärveä kans! Mulle suositeltiin sitä tosi paljon, mut koska en jatkanut reissua Indonesian puolella niin se jäi näkemättä :/ Langkawi, joo, heh.. ymmärrän fiiliksen! Ei ollu myös munkaan paikka se 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.