Hae
Aino Mäkelä

Vuoden eka ja vika

Vuoden eka ja vika Vuoden eka ja vikaEilen tuli lyötyä tehtyä kaks treeniä yhdellä iskulla: nimittäin sekä vuoden ensimmäinen että, ainakin toistaiseksi, viimeinen Fustra-treeni.

Kun kaksi kuukautta sitten aloitin harjoittelemaan yhdessä oman valmentajani kanssa oli mulla toiveena saada mun kehonhallinta paremmaksi ja korjattua myös mahdollisesti vuoden ontumisen aikaansaamia virheasentoja kehosta. Treenit ei ollu todellakaan mitään pelkkää kepinheiluttelua, vaan liikkeet todellakin meni just sinne minne piti ja muistutti vielä seuraavinakin päivinä tehokkuudestaan. Ai että!

Kahden kuukauden aikana onnistuin suoristamaan mun ryhtiä, parantamaan mun lantion hallintaa sekä asentoa ja ennenkaikkea parantamaan mun kehontuntemusta kokonaisvaltaisesti. Vähän sellainen ”back-to-basics” -elämys, jonka ansiosta saan nykyään kaikesta muustakin treenistä paljon enemmän irti mikä on ihan huippua! 🙂

Seuraavat viikot ohjelmassa ois (fustravaikutteista) ranta bootcamp Intian auringon alla 😀 Sen jälkeen tekiskin mieli aloittaa joku aivan uus harrastus, jonka avulla pääsisin kehittämään itseäni taas aivan uudella tapaa. Eniten mua kiinnostais kaikki kehonpainolla tehtävä ja sen hallintaa haastava harjoittelu, joten kaikki lajisuositukset otetaan vastaan! Tankotanssi mua on aina kiehtonut, joten se on tällä hetkellä yks ykköskandidaateista.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.