Hae
Aino Mäkelä

3.TREENI – poltetta pakaroihin!

Hyvää iltaa!

Unohdin täysin, että mä elän ihan eri aikaa kuin te (meinasin kirjoittaa tuohon ensiksi ”entä” – edistystä havaittavissa, hihhi!), joten tämän keskiviikon treeni onkin sitten iltatreeni tai vaihtoehtoisesti loistava energine startti torstaiaamuun 😀

Toiveena oli, että tekisin ylä- ja alakropalle omiakin treenejä ja tässä onkin ensimmäinen alakroppapainotteinen kotitreeni!

Aiemmat kevään treenihaasteen treenit:
1. TREENI – ulkotreeni lenkkeilyhengessä!
2. TREENI – koko kroppa hikeen!Ja sitten ei muuta kuin hyvä musiikki soimaan ja hiki virtaamaan – muistakaahan tehdä täysillä sekä kyykätä ass to the grass -tyylillä! 😀 Päivän treeni on siis seuraavanlainen:

LÄMMITTELY – jokaista liikettä 2×10/jalka
– Askelkyykky eteen
– Asekelkyykky sivulle
– Askelkyykky taakse ristiin

KYYKKY x20
LANKKU 30sek
WALL-SIT 30sek

1-JALAN KYYKKY (/pistoolikyykky) x10 (oikea jalka)
KYYKKYHYPPY 20sek
1-JALAN KYYKKY (/pistoolikyykky) x10 (vasen jalka)
KYYKKYHYPPY 20sek

Kahdesti:
JALAN NOSTO KYLKILANKUSTA x8/puoli
1-JALAN LANTIONNOSTO x12/jalka

KYYKKY x20
LANKKU 30sek
WALL-SIT 30sekToivottavasti selvisitte hengissä! Tai tuli edes vähän hiki, hihhi. Ens viikolla sitten keskitytään vuorostaan yläkroppaan ja yhdistetään siihen samalla liikkuvuusjuttuja – siitä kun on ihan älyttömän tärkeä pitää huolta, varsinkin jos treenaa paljon ja kovaa 😉

<3 Aino

PS. Postauksen kuvat ei oikeastaan liity tähän postaukseen mitenkään – paitsi kovan intensiteetin osalta 😉 Hahha! Ne on todistusaineistoa meidän tän aamun käsirääkistä ja voi vitsit miten kuvauksellinen söpöläinen mä osaan ollakkaan.

4 kommenttia

 1. Miia kirjoitti:

  Voi kiitos, pakko ottaa tää treeni ylös ja kokeilla lähipäivinä! Oon todella, siis todella, huono treenaamaan kotona: se vaan jotenkin tuntuu tosi ”turhalta” verrattuna kunnon salirääkkiin kera painojen. Lisäksi treenin aloittamista on helppo lykätä kotisohvalla makoillessa 😀 Mutta ihan suotavaa vaihteluahan tällainen treeni varmasti olisi kropalle! Ja voihan tänkin lähteä tekemään salille, jos laiskuus uhkaa kotona ottaa vallan.

  • Aino kirjoitti:

   Mä tiedän ton tunteen! Kotona tekeminen ei tunnu ”tekemiseltä” – hahha! Salillakin tän voi tosiaan tehdä ja vaikkapa vetää tällä jalkatreenin jälkeen kaikki loput mehut itsestään irti, hihhihii 😉

   • Annie kirjoitti:

    Heh, näin me ollaan erilaisia, itse taas treenailen toistaiseksi vaan kotona neljästi viikkoon (ja ulkona tietty juoksen) ja kun motivaatio on kohdillaan niin kyllä niissä treeneissä ihan tekemisen meininki on 😀 Tänään esim. oli vuorossa plyotreeni jaloille, aijai! Step-lauta ja säädettävät käsipainot (ad. 20 kg) on kaverina. Täytyykin testailla tämä treeni jossain sopivassa välissä, lenkillä olen jo tehnyt penkillehyppyjä jne! Hieno vinkki 🙂

    • Aino kirjoitti:

     Hahha sanoppa muuta! Just kaverin kanssa tuolla Lontoossa todettiin sama, että niin sitä ihmiset vaan treenaa erillailla – jokanen omalla tyylillään. Kiva että oot tykänny vinkistä! Harrastan sitä lähes aina lenkeillä, samoten askelkyykkykävelyä..auauau! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.