Hae
Aino Mäkelä

Kevyttä herkkua!

Oltiin kesällä Barcelonassa. Mä rakastan aina reissuissa, kun löydän uusia makuja ja sitten Suomeen palattuani itken kun niitä ei täältä saa 😀 Näin kävi tälläkin kertaa. Koko loman litkin juotavaa kookos-ananasjugurttia johon rakastuin palavasti. Se oli niin ihanan raikasta, varmaan parasta jugurttia mitä oon koskaan syönyt.
Suomesta tätä ei siis tietenkään saa. Valiolla oli joskus vuosi sitten kausimakuna kookos-ananas, mutta ei enää.

Viime viikolla pitkästä aikaa googlettelin taas kyseistä makukomboa. Ja mitä löysin?! Reseptin kookos-ananasjäätelöön! Tälläinen ei ollu käyny mulla edes mielessä, joten pakkohan se oli testata 😀 Jos mä nimittäin jotain herkkua joskus himoitsen, niin se on jäätelö.


KOOKOS-ANANASJÄÄTELÖ

2dl kookosmaitoa
5 ananasrengasta
jäädytetty banaani

—> Aineet tehosekoittimeen ja vrrrrm!! Sitten seos pakkaseen ja puolen tunnin välein sekoitellaan, jotta jäätelöstä ei tuu kiteistä. Lopputuloksena ihanan kevyt ja raikas, hieman sorbettimainen herkku.

 
Suosittelen siis, hieman kevyempi vaihtoehto tuhdille kermajäätelölle (joka mun makuun on yleensä vielä niin makeaa että tulee helposti hieman huono olo..). Yritin ottaa nättejä kuvia, mutta kyllähän te mut tiiätte. Sotkuinen kuppi ja kaikkea 😛

Yksi kommentti

  1. Aradhel kirjoitti:

    Oi vitsit, kuulostaa superhyvältä! Pakko kokeilla itsekkin joku päivä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.