Hae
Aino Mäkelä

Lunta jeejee!

Jeee meillä on vihdoin talvi! Viimeyön aikana oli maa muuttunut valkoiseksi ja pakko kyllä sanoa että valkoinen maa piristää huomattavasti. Nyt on onneksi niin kylmä, että uskallan sanoa lumen tulleen pysyvästi täksi talveksi. Vaikka ei tota pakkasta tarvis ehkä ihan tätä -18 astetta olla…

Tässä vielä viimeinen treenipäiväkirja mitä täällä tullaan näkemään, sillä tiistaina mulla on se kehonkoostumusmittaus. Lupaan sitten julkaista täällä millaisia muutoksia viimeisten yhdeksän viikon aikana on tapahtunut. Mullahan piti olla kuntotestikin, mutta se nyt siirtyy semmoseen ajankohtaan että oon täysissä voimissa 🙂 Arvioidaan kyllä tilanne tiistaina uusiksi, jos sillon näyttää hyvältä niin haluaisin kyllä testin suorittaa!

MAANANTAI salitreeni + aquazumba 45min & vesijuoksu 15min
TIISTAI salitreeeni + sulkapallo 60min
KESKIVIIKKO kävely 40min + sulkapallo 60min
TORSTAI kävely 60min + vatsatreeni & LANKKU-treeni
PERJANTAI lepo
LAUANTAI lepo
SUNNUNTAI vatsatreeni & LANKKU-treeni

Loppuviikko meni levätessä, koska ylikunto säikäytti aika paljon. Tai se mun leposyke. Tänään kuitenkin uskaltauduin tekemään vähän vatsatreeniä, sillä oikeasti oli niin paljon ylimääräistä energiaa että piti saada purkaa se johonkin.. Lepo on muutenkin tehnyt ihan hyvää. Mulla on paljon postausjuttuja mielessä ja alankin tässä sormet syyhyten toteuttamaan niitä parhaani mukaan!

2 kommenttia

  1. Noora kirjoitti:

    Ahkera treeniviikko ollut sulla 🙂 Tsemppiä tällekin viikolle 🙂

    • aippe kirjoitti:

      Danke! 🙂 Tää viikko mennään rauhallisempaa tahtia, jotta pääsis tuosta ylikunnosta ohi.. vaikka hirveesti kyllä polttelis salille treenaamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.