Hae
Aino Mäkelä

Lähtölaskenta starttaa!

Kohta ollaan taas yhden muutoksen äärellä – tänään nimittäin starttaa mun viimeinen viikko Fitfashionin bloggaajana 😀 Ens viikolla maaliskuu vaihtuu jo huhtikuuksi ja paljon on taas jänniä asioita tuloillaan myös blogin muuton lisäksi. Rehellisesti sanottuna en ees uskalla vielä unelmoidakkaan mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan sillä maaliskuukin jo itsessään oli niin paljon yllätyksiä täynnä! Eletään nyt vaan päivä kerrallaan ja hetki hetkeltä fiiliksen mukaan.

Viime syksynä Monnan ja Steffin kanssa, hihhi!

Silloin kun mä rupesin puolitoista vuotta sitten kirjoittamaan blogia pitääkseni ajatukseni kasassa ja pääni selvänä en voinut kuvitellakkaan mihin tää tie mut vielä vie. Eräs ihana fiksu nuori nainen puki mun ajatukset täydellisesti sanoiksi:

”My life is pretty good. Who would have thought that by starting my blog from the hospital bed would open so many doors and bring so many ungorgettable people in my life.”

Kyseiset sanat on Janinan käsialaa ja sairaalan sänkyosiota lukuunottamatta teksti vois olla kuin mun itseni kirjoittamaa 😉 OLYMPUS DIGITAL CAMERATällä viikolla mulla vielä pitää kiirettä ja edessä onkin kevään vikat varsinaiset työvuorot sekä palautettavat koulutehtävät. Ens viikosta alkaen mulla alkaakin sitten lukuloma töistä, kun pääsykoemateriaalit julkaistaan tiistaina! APUA. Mä en oo vielä oikein sisäistänyt koko asiaa – johtuen ehkä osittain myös siitä, että en oo ihan varma mitä mä ens syksynä haluan tehdä.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAEns viikolla starttaa myös vihdoin mun juoksukausi! Oonkin odottanut kuin kuuta nousevaa, että pääsen testaamaan teidän suosittelemia maastoja niin mäkivetoihin kuin porrastreeneihin – kiitos kaikille vinkeistä! 😉 Viimeset viikot oonkin kiltisti tehny peruskuntolenkkiä käveleskellen ympäri niin Töölönlahtea kuin Katajanokkaakin haikeana ihastellen muiden juoksentelua. Ja miettikää, että 23 päivän päästä mulla onkin sitten jo loma! Pääsen siis vihdoin matkaamaan Lontooseen ihanan Siirin luo ja kyllähän sitä onki ootettu <3 Ollaan jo mun lentojen ostamisesta alkaen fiilistelty ja ooteltu, että nähdään taas. Ja mä pääsen Lontooseen ekaa kertaa elämässäni! Kaupunki on varmasti ihana ja mulla paras mahdollinen opas tutustuttamaan sen saloihin, hihhhih 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPari päivää kun jaksaa käydä reippaasti koulussa ja töissä niin sit ois taas eessä perjantai ja viikonloppu. Viikonloppu tuleekin olemaan erityisen kiva sillä ensin perjantaina suunnataan kaverin kanssa Tampereelle, jossa majottaudutaan Scandin Stationiin oottelemaan lauantain koulutusseminaaria! Arvaaks kukaan mikä seminaari vois olla kyseessä? 😉 Lauantaina saankin sitten mun ihanan turkulaisen muijan yökylään ja sunnuntaina viikonloppu huipentuu GreenStreet:n KAIKKI LÄHTEE -bileisiin!OLYMPUS DIGITAL CAMERATiivitettynä kesää kohden mentäessä tulee tapahtumaan paljon siistejä juttuja! Niin täällä blogin puolella kuin myös mun omassa elämässäni – mikä tietty näkyy heti myös täällä 😉 Treenikuviot muuttuu kevään myötä ja työharjoittelu sekä uudet duunikuviot mahdollistaa paljon kattavampien treenijuttujen kirjoittelemisen tännekkin (jos teitä kiinnostaa?) ja mikä parasta, ruokajutut tulee nousemaan ihan uuelle tasolle!

Niin ja se postaus mun fyysisestä muutoksesta on kyllä tulossa, mutta tästä postauksestakin saa jo vähän pientä esimakua.. mä siis en voi uskoa, että noi kuvat on viime syksyltä. Miten mä oon näyttäny tolta? Ja miks oon kuvitellu, et blondi muka sopi mulle? 😀

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

<3 Aino

PS. Te kommentoitte vieläkin paljon Kehokuuri -postaukseen ja ihan loistavaa, että se herättää mielenkiintoa! Mutta jos haluatte nopeammin ohjeistusta ja lisäinfoa niin laittakaa mulle suoraan sähköpostia – noi kommentit kun tulee yleensä katsottua ja hyväksyttyä puhelimella, niin vastaaminen saattaa helposti unohtua 🙂

14 kommenttia

 1. Siiri kirjoitti:

  Miksi oi miksi näytän noin kauheen reitevältä(kyllä se on sana hah!)tossa kuvassa!?:-DD

  PIAN PIAN PIAN<3

  • Aino kirjoitti:

   No höpöhöpö etkä näytä!! 😀 Ja sitäpaitti se on vanha kuva – kato nyt miltä mäki näytän mun blondilla ihan liian lyhyellä tukallani, hahhha!

 2. Kaisu kirjoitti:

  No kerro nyt ihmeessä mihin siirryt blogin kanssa 😉 Mä kyllä seuraan perässä se on varma 😀

 3. Jonna kirjoitti:

  Waaaaaat? Mihin sä olet lähdössä??

  • Aino kirjoitti:

   Loppuviikosta pystyn kertomaan enemmän lisää! Siihen asti pitäs vielä malttaa oottaa, hihhi 😀

 4. Piritta kirjoitti:

  Ihanaa kuulla, että sait blogisi kautta paljon kaikkea uutta positiivista elämään. Täällä myös aloitteleva blokkaaja toivoo tämän tuovan elämään vain ihania asioita! Kiitos, ihanasta blogista ja huipuista ruokavinkeistä. Ne ovat tulleet tarpeeseen, kun imetyksen vuoksi olen maidottomalla & gluteiinittomalla ruokavaliolla.

  Kiitos! Ja mukavaa viikon aloitusta!

  Piritta
  http://piritta-headoverheels.blogspot.fi/

  • Aino kirjoitti:

   Voi Piritta, kun tätä hommaa täydellä sydämellä tekee niin varmasti se tuo paljon ihania asioita elämääsi – usko pois <3! Ja mahtava kuulla, että mun blogista on ollu paljon hyötyä ja apua:) Ihanaa viikkoa myös sinne!

 5. voimariini kirjoitti:

  MITÄMITÄ tahtoo kans jo tietää! 😀

 6. marissa kirjoitti:

  Nyt hei nainen kerrot lisää. mitämitä mihin sää katoot?! 😉 hihi

  • Aino kirjoitti:

   No mihinkää mä en katoo! Iha samaa rataa jatkan edelleen, vaiks eri osotteen alle menenkin 😀 hihhi!

 7. Rita kirjoitti:

  Jänskää! Kerro jo 😉

  • Aino kirjoitti:

   Jos vielä hetken maltat oottaa, jooko? 😀 Hihhih, tiiän et tällänen on vähä tympeetä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.