Hae
Aino Mäkelä

Kurkistus uuteen kotiin!

Kuvat: Reeta Rita & Veera Vuorimies

Elämä kyllä osaa yllättää! Lapsesta asti oon aina jostain syystä ajatellut meneväni naimisiin 26-vuotiaana, mutta en koskaan olisi uskonut ottavani äkkilähtöä moiseen sitoutumiseen.. mutta tässä sitä ollaan, vielä syvemmässä liitossa josta ei niin heti päästäkkään eroon.

Mutta hei, minkäs sille mahtaa kun se täydellinen yksilö vaan sattuu tulemaan kohdalle?!

Kuten varmaan arvasittekin, niin kuvien kaunotar on minun uusi – ihka ensimmäinen oma kotini johon pääsen muuttamaan Vappuna! Oon jo vuosia puoliksi leikilläni etsinyt asuntoa muttei mitään omannäköistä oo osunut kohdalle, kunnes mun työkaveri näytti mulle nämä tässäkin postauksessa komeilevat kuvat.

Valoisa. Tilava. Avara. Ihana keittiö! Remontoitu. Vaalea. Ja osoitetta myöten täydellisellä sijainnilla, juuri mun puolella kaupunkia.

Mulle tuli heti fiilis, että tää se on ja oikeassa olin. Ensimmäistä kertaa astuessani ovesta sisään mä tajusin ettei mun tarvis enää etsiä, vaan olin löytänyt juuri sen mitä halusin – ja enemmän.

Ajatus ihka omasta kodista tuntuu hyvältä, ja se tekee mut todella onnelliseksi. Vaikka oonkin todella innoissani tästä kaikesta niin samaan aikaan tuleva muutto ahdistaa ja edelleen oon hieman hämmentynyt siitä kuinka helposti kaikki meni. Mutta niinhän ne parhaat asiat elämässä menee: ne vaan tapahtuu, lupaa kysymättä ja juuri silloin kun hetki on oikea.

Kuvissa asunto on luonnollisesti vielä nykyisten asukkaidensa näköinen ja veikkaan, että muuttokaaoksen jälkeen mulla menee varmasti useampi hetki ennen kuin saan kodin esittelykelpoiseksi.. 😀 Mutta sisustusjuttuja tuun varmasti teille kyllä jakamaan sillä voin rehellisesti myöntää, että oon nyt aidosti innostunut niistä ensimmäistä kertaa ikinä!

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

8 kommenttia

 1. Anna/annahuhtilainen.com kirjoitti:

  Ihana Aino, onnea upeaan uuteen kotiisi! 🙂 Ilmoittaudun jo tässä vaiheessa tupareihin, hahhah! ;D

  ps. Jotenkin voin hyvin samastua fiiliksiisi, eli jos muuttokaaoksen keskellä meinaa usko loppua, niin vertaistukea on saatavilla – varmasti puolin ja toisin, pus! 😉 <3

  • Aino kirjoitti:

   Kiitos ihana! Ja siis joo, ehdottomasti suunnitellaan jotku kivat tuparimeiningit niin saat hyvän syyn tulla Jyväskylään;) Ihana saada sieltä vertaistukea, varo vaan niin voi kohtapuolin alkaa tulemaan kriisiviestejä..! 😀

 2. Christina kirjoitti:

  Voi ihana! ❤️ mä voin rehellisesti myöntää ö olevani kyllä hieman kateellinen tosta sun uudesta asunnosta!
  Voi kun olis itselläkin tuollainen! Vaikka olen kyllä itse enemmän omakotitalo ihminen, mutta ihan super ihanan näköinen asunto toi on, kelpais!
  Hirveesti onnea uuteen kotiin! ❤️

  • Aino kirjoitti:

   Pakko myöntää, että mun ”toinen vaihtoehto” oli omakotitalo tuosta maalta mutta vielä tähän elämänvaiheeseen tuollainen kaupunkiasunto tuntui enemmän omalta 😀 <3 Kiitos! Oon kyllä tosi innoissani <3

 3. Tuuli kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin!

  Pitää tunnustaa, että kuvia katsellessa vähän hämmästelin, ettei jotenkin ollut yhtään sen näköinen, mitä olisin sinun kodiksesi kuvitellut. Siis sisustuksen puolesta tosi persoonaton. Mutta sitten luin onneksi loppuun ;). Ja joo, tarkemmin katsottuna tuosta yhden kuvan pinnasängystä ja oienestä takista ehkä kenties olisi voinut päätellä, ettei ole vielä sinun sisustamasi :D….

  Sisustusjuttuja odotellessa!

  • Aino kirjoitti:

   Joo mun isoveli sanoikin, ettei toi kämppä vaadi muuta kuin sen että pyöräyttäisin lapsen.. haha! Ehkä ei vielä tähän hetkeen kuitenkaan 😉 😀

 4. Tiia - Littlebigthings kirjoitti:

  Onnea uuteen kotiin! Näyttää ihanalta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.