Hae
Aino Mäkelä

Ihanaa maanantaita!

Maanantait on mun mielestä viikon parhaita päiviä! Se on aina uus alku viikkoon, uus mahdollisuus ja starttaankin maanantait aina energisenä, jotta sitä tahtia on helpompi pitää yllä loppuviikko 🙂

Mut kaikkihan ei maanantaista tykkää. Suosittelen kokeilemaan aamulenkkiä ja sen päälle maittavaa aamupalaa ilman kiirettä, niin varmasti alkaa maanantaitki tuntumaan vähän mukavimmilta! Mut se aamulenkki…sinne on joskus vähän vaikee nousta, eikö?
Jos motivaatio on hukassa, mieti plussia ja miinuksia sille lenkille, niin mä aina teen. Mulla paras motivaattori on se, että tiedän kuinka mua illalla ärsyttää oma laiskuus jos en aamulla sinne lenkille mene 😀 Yks mitä teen joka aamu kans, on instagramin selaaminen ja sieltä #fitspiration. Ei tarvi kun pari minuuttia katella niitä kuvia niin johan on ylös sängystä!

Ylipäätään liikkeelle lähteminen on helpompaa, kun tiedostaa syyt miksi sitä kannattaa harrastaa. Omista syistä ykkösenä on terveyden ylläpito ja sen rinnalla tulee piristävä vaikutus, hyvä mieli, painonhallinta, itsensä haastaminen ja semmoset.. 🙂 Mä ajattelen, että teen tulevaisuuden minälle palveluksen pitämällä huolta itsestäni jo nyt. Suosittelen sitä kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.