Hae
Aino Mäkelä
Kaupallinen yhteistyö

Parhaat kesämeikit + Luonnonkosmetiikkapäivät!

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic

Kevät on jo pitkällä ja auringonvalon määrä on lisääntynyt päivissä huimasti! Auringon jatkuva loiste on mulle se juttu, mikä tekee keväästä kevään – ihan sama, vaikka öisin lämpömittari olisikin vielä pakkasen puolella ja maahan leijailis välillä lumihiutaleita!

Kevään piristykseksi sain House of Organicilta ihanan paketin, joka sisälsi luonnonkosmetiikan parhaimpia tuotteita kesäisen meikin loihtimiseen! House of Organicilla onkin parhaillaan käynnissä Luonnonkosmetiikkapäivät aina 17.5. asti ja olin ihan tosi innoissani siitä kuinka moni mun suosikkituote lötyi tarjouksista! näiden ihanien kesää hehkuvien tuotteiden lisäksi tarjouksessa on myös paljon muuta laadukasta luonnonkosmetiikkaa. Tarjoukset vaihtuvat päivittäin ja käynkin nyt omat suosikkini läpi päiväkohtaisesti!

Voit hyödyntää kaikkien päivien tarjoukset käyttämällä kassalla koodia ”YHDISTÄ”, jolloin ne lähetetään sinulle yhdessä paketissa eikä sinun tarvitse maksaa useita postikuluja!

TÄNÄÄN tarjouksessa

Tän päivän tarjoustuotteiden joukosta löytyy muutama mun kestosuosikki! Oon värjännyt jo vuosia mun hiukset luomulaatuisilla Cultivator’s kasviväreillä, jotka on nyt todella edullisesti vain 10€/kpl (norm. 14,50€)! Mulla itsellä menee omien hiuksien värjäykseen vain kaksi pakkauksen sisältämästä neljästä annospussista, eli nää on todella riittoisia.Myös ekologinen ja laadukas Geisha Shaver on tarjouksessa 19,00€/kpl (norm. 24,90€). Tehokas ja toimiva tuote, jonka avulla säästät niin luontoa kuin rahojasikin! <3 Sileiden säärien lisäksi tulevaan kesään kannattaa varustautua myös korkean aurinkosuojan omaavalla ja erittäin helposti levittyvällä Alga Mariksen Aurinkovoidespraylla nyt vain 21€ (norm. 28,90€)

>>> Katso kaikki torstain tarjoukset  <<<

PERJANTAINA tarjouksessa

Rakastuin viime kesänä Zuiin Flora Luminizing Cremeen, joka loihti kasvoille ihanaa hehkua yhdessä BB-voiteen kanssa käytettynä! Tuote on ihan loistava ja onkin ollut osana omaa meikkipohjaani siitä asti. Normaalisti tuote maksaa 22,90€, mutta nyt vain 16,90€! Sen pariksi sopii hyvin Zuiin Floral Grafual Tan Face Lotion eli mahtava yhdistelmätuote, jossa on kosteusvoide ja itseruskettava samassa. Perjantaina vain 25€, normaalisti 36,90€.

>>> Katso kaikki perjantain tarjoukset <<<

LAUANTAINA tarjouksessa

Jokapäiväinen suosikkini Ecodentan Black Whitening hammastahna pitää hampaat hohtavan valkoisena ja puhtaana! Todella tehokas ja hellävarainen, nyt lauantaina vain 5€/kpl (norm. 6,90€). Hohtavien hampaiden kanssa sopii yhteen täydellisesti kesän ainut must-meikkituote, eli värikäs huulipuna! Zuii Organic Lux Lipstick löytyy yhdeksässä eri sävyssä tarjoushintaan 22€ (norm. 31,90€). Huulipunaa korostaa täydellisesti Zuii Organic Concealer Pencil Voidemainen Peitekynä, jonka vaaleinta sävyä Fair käytän aina itse amorinkaaren sekä kulmaluun korostamiseen ja tummemmalle Naturalilla peitän mahdolliset näppylät. Riittoisat ja monipuoliset peitekynät lauantaina vain 13€/kpl (norm. 19,90€).
>>> Katso kaikki lauantain tarjoukset <<<

SUNNUNTAINA tarjouksessa

Mitä helpompaa itsesään huolehtiminen on – sitä parempi! Ainakin jos multa kysytään. Sen vuoksi oonkin tosi innoissani Alga Mariksen sävyttävästä aurinkosuojasta kasvoille SPF30, joka toimii myös kosteusvoiteena ja tekee siten aurinkosuojan huolehtimisesta paljon helpompaa. Uskoisin myös, että se toimii loistavasti arkimeikin pohjana! Sunnuntaina sen hinta on vain 15€/kpl (norm. 21,90€).

Lisää helppoutta arkeen tuo multitasking tuotteet kuten Avril Organic 2 in 1 Silmämeikkikynä, jossa on toisessa päässä rajauskynä ja toisessa luomiväri. Yksi tuote kulkee helposti mukana ja sen avulla saa tehtyä arkilookista hetkessä hehkuvamman! Erityisesti tuo pronssin ja beigen sävyissä hehkuva meikkikynä tulee olemaan mulla kesällä kovassa käytössä. Meikkikynä on saatavilla kolmessa eri sävyssä hintaan 7€ (norm. 8,90€). Sen kaveriksi ripsiin Lily Lolon tuuheuttava ripsiväri, joka on sunnuntaina vain 13€ (norm. 17,90€)

> Katso kaikki sunnuntain tarjoukset <<

Toivottavasti näistä vinkeistä ja omien suosikkien esittelystä oli teille iloa! Laadukkaaseen luonnonkosmetiikkaan ja omaan hyvinvointiin kannattaa aina panostaa <3

<3 Aino

LUE MYÖS:
Ketogeeninen mustikkajuustokakku / Entä jos..? / Näin sain lisää tunteja päiviini

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

Kaupallinen yhteistyö: House Of Organic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.