Hae
Aino Mäkelä

Perjantain hyvä teko

Monet siellä ruudun toisella puolen on jo varmaan aloittanut viikonlopun ja osa jopa kesäloman vieton, mutta halusin ihan nopsaa kannustaa kaikkia jakamaan omaa kesäfiilistä ja tekemään hyvää!

Mä olen sitä mieltä, että ihmiset on onnellisimpia silloin kun saavat toteuttaa itseään ja tehdä just niitä asioita, joista eniten nauttii. Silloin, kun se luovuuden hedelmä vielä onnistuu tuomaan paljon iloa myös muille on se ainakin mun mielestä erityismaininnan arvoista. Näihin tarinoihin lukeutuu Tiina ja unelma Agata Bakerystä – täysin gluteenittomasta kahvilasta.

Agata Bakery

Kuva: Agata Bakery

Vietettyäni aurinkoisen iltapäivän ystävän seurassa osui Facebookin uutisvirrassa silmiini linkki, jonka kautta pystyin auttamaan Tiinaa toteuttamaan unelmansa. Musta on aina ihana nähdä ihmisten toteuttavan unelmiaan yrittämään ja aina jos mahdollista, haluan olla mukana auttamassa ja kannustamassa. Nyt myös sulla on mahdollisuus tehdä sama! Tiina nimittäin tarvitsee unelmansa toteuttamiseen konkreettista apua, jotta kahvila pystyy avaamaan ovensa ja tuomaan toivotun lisän Helsingin kahvilatarjontaan.

Klikkaamalla itsesi AgataBakeryn rahoituskampanjan sivuille sulla on mahdollisuus auttaa Tiinaa ja saada vastineeksi herkulisia, gluteenittomia vastikkeita. Itse ostin Kakkuöveri kahdelle, jotka aion antaa lahjaksi yhdelle mun parhaista ystävistä. Ja samalla annan myös hyvän syyn tulla Helsinkiin mun luo kyläilemään, hehhe 😉 Rahoitusvaihtoehdoista löytyy jos jonkinmoista mistä valita, joten ei muuta kuin valkkaamaan oma lemppari. Tai jos valinta on vaikea, voit toki ostaa kaikki!

Toivon tosi paljon, että Tiinan unelma toteutuu ja Helsinki saa kaipaamansa kahvilan, ja noudatattamalla mun esimerkkiä te voitte auttaa siinä omalta osaltanne 🙂 Ja tietty levittää sanaa eteenpäin!

Auttamisesta tulee hyvä mieli ja nyt onkin huippu fiilis aloittaa viikonlopun vietto! Tällä kertaa siihen kuuluu ainakin ystäviä, innovatiivisia kokeiluja, rentoilua ja nautiskelua – aika hyvän kuuloinen suunnitelma, vaikka itse sanonkin.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.