Hae
Aino Mäkelä

Borta bra men hemma bäst

Tiiättekö kuinka ihanaa on palata reissusta, kun on paikka joka tuntuu kodilta. No aivan ihanalta!  Varsinkin kun vuosien ajan asui vain ”kämpissä”, sellaisissa joissa viihtyi, mutta joista kuitenkin puuttui se kodin taika. Ei ollut fiilistä sisustaa tai laittaa kotia nätiksi, kun sisimmässä oli aina tunne että kaikki on vain väliaikaista.

Kunnes reilu vuosi sitten tää täydellinen yksilö osui kohdalle muutaman onnenkantamoisen seurauksena, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Ja sen jälkeen on saanut aina palata kotiin, joka myös tuntuu kodilta. Monikin asia elämässä on hassua, mutta hauskinta siinä on sen muuttuva luonne. Vaikka rakastin aikoinani asua Punavuoressa, en voisi enää kuvitella ahtautuvani niin pieniin neliöihin ja niin rauhattomaan ympäristöön.

Rehellisyyden nimissä myös tää mun nykyinen koti, joka oli mulle vuosi sitten aivan täydellinen on alkanut tuntumaan pieneltä eikä sijaintikaan enää tuota samanlaista iloa kuin ennen – vaikka se onkin edelleen täsmälleen sama. Omien arvojen ja halujen muuttuessa myös luonnollisesti se oma käsitys täydellisestä muuttuu ja elää, eihän elämässä muuten varmaan tapahtuiskaan mitään muutoksia.

Nyt ei kuitenkaan oo vielä aika isoille muutoksille, vaan yritän järkevästi painaa jarrua ja elää tässä hetkessä nauttien myös mun kodista, joka alkoi taas viikonloppuna tuntumaan entistä enemmän kodilta. Nimittäin mun mielestä yks kodin tärkeimpiä tekijöitä on se, että se on asujiensa näköinen. Ja jos saman katon alla asuu kaksi touhukasta huithapelia, niin voitte uskoa että meillä on vain harvoin paikat täsmällisesti ojennuksessa.. Pieni sekaisuus tuo kotoisuutta, aivan kuten mun omaperäiset sisustusvalinnatkin.

Kerran mun ystävä totesi, että mun tapa sisustaa on hauska koska ostan kaikkea mistä tykkään. Hah! Se oli musta niin ihanasti sanottu, sillä se on täysin totta. Kaivatessani piristystä mun makuuhuoneeseen mä selailin Desenion laajaa valikoimaa en kuvitellut mielessäni täydellistä tauluseinää, vaan klikkasin ostoskoriin kaikkea mistä tykkäsin ja vasta kotona ne saivat omat paikkansa, joihin ne tuntuu istuvan kuin nakutettu.

Jos ihan rehellisiä ollaan niin mä yritin olla hillitty ja normaali. Alunperin mulla nimittäin oli tarkoituksena laittaa sängyn päälle tauluhylly johon olisin saanut taulut siististi esille. Mutta matkaan tuli tietysti pari muuttujaa, minkä seurauksena seinään naputeltiinkin hyllyn sijaan koukut. Vielä siinäkin vaiheessa taulujen oli tarkoitus olla normaaliin tapaan suorassa, mutta kun yksi meni vahingossa vinoon mä ihastuin siihen heti ja tajusin, että koska mikään muukaan mun elämässä ei ole normaalia miksi taulujenkaan pitäisi olla suorassa?

Ja sanokaa te mitä sanotte, mutta mun mielestä ne on just täydelliset noin!

Hempeä Pink Clouds ja hieman konstraktikkaampi Palm Exposure tuo seinälle väriä, jota kuin sanomallaan mulle tehdyt Bedgasm ja Bradshaw tasapainottavat rentoudellaan. Tuntuu, että tauluseinän myötä mun makuuhuone heräs ihan uudella tavalla henkiin!

Vielä pisteenä i:n päällä mun ikkunalaudalta löytyy Geometric Blue ja Nice Butt, jonka näen onneksi joka aamu avatessani verhot – ja sen jälkeen hymy on taattu! Pienillä jutuilla on niin iso merkitys, niin mielialaan kuin kodin fiilikseenkin.Nyt tekin voitte piristää itseänne ja kotianne, sillä saatte koodilla AINO -25% alennusta Desenion julisteista 3.-5.7! Tarjous ei koske kehyksiä eikä handpicked-/collaboration-osioiden julisteita.

<3 Aino


Päivittäistä inspiraatiota ja oivalluksia mun muissa kanavissa:
IG @makelaino
FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.