Hae
Aino Mäkelä

Tehokas suorittaja

Bongasin instagramista miten Jutta oli tehnyt mielenkiintoisen Tunnista itsesi -persoonallisuustestin. Mun mielestä oman persoonan tutkiminen ja havainnoiminen on hauskaa, ja nämä testit on aina mielenkiintoisia. Tiedostamalla oman persoonallisuutensa paremmin voi myös oppia hyödyntämään omia vahvoja ominaisuuksiaan parhaalla mahdollisella tavalla!

Sain testin tulokseksi Tehokas suorittaja ja allekirjoitan tuloksen täysin. Vaikka olenkin nykyään allerginen sanoille ”kiire” ja ”suorittaminen” niin en voi väittää vastaan etteikö mun elämä taas viimeaikoina olis ollut sellaista. Olen monesti kuullut sanottavan ettei tiikeri pääse raidoistaan, mutta ajattelin ensi vuonna todistaa sen vääräksi. Uskon, että voin saada elämääni paljon lisää tasapainoittamalla tuota tehokasta suorittajapuoltani – vaikka tiedostan kyllä itsekin, että se tulee vaatimaan paljon tietoista työstämistä..

TEHOKAS SUORITTAJA

Päämäärätietoinen * vakuuttava * aikaansaava * itseään kehittävä * innostava esikuva * kunnianhimoinen * motivoitunut * menestyvä * esiintyjä * tavoitehakuinen * muuntautumiskykyinen * roolimalli * nopea * kilpailuhenkinen * käytännöllinen * itsevarma * voitontahtoinen * kiireinen

Parhaimmillaan: aikaansaava, pätevä ja esimerkillinen

Huonoimmilaan: kilpailuhenkinen, työkeskeinen ja kärsimätön

Koen kyllä että vaikka viime aikoina onkin ollut kiirettä oon pärjännyt loistavasti ilman noita huonoja ominaisuuksia: kilpailuhenkisyyttä ja työkeskeisyyttä. Kärsimätön toki oon ollut, niinkuin aina. Olishan se nyt ihan parasta, jos kaikki tapahtuisi aina heti? 😉 

Mulla on siis jo ensi vuodelle yksi tavoite, pieni ja vaatimaton, mutta silti toivottavasti mun elämää mullistava. Tämän vuoden puolella keretäänkin vielä tehdä pieni ”lomareissu” etelään, joulureissu pohjoiseen sekä muutto uuteen kotiin. No kyllä, luit ihan oikein!! Eli seuraavaksi siirrynkin pakkaamaan mun elämää muuttolaatikoihin.. ! Uudesta kodista lisää sitten, kun ensin vietetään rauhaisa joulu ja sen jälkeen päästään rauhassa kotiutumaan.

<3 Aino

LUE MYÖS:
Torstain kevennys / 7x smoothieresepti / Someton päivä

SEURAA MYÖS:
IG @makelaino / FB RAWinto

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.