Hae
Aino Mäkelä

Menneen viikon fiilistelyä

Se ois sunnuntai. TAAS. En kyllä valita nimittäin sunnuntait on ihania päiviä, varsinkin jos ne sattuu vielä olemaan vapaana kaikista velvollisuuksista. Tänään mä vietän täyslepoa koulu- ja työjutuista – tällänen päivä on mun jokaviikkoinen perinne, josta en kyllä luovu kuin pakon edessä 😉

Aamupalan jälkeen suuntasin salille. Omassa kotimontussa on hyvä aloittaa vapaapäivä jalkoja rääkäten! Tein pitkästä aikaa kunnon väsytystreenin ja kunnon pyramidi-sarjat perberille – huomenna voi treeneissä sitten vähän itkettää, kun pitäis muka pystyä jotain potkuja tekemään, hehhe.

Yhden jalan kyykkyvariaatiot, lantionnostot ja simpukka on ollu isossa roolissa omassa perberin kasvatusprojektissa 😉 Pienillä variaatioilla saa treeniin kivasti vaihtelua. Tänään tein ensin smithissä askelkyykkyjä ja yhden jalan maastavetoa molempia pyramidina, jonka jälkeen simpukkaa levypaino reiden päällä ja poikkeuksellisesti lantionnostot yhden jalan sijasta levypainon kanssa. Poltteli! 
Oon nyt yrittäny ottaa vähän iisimmin tuon puntilla riehumisen suhteen, kun ruokavaliossa on tällähetkellä hiilarit aika vähissä. Mutta ääääääääääää se on vaan niin vaikeeta ku virtaa on enemmän entä pienessä kylässä 😀 Palautumisessahan se sitten näkee ja onkin kyllä ollu tällä viikolla paikat enemmän jumissa entä aikoihin.

Kävinkin torstaina testaamassa uutta Fighter’s Yoga -tuntia ja voi vitsi kuinka hyvää se teki! Se oli just sitä mitä oon kaivannut tasapainottamaan mun treeniviikkoja – kehonhallintaa, lisää liikkuvuutta, tasapainoa ja mikä parasta – poistaa kuona-aineita kropasta eli aika optimaalista Kehokuurille, hihhi 😉 Ensimmäinen, mutta ei todellakaan viimeinen, joogatunti jolle osallistuin – ja rakastuin. 

Kehokuurissa mulla starttas vihreät viikot ja oon ollu kyllä ihan ruokataivaassa 🙂 Tää vihreiden viikkojen ruokavalio on hyvin pitkälti just sitä mitä mun ruokavalio normaalistikkin olisi. Paitsi että raejuusto uupuu! Ja arvatkaa mitä? Huomasin sen vasta nyt, kun rupesin asiaa ajattelemaan 😀 

Viikon yllättäjä on ehdottomasti mun äiti, joka ilmoitti mulle ryhtyvänsä Kehokuurille myös! Oon ihan mielissään ja äiti saakin multa kaiken mahdollisen tuen ja tsempin mitä pystyn tarjoamaan. Ihanaa, kun ihmiset haluaa pitää itestään huolta <3

 

Mun yks jokasyksyisistä traditioista on kutoa itelle uus kaulahuivi ja tänä vuonna siihen meni aikaa kahden elokuvan verran, tshih 😉 Paljon helpompaa on kutoa mieluinen kaulahuivi entä rueta keskustassa aarrejahtiin sen täydellisen yksilön löytämiseksi. Ja onhan itsetehty aina muutenkin paljo arvokkaampi entä liukuhihnalla valmistunu massatuote 😀

Tunnustautuuko kukaan muu innokkaaksi kutojaksi? Mä oon ihan yllättynyt kuinka moni mun kavereista on fiilistelly kutomista, kun se on tullu puheeksi. Se on aivan älyttömän rauhoittavaa puuhaa illaltaisin ennen nukkumaanmenoa, jos on ollu vähän hektinen päivä takana 🙂

Keskiviikkona sain mieluisan paketin Ekosegolta, joka on mukana myös I Love Me -messuilla. Laatikko sisälsi toinen toistaan herkullisempia pussukoita! Pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, käsintehtyjä taatelikonvehteja, kookoslastuja, pakuriteetä ja kaikkea muuta ihanaa. Laatikollinen terveellisiä herkkuja! Kyllä näillä kelpaa vietellä herkkupäivää, hihhih 🙂 

Tälläsiä fiilisjuttuja postailen päivittäin Instagramiin, josta mut löytää @aippee -nimimerkin takaa – tervetuloa seurailemaan! Treenimotivaatiota ja ruokainspistä sieltä pitäis ainakin saada, hihhi 😉

PS. Loppukevennyksenä VIIKON VITSI – HK:n valmiiksi paistettu munakas! Antakaaaaaa mun kaikki kestää 😀

8 kommenttia

 1. anette kirjoitti:

  minä ilmottaudun 🙂 se on nii ihanaa hommaa ,ei tarvu ajattella mitään ylimäräistä ja vajoo ihan toiseen maailmaan 🙂 itse olen vaan vilalle allerginen ni alkaa kädet reagoimaan jos monia tuntia putkeen neuloo mutta kyllä se lapas pari tulee illassa 🙂 salitreenin jälkeen ihana rentoutua 🙂

  • Aino kirjoitti:

   No eiköstä vaan! Ihanaa hommaa 🙂 Ja hullun tehokas kyllä oot! Mä en ees varmaan osais tehä lapasia, hehh 😀

 2. maria kirjoitti:

  Hei, millanen liike tuo simpukka on?

  • Aino kirjoitti:

   Sillä on varmasti joku oikeakin nimitys, mutta en vaan saanu sitä päähäni 😀 Eli makaan kyljellään jalat päällekkäin, levypaino päällimmäisen jalan reidelle ja sitten vaan aukaistaan jalat. Ahhh, ihana polte;)

 3. Riikka kirjoitti:

  Toi HK:n munakas kuulosti/näytti mustakin todella huvittavalta, MUTTA mun vaari 93v oli innoissaan siitä. Hän ei valittettavasti pysty enää tekemään ruokaa, vain lämmittämään mikrossa, joten täähän oli vähä niinku lottovoitto munakkaan ystävälle 😉

  • Aino kirjoitti:

   Nojoo totta, empäs sitä tuolta kannalta ajatellutkaan! Kiva, että jollekki on noista oikeasti iloa 🙂

 4. Jenny kirjoitti:

  Onpas kivan näköne huivi!:)
  Ootko tehnyt pelkkää oikeeta silmukkaa? Minkä kokoisilla puikoilla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.