Hae
Aino Mäkelä

Lounassuositus: Lucha Loco

Lucha Loco Lucha LocoKuullessani ensimmäistä kertaa Lucha Locosta en meinannut uskoa korviani. ”Gluteeniton tacobuffet” – ja aivan mun naapurissa! Kaavoihini kangistuneina mulla kuitenkin meni muutama tovi ennenkuin vihdoin eksyin Ullanlinnan sydämeen tacobuffet silmissäni kiiluen ja arvatenkin meidän kohtaaminen oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Lucha Loco: Korkeavuorenkatu 4, Helsinki

Gluteenittomat taconsa saa siis täyttää haluamillaan lisukkeilla ja pöydästä löytyykin monenlaista ihanuutta mistä valita, meksikolaisella vivahteella valmistettuina tietysti. Vegaaneidenkaan tarvitse poistua täältä nälkäisenä, mutta myönnetään että sekasyöjät saa Lucha Locosta kyllä paljon enemmän irti! Suurin osa buffetpöydän antimista on myös maidottomia mikä tietysti lämmittää erityisesti meikäläisen mieltä.

Maittavan ja allekirjoittaneen vaatimuskriteerit täyttävän ruoan lisäksi henkilökunta on super ystävällistä ja tunnelma on viihtyisä, joskin välillä paikka on aika täynnä. Enkä kyllä yhtään ihmettele, että miksi! Täydestä kympistä pisteitä ropisee yhdeksän plussan kera.

Ens viikolla ois taas aika tehdä joku uus lounaslöytö Helsingistä. Oisko teillä mitään kivaa mielessä?

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

2 kommenttia

  1. r kirjoitti:

    Heippa,

    kuulostaa eksoottiselta paikalta! Tää tulee kaikkien niiden kokeiltavien lounasraflojen listalle, joka kyl täyttyy ennen kuin ees pääsee yhtään kokeilee. Gotta love arkityöt keskustan ulkopuolella. Miksi Hkissä vkl:sin ei tarjoilla lounashinnoilla samanlaisia lounaita kuin arkisin!?

    • Aino Mäkelä kirjoitti:

      Joo, ehdottomasti kannattaa käydä – on aivan ihana paikka! Oon miettiny monesti samaa ja se johtuu varmastikkin brunssien suosiosta.. Tosi monet hyvät lounaspaikat nimittäin tarjoilee brunssia. Oon törmännyt oikeastaan ainoastaan Factoryssä viikonloppulounaaseen, heh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.