Hae
Aino Mäkelä

Biisejä vauhittamaan kotitreeniä!

Herättelin tänään aamulla kroppaa pikaisella kotitreenillä, jonka toteutin ihan vaan oman kropan painoa käyttäen 🙂 Aikaa meni vartin verran ja syke kohosi mukavasti – siitä olikin sitten hyvä sykkiä suihkun kautta aamupalalle! Oonko muistanut leuhkia, että mulla on noutopöytä-aamiainen aina arkisin? Aika luksusta… 😉

Näistä biiseistä oon viimeaikoina saanut paljon treenifiilistä – vauhdikas ja menevä rytmi, joka saa tanssijalan vipattamaan toimii ainakin mulla. Mitkä on teidän tänhetken lemppari treenibiisejä?

15x kyykkyhyppy
15x punnerrus (jalat penkillä)
15x syväkyykky
15x kylkinosto/puoli

15x vuorikiipeily
15x dippi penkillä
15x askelkyykky/jalka
15x olkapää vastakkaisen polvin ohi/puoli

15x kyykkyhyppy
15x punnerrus
15x kyykky
15x jalkojen nosto/lasku seliinmakuulla

Näin mä aloitin tänään aamuni – yleensä aina se alkaa kuitenkin jollain treenillä, syke on vaan pakko saada korkealle ja veri virtaamaan suonissa! Sillä mä takaan itselleni energisen ja tehokkaan loppupäivän, jota ei pienetkään asiat onnistu kaatamaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.