Hae
Aino Mäkelä

Parempi myöhään, kun ei milloinkaan

Tuntuu ihan hassulta, kuinka kauan siitä oon kun oon viimeksi kirjoittanut tänne. Se aika tuntuu ikuisuudelta, vaikka todellisuudessa kyseessä on vain pari hassua viikkoa – pari hassua viikkoa, joiden aikana on kerennyt tapahtua paljon.

Tänä aikana ei oo kulunut varmaan päivääkään, etten miettisi kirjoittamista tai juttuja joista haluaisin teille kertoa. Silti koin itselleni tärkeimmäksi kiireen keskellä priorisoida omaan hyvinvointiini. Vaika olisinkin kerennyt kirjoittamaan jutun jos toisenkin, niin just nyt koin tärkeämmäksi käyttää ne hetket johonkin mulle just silloin tärkeämpään ja yrittää päästää irti pään sisällä jyskäävästä äänestä, joka yritti syyllistää mua kirjoittamattomuudesta.

Sillä mä tiesin, ettei tää blogi katoa mihinkään – onneksi <3 – mutta ne hetket levätä, ulkoilla, kokata, nautiskella ja naureskella lähimmäisten kanssa ois kadonneet.

Se olikin ehdottomasti paras asia, jonka viime vuonna opin.

Opin päästämään irti.

Opin priorisoimaan.

Opin, että vaikka voisi niin aina ei ole siltikään pakko.

Ja oon siitä ihan äärettömän kiitollinen, sillä koen että näillä taidoilla on mun oman jaksamisen kannalta ihan älyttömän suuri vaikutus. Vaikka eilen miettiessäni kulunutta vuotta huomasin ajattelevani, että ”en saanut mitään aikaiseksi” niin tajuan nyt olleeni väärässä. Oikeastaan koen saaneeni aikaiseksi jotain paljon tärkeämpää, kuin mitä mikään maallinen voi mulle ikinä antaa.

Näillä eväillä mun on kevyt ja vapautunut olo aloittaa uusi, upea vuosi 2019.

Siinä missä viime vuosi meni palautuessa kaikesta vuosien aikana kasautuneesta stressistä ja vapautuessa omista pinttyneistä ajatuksista, jotka teki musta mielestäni ”hyvän” ja ”kelpoisan”, niin tiedän juuri sen vuoksi tulevan vuoden olevan entistä antoisampi.

Sillä nyt kun oon vapaa vanhasta kuormasta, on tilaa kaikelle uudelle, ihanalle ja inspiroivalle.

Tervetuloa 2019, mä tiedän että sä tuut olemaan hyvä mulle <3

Onnellista uutta vuotta,
<3 Aino

SEURAA MYÖS: IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.