Hae
Aino Mäkelä

Makunautintoja arvostavalle

Ystävänpäivä lähestyy uhkaavasti ja usein se onnistuu yllättämään meidät ihan täysin. Halusinkin vinkata teille nyt ihan verrattomasta ystävänpäivälahjasta, jotta välttyisitte viime tingan paniikkiostosreissuilta etsien jotain kivaa kaiken tavarapaljouden keskeltä.

Tämä lahjaidea on siis erityisesti makunautintoja ja laatua arvostaville, ja herkkusuille jotka haluavat nautiskella ilman turhia omantunnon tuskia – vaikka joka päivä!

Kyseessähän on siis mun kaikkien aikojen ruokarakkaus numero yksi eli raakasuklaa. Jos et vielä tiennyt, niin asuessani Helsingissä mä vedin työkseni raakasuklaakursseja ja oon jo pitkään haaveillut käynnistäväni kurssitoiminnan uudelleen.. Ai miksikö? Siksi koska raakasuklaa on ihan älyttömän hyvää (varsinkin kun sen osaa!), yksi terveellisimmistä raaka-aineista sisältäen yli 1200 aktiivista ainesosaa unohtamatta sen positiivista vaikutusta mielihyvän tunteeseen.

Parasta kursseissa on musta kuitenkin se miten yhdessä vietetyn ajan jälkeen ollaan koettu onnistumisen tunteita raakasuklaan valmistuksessa ja saatu herkutella yhdessä, mikä nostaakin hymyn herkästi melkeen korviin asti! Raakasuklaan aikaansaaman erittäin lämpimän hyvän olon tunteen kanssa yhdistelmä on lyömätön 🙂

Näin Ystävänpäivää silmällä pitäen on hyvä pitää myös mielessä raakasuklaan sisältämä rakkaushormonina tunnettu fenyylietyyliamiini, joka saa endorfiinin vapautumaan kehossa! Aivan kuten kovan liikuntasuorituksen tai rakastelunkin aikana.

Sun ei kuitenkaan tarvitse osallistua mun kurssille oppiakses valmistamaan herkullista raakasuklaata itse, sillä me ollaan Foodinilla tehty aivan supersimppeli ja todella maukas raakasuklaan valmistuspaketti! Itseasiassa kyseinen paketti voitti Kuningaskuluttajan testin reilu vuosi sitten eikä ihme – paketti on nimittäin saanut paljon kiitosta sen helppoudesta sekä tietysti lyömättömästä maustaan 🙂

Eikä siinä vielä kaikki, sillä nyt Ystävänpäiväksi uudistimme paketin vielä entistä ehommaksi! Tästä eteenpäin paketissa onkin mukana kaksi uudelleen käytettävää silikonimuottia <3 sekä entistä herkullisempi raakasuklaamassa. Tiesitkö muuten, että me valmistetaan itse kaikki raakasuklaamme täällä Jyväskylässä? Tuttuun tapaan paketissa on myös mukana ohjeet valmistukseen sekä suosittu marjamix konvehtien koristelemiseen.

Mä oon jo vuosien ajan tehnyt itse raakasuklaani, mutta välillä on kiva heittää aivot narikkaan ja vaan seurata ohjeita – sillä tän paketin kans tiedän onnistuvani varmasti! Se sopiikin niin aloittelijalle kuin jo kokenneellekkin suklaataiturille. Enkä usko, että suklaan valmistaminen voi edes mennä tän helpommaksi sillä tällä setillä jokainen on onnistuja 😉 Herkullisen lopputuloksen lisäksi parasta on päästä puuhastelemaan, parhaimmassa tapauksessa jopa yhdessä <3

Ja hei! Jos kiinnostuit raakasuklaakursseista niin yksityisiä kursseja esimerkiksi polttareihin tai työporukalle saa kysellä multa aino@foodin.fi ja toivottavasti kevään mittaan saadaan myös järjestettyä avoimia kursseja ainakin täällä Jyväskylässä 🙂

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.