Hae
Aino Mäkelä

Uusi alku

Ennen lomaa juttelin teille siitä, kuinka elämässä joutuu joskus tekemään vaikeita päätöksiä. Niille jutuille oli silloin syynsä sillä en kirjoitellut niitä sanoja lämpimikseni, vaan se oli suora heijastus omasta elämästäni.

Silloin tein nimittäin päätöksen luopua itselleni rakkaasta työstä. Työstä, josta sain niin paljon iloa ja energiaa! Päätös ei ollut helppo, mutta se oli ainut oikea sillä vaikka itse työ ihanaa olikin asioilla on aina monta puolta. Siinä vaiheessa, kun töitä ajatellessa ensimmäisenä mielen valtasi ahdistus, tiesin etten voi enää jatkaa näin. Rakastin työtäni enkä voinut antaa sen liekin tukahtua.

Hymy korvissa kerronkin, että pian se liekki taas roihuaa – isompana kuin koskaan! Paljastan teille nimittäin salaisuuden, joka on saanut mun naaman virneeseen jo pitkään…

Foodin Academy, Raakakakku
Reissussa mä tajusin, että haluan jatkossa tehdä vähemmän töitä panostaen enemmän laatuun ja sen merkityksellisyyteen. Ja se mihin keskittyy, se lisääntyy – ja niin kävi myös tälläkin kertaa, sillä lottovoiton lailla mulle avautui mahdollisuus tehdä jotain mahtavaa. Nimittäin…

Saanen esitellä teille Foodin Academyn – upean kurssikokonaisuuden, jota mulla on ilo olla luomassa! Uusien kuvioiden myötä tuun siis jatkamaan rakastamaani työtä inspiroivassa ympäristössä, jossa saan työskennellä ihmisten kanssa jotka tekee tätä mun lailla täydestä sydämestä ja onkin ilo ja kunnia olla osa Foodinin tiimiä.

Inspiroivia kursseja järjestetään pääasiassa meidän uusissa toimitiloissa loistavien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Alppilassa, mutta niitä tullaan järjestetämään myös muuallakin Suomessa! Valikoimasta löytyy Raakasuklaa, Raakakakku, Smoothie & Mehustus sekä Suolaista & Makeaa -kurssit ja kesäspesiaalina meillä on Raakajäätelö -kurssi, joita järjestetään kesän aikana ainoastaan kaksi.

Nyt seuraavan kolmen päivän ajan kesäkuun kursseista on vielä voimassa earlybird-hinnat, joten nyt jos koskaan kannattaa toimia! Ja ottaa kaveritkin mukaan sillä ne sopii jokaiselle ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta toimien loistavana inspiraattorina kaikille 🙂

Lisätietoa kursseista, hinnat & ilmoittautumisohjeetFoodin Academy, Smoothie&Mehu

Oon aivan älyttömän innoisani kaikesta tulevasta! Mulla on mahdollisuus toteuttaa itseäni ja sen hedelmänä saan jakaa iloa kaikille muille, inspiroida ihmisiä parempien valintojen pariin ja sitä kautta omalta osaltani edistää ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua. Voiko enempää edes toivoa?

Sanomattakin on selvää, että oon älyttömän onnellinen ja kiitollinen tästä kaikesta. Tän viikon ekan kurssin jälkeen varmaan vasta uskon kaiken todeksi. Fiilis on aika uskomaton, sanoinkuvaamaton – aivan kun ekaa kertaa maistaessani Foodinin kookossosetta, joka on muuten ihan parasta ikinä.

Sharing happiness,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

TRANSLATION: Let me introduce you to Foodin Academy! My creation of courses with healthy food & lifestyle, my new awesome & inspiring job at Foodin.

13 kommenttia

 1. siiri kirjoitti:

  ylpeä & onnellinen <3

 2. Liisi kirjoitti:

  Oon tosi iloinen sinun puolesta Aino! <3 Olen seurannut elämääsi (blogiasi) aika alusta asti 🙂 Olet tosi upea! Haluaisinkin vielä kysyä että missä näitä kursseja helsingissä järjestetään? 🙂 Mukavaa kesää! <3

  • Aino Mäkelä kirjoitti:

   Vau Liisi, kiitos! <3 Kurssit järjestetään pääsääntöisesti meidän uusissa toimitiloissa Siuntionkadulla, Helsingin Alppilassa 🙂

 3. Hanna kirjoitti:

  Onko kursseja tulossa Ouluun?
  Olis tosi kiva juttu! 🙂

 4. Saranda kirjoitti:

  Sun innostus on niin tarttuvaa aina! <3 Olen onnellinen sun puolesta!

  http://www.tyhjaajatus.blogspot.com

 5. jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti:

  Onnittelut uudesta alusta, kuulostaa mukavalle. Jos sopiva kurssi joskus rantautuu Tampereelle niin saatan olla mukana. =)

 6. Tiia kirjoitti:

  Jeeeeee jeeeeeeee jeeeeeee!! Superiaaaa!!<3

 7. essi kirjoitti:

  Apua, tää juttu on menny ohi! Uutta kirjaa ja sitten vielä Food Academy. Vitsi nainen miten mieletöntä! Onnea <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.