Hae
Aino Mäkelä

Paluu arkeen! Ja BalmBalm -arvonnan voittaja :)

Kotona ollaan! Lomailusta ja sairastelusta palautuminen on lähteny käyntiin – kohta nestepöhöt ja kinkun mussutus on pelkkä kultainen muisto vain, tshihhih 😉

Kävinkin aamulla ihan ensimmäisenä kunnon juoksulenkillä ja ahhh, kyllä mä nyt aion nauttia ihan täysin tästä lumettomuudesta kun siitä parhaat puolet löysin! Tosi hassua että viime kuukausien aikana mulla ei hirveästi lenkkeily innostanut, mutta heti kun tiet oli niin liukkaat että pystyssä ei pysynyt niin teki mieli lähtä juoksemaan..? 😀 Hahhah, ihmismieli on niin ihana. Fiilis hyvä kymmenen! Lomailun jälkeen pieni endorfiinipiikki heti aamuun teki kyllä terää, vaikka oon ehkä vielä vähän loma-asetuksilla 😀 Lenkin jälkeen nimittäin menin takaisin sänkyyn katselemaan mun uutta lempparisarjaa johon jäin ihan koukkuun lomaviikolla – sen nimi on Orphan Black ja sen ekan seasonin jaksot löytyy kaikki Yle Areenasta! Suosittelen tutustumaan 🙂

Joko te ootte palanneet lomalta normirutiinien pariin vai pidittekö niitä reippaasti yllä koko viikon? 😉 Mulla ainakin kevyt lepäily ja sairastelu sai treenimotivaation vähän uuteen nousuun, hihhi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa nyt kun lomakin on ohi niin voidaan palata juttuihin, joita käynnisteltiin ennen lomaa. Kiitos kaikille BalmBalm -arvontaan osallistuneille – ihanan aktiivisia olitte jälleen kerran! 😀

Voittajakin on vihdoin ratkennut – onni suosi tällä kertaa Tiiia:aa! PALJON ONNEA 🙂 Laitan sulle sähköpostia pikimmiten, joten tarkkailehan sähköpostiasi niin saat 50€ lahjakortin salon24.eu -verkkokauppaan käyttöösi! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERATeidän suosikkituotteiksi nousi ehdottomasti erilaiset rasvat 😀 Itse tykkään niistä myös kovasti ja ne onkin pelastaneet mun kuivat huulet sekä kädet tänä talvena kylmyydeltä ja kuivuudelta. Niiden lisäksi oon kosteuttanut mun kasvoja sekä kaulaa myös ruusunmarjaseerumilla, joka tuntuu kyllä todelliselta luksukselta väsyneellä naamalla 🙂 Oon muuten käyttänyt ruusuntuoksuista perusrasvaakin ”hajuvetenä” sivellen sitä kaulalle, hihhi. 

Myös tuo toinen kuvissa esiintyvä purnukka, elikkäs ruusuvesi, on ollut mulla kovassa käytössä – aina aamuisin oon suihkutellut sitä väsyneelle naamalle ja pyyhkinyt sillä harmauden mennessään 🙂 Ihanan raikas piristys väsyneille kasvoille! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAPSSST! Muistattehan, että salon24.eu – verkkokaupasta saatte ostoksista 15% alennuksen käyttämällä koodia: blogi24fi2013 😉 😀 

Nyt mä otan seuraavana suunnaksi punttiksen, voi kuinka mulla onkaan jo ikävä omaa kotikoloa, ja sen jälkeen alkaakin ahkera opiskelu! FISAF:in Lisenssikoe TJ 16, hahha. Mutta ei hätää – mulla on hyvä lukusuunnitelma ja älykästä opiskeluseuraa, eiköhän sillä pääse jo pitkälle? 😉

Ihanaa lauantaita!

<3 Aino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.