Hae
Aino Mäkelä

Magnesia Festival

Magnesia Festival

Kiitos.

Se on ensimmäinen sana ja ajatus mikä mulle tulee mieleen kun mietin kuluneita päiviä Lonnan saarella, jossa kahden upean naisen visioima upea Magnesia Festival näki päivänvalon. Joogaa, meditaatiota, hyvinvointiworkshoppeja, hyvää ruokaa ja ihania ihmisiä. Ihan täydellistä ja kaikista parasta oli ihan mielettömän avoin, inspiroiva ja onnellinen ilmapiiri.

Magnesia Festival

Magnesia Festival

Magnesia Festival

Mä olin festareilla mukana töiden puolesta pyörittämässä Herkkubaaria eikä töiden teko oo pitkään aikaa tuntunut näin ihanalta! Ensinnäkin musta on aivan ihana puuhastella ruoan parissa ja pyörittää kahvilameininkejä pop-up hengessä, mutta sitäkin parempaa on päästä juttelemaan ja vaihtamaan ajatuksia samanhenkisten ihmisten parissa.

Kaksi yli kellon ympäri tehtyä työpäivää oli rankkoja, mutta niin antoisia että tänään heräsin täynnä iloa, energiaa ja inspiraatiota. Siitä kuuluu kiitos kaikille ihan mahtaville tyypeille, jotka tapasin Magnesiassa – oli ihana nähdä myös teitä lukijoita, teidän palaute ja hymyt tekee mut aina tosi iloiseksi 🙂 Niin eikä ravinteikkaat smoothie- ja chiabowlit, raakakakut ja vegaaniset raakajäätelöt ainakaan yhtään huonontaneet tilannetta – hah!

Magnesia Festival

Magnesia Festival

Kiitos Magnesia, kiitos festarikansa ja kiitos maailman paras työpaikka, että mulla on mahdollisuus tehdä näin siistejä hommia – sellaisia, jotka oikeasti tekee mut tosi onnelliseksi.

Olitteko te Magnesiassa – mitä tykkäsitte? 

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa  / Instagramissa

Ensimmäinen kuva: Matti Keski-Kohtamäki

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.