Hae
Aino Mäkelä

Tällä viikolla..

.. mietin paljon sitä, kuinka erilainen todellisuus Instagramin maailma on ja miten sokeaksi ihminen voi tulla sen myötä. Se on vaikuttanut myös paljon mun omaan instagramkäyttäytymiseen: mulla ei ole aikaa eikä halua luoda sinne epätodellista illuusiota siitä, millaista mun elämä on ja millainen mä olen. Kaipaan enemmän ”vanhan ajan instagramia”, jonka itse mielsin enemmän ”insta(nt)gram”. Silloin oli täysin normaalia julkaista kuvia juuri tästä hetkestä ilman mitään sen kummempaa suunnitelmaa tai tarkoitusta, vain ja ainoastaan jakamaan sen hetkistä fiilistä. Tuntuu, ettei sitä enää ole.

.. oon taistellut lähipiirissä jyllännyttä tautia vastaan. Täsmälääke tais olla mun taikoma flunssantapposoppa ja Salatut Elämät -maraton. Tulipa osotettua itelleni, että myös ”sairastaminen” voi olla kivaa, kun sen saa tehdä hyvässä seurassa 🙂

.. ei riittänyt että olo oli puolikuntoinen, vaan haasteita riitti myös muualla. Tunsin ajoittani itseni tosi pieneksi ja mitättömäksi, ja välillä tuntui etten voi tehdä mitään asioiden ratkaisemiseksi. Ja olin oikeassa – en voinutkaan. Sitten päätin keskittyä täysin toisenlaisiin juttuihin ja kappas, hommat alkoi taas luistamaan!

.. sain uuden pankkikortin maanantaina ja onnistuin hukkaamaan sen jo heti keskiviikkona. Mutta onneksi vain pariksi tunniksi – ja onneksi törmäsin pelastavaan ritariin, joka pelasti mut tyhjältä tankilta ja hetkelliseltä hermoromahdukselta.

.. onnistuin myös ajamaan mun auton niin hienosti polvenkorkuiseen penkkaan, että tarvin lapion ja kaksi ystävällistä, tuntematonta auttajaa työntämään sen siitä irti. Tuli hiki ja muistin taas, miten ihania ihmiset osaa parhaimmillaan olla.

.. hemmottelin itteäni perjantaina ja ostin viiniä ja irtokarkkeja sekä tilasin ruokaa suoraa kotiovelle. Oli ihanaa! Mun eka ilta pitkästä aikaa täysin yksin ja tekihän se hyvää. Tai okei, en mä ollu yksin vaan Harvey Specterin ja Mike Rossin kanssa 😉

.. inspiroiduin, innostuin, motivoiduin.

.. nautin ihan mielettömän hienoista talvipäivistä. Ja pakkasesta! Tää on ehdottomasti, ilman epäilyksiä, paras aika vuodesta.

.. saavutin oman tavotteeni ja kävin kolmesti treenaamassa! Kaiken huippuna tän päivän treeni oli vielä ihan super ja ylitin itseni ihan täysin! Tuntui, että olin ihan huippuiskussa! Vitsi mitkä endorfiinit sain loppupäiväksi. Muistin taas, että pystyn mihin vaan mitä ikinä haluan – kunhan vaan teen töitä sen eteen.

Summasummarum: viikko oli aika raskas ja se kyllä näkyi, kun pääkoppakin alkoi pettämään. Loppuviikkoa kohden meno kuitenkin rentoutui ja nyt mua vaan hymyilyttää. Hymyilyttää, koska oon niin kiitollinen kaikesta ja kaikista!

Ja innoissani siitä, että huomenna on taas maanantai ja seitsämän uutta päivää, joista aion ottaa kaiken ilon irti. Toivottavasti sä teet samoin! <3

Rentouttavaa sunnuntaita,
Aino

SEURAA MYÖS: IG @makelaino / FB RAWinto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.