Hae
Aino Mäkelä

Koiteli elää

Koiteli elää

Koiteli elää

Koiteli elää

Koiteli elää

Koiteli elää

Koiteli elää

Koiteli elää

Koiteli elää

Koiteli elää

Koiteli elää

Koiteli elää

Koiteli elää

Koiteli elää

Koiteli elää

Koiteli elää

Huh! Siinäpä kuvapläjäys eilisiltä Koiteli elää -festareilta, joille ostin lipun oikeastaan heti kun ne tuli myyntiin – sillä kyllähän sitä nyt piti päästä fiilistelemään J. Karjalaista ja Anna Puuta yhteen Suomen kauneimmista paikoista.

J. Karjalaisen ja Anna Puun lisäksi paikalla oli liuta muita valovoimaisia artisteja, upea miljööö sekä huippu fiilis. Oli ihan parasta nähdä vanhoja tuttuja ja jotenkin siinä kaikessa nostalgisuudessaan muistin taas, kuinka siistiä elämä oikeestaan onkaan!

Kiitos festarikansa, kiitos Koiteli – tuun ens vuonna ihan varmasti uuestaan 🙂

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.