Hae
Aino Mäkelä

Off to London!

Moromorooo!

Täällä mää kirjottelen teille Helsinki-Vantaan lentokentältä pikaterkkuja ja oottelen, että pääsisin koneeseen ja starttaamaan matkan kohti Lontoota. Meen siis viettämään rentouttavan aktiivista minilomaa mun ihanan rakkaan Siirin luo <3 Mukaan lähti oikeestaan vaan tärkeimmät eli treenikamat ja lisäravinteet sekä herkkutuliaiset, koska ajattelin shoppailla koko Lontoon tyhjäksi – hahha!

Nää mun kynnet mätsää ihan kaikkeen! Eilen mun housuihin, hahha……ja uusiin treenikenkiin!

… ja suklaataikoja tehdessä löysin taas mätsin! Uskomatonta.Ja tälläsiä herkkuja mä Siirille sitten tein <3
Lakritsi&inkamarjaraakasuklaata – rakkaudella valmistettuja, hihhi.

Tiedossa on siis paljon shoppailua, rentoilua, treenaamista, hyvin syömistä ja tietty kaikki Lontoon parhaat nähtävyydet loistavan oppaan johdolla! Mä oon niin loman tarpeessa (hahha, huomaa varmaan juttujenkin laadusta) ja oon niin ansainnu tän – vaikka pakko mun on myöntää, että lentojen ajan onkin tarkotus tehdä töitä ravinto- ja treeniohjelmien parissa.. Kai se kaikki ”turha aika” kannattaa jotenkin hyväksi käyttää, hehhe? 😉

Tottakai matkustusvaatteetkin piti sitten valita kynsien mukaan! Tärkiä mätsätä 😉

Suomeenkin on onneksi luvattu pääsiäiseksi ihania ilmoja, joten nauttikaahan te niistä munkin puolesta! Ainakin tänään oli parin masentavamman sadepäivän jälkeen taas vähän aurinkoisempi kevätfiilis Helsingissäkin ja aamulenkin jälkeen hymy oli pitkään korvissa, kun sai aimoannoksen aurinkoa ladattua itseensä 🙂 Hihhi!

Ihanaa tiistai-iltaa! Ja palataan sitten Lontoosta 😉

<3 Aino

4 kommenttia

 1. Onski kirjoitti:

  Hihi täältä tullaan perässä ylihuomenna ! Eiköhän me perjantaina treffaillakin jos kaikki menee suunnitelmien mukaan 😉 Iik Lontoo (ja tietty SIrppu) odottaa <3

  • Aino kirjoitti:

   Joo ehottomasti nähään! Kuin hassua että meiän oikeesti pitää matkustaa Lontooseen asti että nähdään? Hahha! Kivvaa <3

 2. Laura K. kirjoitti:

  Lontoo on ihana! Pidä hauskaa :)!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.