Hae
Aino Mäkelä

Kasvun paikka (arvonta)

Kasvun paikkaLähestyvän synttäripäivän inspiroimana oon viimeaikoina mietitnyt paljon sitä miten mä oon muuttunut ihmisenä ja mitkä asiat muhun on eniten vaikuttanu. Kaikki kokemukset niin hyvässä kuin pahassa on tietysti ollu tärkeitä, mutta se miten niihin suhtautuu ja kuinka paljon niistä oppii on itsestään kiinni.

Lohduttavaa on se, että niistä voi oppia paljon myös jälkeenpäin. Nykyään voin onnekseni sanoa olevani itsevarma ja oman arvoni tunteva, tasapainoinen ja ennenkaikkea itseensä tyytyväinen tyyppi. Juttu ei kuitenkaan oo aina ollu näin, todellakaan, ja varsinkin kuluneen vuoden aikana oon tehnyt paljon töitä itseni kanssa sekä nauttinut suurista oivalluksista.

Yks suurimmista tekijöistä oman itseni löytämisessä ja ennenkaikkea sen vahvistamisessa on ollu maailman ihanimman Minnan verkkokurssit ”Oman Elämäni Inventaario” ja ”Voittajan itseluottamus”, joiden molempien opit mulla on iskostunut erittäin vahvasti alitajuntaan ja ne on onnistunu avartamaan niin mun omaa ajatusmaailmaa kuin minäkuvaa ihan uudella tapaa.

Ja kuten sanoin, Minna on maailman ihanin, ja kertoessani mun fiiliksiä sain mahdollisuuden antaa myös teille mahdollisuuden kokea samoja, voimaannuttavia ahaa-elämyksiä arjesta.

Kommentoimalla tähän postaukseen edes yhden asian, mistä itsestään pitää, osallistuu arvontaan jossa kaksi onnekasta saa valita haluaako osallistua seuraavaan Oman Elämäni Inventaario vai Voittajan Itseluottamus -verkkokurssille. Aikaa osallistua on keskiviikkoon 8.4.2015 asti!

Molemmat verkkokurssit ovat kuuden viikon mittaisia ja seuraava Oman Elämäni Inventaario starttaa 20.4.2015 sekä Voittajan Itseluottamus jo viikon päästä maanantaina 13.4.2015! Molempien kurssien ovh. 36,50€. Jos oot jo ennättänyt ostaa oman paikkasi kurssille niin voiton sattuessa kohdalle saat tietysti kurssimaksun takaisin 🙂

Avoin. Innokas. Nauravainen. Optimistinen. 

Mä kirjasin itsekin ylösasioita, joista itsessäni pidän. Myönnetään, että ensin musta tuntui tosi oudolta ja hieman ”itserakkaalta” kirjata noita ajatuksia ylös, mutta onneksi jo hyvin nopeasti osasin nauraa ajatuksilleni. Eli oppimisen tiellä vieläkin oon, mutta onneksi ainakin oikeaan suuntaan ollaan menossa.

Ihanaa viikkoa,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

47 kommenttia

 1. Tiina kirjoitti:

  Olen helposti innostuva ja energinen

 2. Janna kirjoitti:

  Yritän rohkeasti, vaikka en osaisi täydellidesti.

 3. Jonna kirjoitti:

  Nauravainen, rehellinen, luotettava, tätä ja paljon kaikkea muutakin mä olen. 🙂

 4. Jonna kirjoitti:

  Avoin ja innostava ja innostuva 🙂

 5. Caro kirjoitti:

  Iloinen, puhelias ja luotettava. 🙂

 6. linnea kirjoitti:

  Arjen iloitsija, läsnä oleva, hymy herkässä!

 7. Ella kirjoitti:

  Itsessäni pidän kyvystä ajatella luovasti , ”outside the box” (-:

 8. Christina kirjoitti:

  Innostuva, nauravainen, kohtelias 🙂

 9. Johanna kirjoitti:

  Positiivisuus 🙂

 10. mariem kirjoitti:

  Olen nokkela, viehättävä ja rehellinen.

 11. armi kirjoitti:

  Olen avulias 🙂

 12. Saara V kirjoitti:

  Tämä on hankalaa, mutta sanoisin, että olen auttavainen. 🙂 Haluan auttaa ihmisiä, jos he apua tarvitsevat.

 13. Tea kirjoitti:

  Innostun helposti asioista, sosiaalinen ja energinen 🙂

 14. Luana kirjoitti:

  Positiivisuus ja herkkyys (:

 15. Tuulia kirjoitti:

  Hauska kilpailu ja mahtava palkinto, oon ehdottomasti mukana! 🙂 Olen iloinen, empaattinen ja innovatiivinen.

 16. Marja kirjoitti:

  Olen huono ottamaan kohteliaisuuksia vastaan, mutta harjoittelen sitä. Vaikea itseä kehua mutta olen kuullut olevani empaattinen, työpaikan ilopilleri, muut huomioon ottava ja luotettava 😀 Itseluottamusta pitäis saada lisää ja oppia se että kaikkia ei voi miellyttää..

 17. Irps kirjoitti:

  Olen empaattinen, tunnollinen ja seikkailunhaluinen!

 18. Emma kirjoitti:

  Innostun asioista nopeasti ja nauran paljon.

 19. Laura kirjoitti:

  Tykkään, että olen innokas oppimaan & kokeilemaan uutta.

 20. Tuula V kirjoitti:

  Iloinen ja avulias.

 21. Jenni kirjoitti:

  Itse ainakin pyrin olemaan avoin ja luotettava, sekä haluan itse luottaa toisiin ja elämään ihan yleisestikin 🙂

 22. katri kirjoitti:

  Avoin, omistautuva, rehellinen, empaattinen, säntillinen, sydämellinen, haluaa jatkuvasti kehittyä ja etsiä uusia kokemuksia… 🙂

 23. Sonja kirjoitti:

  Olen päättäväinen ja analyyttinen, mutta osaan kuitenkin rentoutua. Olen positiivinen ja pyrin kehittymään ihmisenä. Kurssi olisi siis erittäin mieluinen 🙂

 24. Emma kirjoitti:

  Lämmin, välittävä ja kannustava. 🙂 Miettinyt hurjasti kuka minä pohjimmiltani olen. Kumpikin kurssi olisi erittäin mielenkiintoinen.

 25. Maare kirjoitti:

  Olen avoin, kannustava ja hyvä kuuntelija. 🙂

 26. Sanni kirjoitti:

  olen ystävällinen ja huomaavainen 🙂 lisäksi oon hyvä antamaan kehuja muille (tuntemattomillekin) ja teen sitä mielelläni, viel kun oppis itelleenki :p

 27. Elisa kirjoitti:

  Itsessäni pidän siitä että uskallan luottaa omiin arvoihini ja tuntemuksiini ja elää elämääni niin kuin itse parhaaksi näen välittämättä liikaa muiden mielipiteistä. (Eli olen jääräpäinen;) )
  http://www.karhusportscience.com

 28. iina kirjoitti:

  olen helposti innostuva ja nauravainen 🙂

 29. Salla kirjoitti:

  Herkkä ja tunteellinen. Työteliäs ja sisukas. Pyrin aina löytämään ikävistäkin asioista hyvät puolet.

 30. Henriikka kirjoitti:

  parhaita piirteitä minussa ovat; tunneäly, syvällisyys, hyväntuulisuus ja halu nähdä asioissa positiivinen puoli. 🙂 that’s me!

 31. Anni kirjoitti:

  Sympaattisuus, lempeys ja kohteliaisuus 🙂

 32. Essi kirjoitti:

  Rehellisyys!

 33. Iina kirjoitti:

  Olen välittävä ystävä <<3

 34. Liisa kirjoitti:

  Positiivisuus ja iloisuus.

 35. Minna kirjoitti:

  Olen tunteikas, romanttinen ja hyväntahtoinen

 36. Mints kirjoitti:

  Olen hyvä kuuntelija ja lohduttaja 🙂

 37. Kyrelia kirjoitti:

  Herkkä, innostuva, eläinrakas
  Oman elämän inventaario -kurssi kiinnostaisi. 🙂

 38. Minde kirjoitti:

  Olen rento mutta tunnollinen ja uusista asioista innostuva persoona.

 39. Jennikki kirjoitti:

  Tämä koko vuosi on opettanut minulle, että olen positiivinen henkilö. En oikein sitä itse tiedostanut ennen kuin vasta nyt, kun huomasin että kaikkien vastoinkäymisien ja keskeneräisyyksienkin keskellä ajattelin koko ajan, että kyllä tämä helpottaa. Ja nyt, pikku hiljaa alkaa viimeinkin helpottaa! Olen niin ylpeä että maltoin uskoa ja odottaa kärsivällisesti, sillä pian todellakin asiat tulevat olemaan paremmin ja elämä hieman rauhallisempaa <3

  eli olen siis pohjimmiltani positiivinen ja jaksan uskoa tulevaan!

 40. Anette kirjoitti:

  Positiivinen, rehellinen ja luotettava. 🙂

 41. Raita kirjoitti:

  Annan kaikille mahdollisuuden enkä tuomitse ihmisiä. En tykkää sanoa toisista negatiivisia asioita, ja jos joku niin tekee, niin en lähde siihen mukaan.

 42. Minna kirjoitti:

  Positiivinen, empaattinen ja osaan nauraa itselleni 🙂

 43. nilla kirjoitti:

  Sanoisin pitkäjänteinen ja ossaan nauraa itelleni.

 44. Mi kirjoitti:

  Teen asiat loppuun asti!

 45. Suvi kirjoitti:

  Olen periksiantamaton ja sisukas. Lisäksi osaan asettua toisen asemaan, enkä tuomitse ihmisiä.

 46. Virpi kirjoitti:

  Pitkä pinna/kärsivällisyys, iloisuus, rehellisyys.

 47. Pulmu kirjoitti:

  Rauhallinen, kiltti ja lojaali.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.