Hae
Aino Mäkelä

Ruokavinkkejä!

Moikka!

Huh! Nyt on jo tiistai ja maanantai onnellisesti ohi 😀 Jos vähän palan eiliseen lisenssikokeeseen niin joo, kyllähän se vähän yllätti.. Meidän ohjeistus kokeeseen valmistautumiseen oli koulun puolesta hieman harhaanjohtava ja materiaalit joita saatiin oli kokeen tasoon nähden riittämättömät. Onnekseni mä luin itse paljon kaikkea muutakin (ja kuten arvasin, myös paljon kaikkea ylimäärästä – mut minkäs sille voi, kun ne vaan sattuu olemaan niin mielenkiintosia juttuja..? ) entä koulun matskuja, joten suhteellisen levollisin mielin kyllä oon. 

Mitään en tosiaankaan sano varmaksi ja viime vuoden läpipääsyprosentti tuossa kokeessa kun oli n.30% niin heh, tuloksia odotellessa..! 😀 Jos uusintaan menee niin tietääpähän ainakin mitä odottaa, hihhi! Törmäsin eilen netissä surffaillessani uuteen mielenkiintoiseen ruokasivustoon – Mindo:on ! Kyseessä on nettisivu ja -palvelu, josta löytää paljon laadukkaita ja ekologisia reseptejä joissa suositaan senhetkisiä kausituotteita 😀 Ihan mahtavaa – itse inspiroiduin jo muutamaan herkulta kuulostavaan ideaan, joita aion viikonloppuna kokeilla!

Appelsiinit on muuten tällähetkellä sesongissa, joten niitä kannattaa hamstrata kaupasta. Ne maistuu just tällä hetkellä niin hyvältä ja on ihan älyttömän meheviä, unohtamatta niiden sisältämää tärkeää C-vitamiinia! Hih 😉
Viime aikoina mun yks oman keittiön hitti on ollut kookosöljyssä ja kanelissa kuullotetut omenapalat. Mmmmm niin hyvää! Treenin jälkeen sekaan voi laittaa vielä kaurahiutaleita ja nautiskella ihanan lämmintä ja rapeaa herkkua vaikkapa rahkan seassa. Mun omat suosikit lisukkeeksi on itsetehty kookosjugurtti sekä erilaiset siemenet ja rouheet…mmmm, niin hyvää!

Koulun jälkeen pääsenkin tänään taas inspiroitumaan lisää herkuttelusta raakajälkiruokien parissa 😀 Namnam, en millään malttais odottaa. Toivotaan, että sieltä tarttuu mukaan uusia ideoita myös teille jaettavaksi, hihhi. Sitä ennen täytyy kuitenkin käydä suorittamassa FISAFin lisenssiin vaadittava näyttökoe.. iiiks! Wish me luck 😉

Eli eiku pää kylmäks vaan ja kohti Kisahallia!

Ihanaa tiistaita kaikille,
<3 Aino

6 kommenttia

 1. PetraBettina kirjoitti:

  Hei kiitos tuosta Mindosta! Sitä usein mielikuvitus loppuu kesken, kun miettii kausituotteille reseptejä. Tuoltahan niitä löytää lisää, huippua 🙂

 2. eveliina kirjoitti:

  Mun lempiherkkua on kans viime aikoina kookosöljyssä paistetut banaanit ja päärynät (omena ei käy) 😛 Vähä kanelia päälle ja rahkan sekaan niin on hyvää!!

 3. Roosa kirjoitti:

  Saako sulle antaa postaustoiveen? Kerro vinkkejä pepputreeniin salilla ! 🙂 Ois kiva kuulla mitä liikkeitä teet ni sais muokattuu vähän tota omaa treeniä 🙂 kiitos kivasta blogista;)
  Terkuin aktiivinen lukija 🙂

  • Aino kirjoitti:

   Moikka! Jess kiitti postaustoiveesta – pyrin toteuttamaan sen, tottakai:) Meillä vaan nyt muuttu koulussa aikataulut täysin, joten en uskalla luvata sutä kovin pian..!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.