Hae
Aino Mäkelä

Hurjastelua hiekkadyyneillä

Huacachina Huacachina

Huacachina

Huacachina

Huacachina

Huacachina

Huacachina  Huacachina   Huacachina

Huacachina

Kuten jo aiemmin paljastin niin jatkoin mun matkaa Paracasista kohti Huacachinaa, joka sijaitsee reilun tunnin ajomatkan päässä aivan Ican vieressä. Huacachina on sympaattinen pieni kylä, tai itseasiassa ennemminkin keidas aavikon keskellä – joka käsittääkseni on ainoa laatuaan Etelä-Amerikassa.

Oon jo hetken aikaa haaveillut retkestä Saharan aavikolle, joten tää mahdollisuus päästä kokemaan ja näkemään aavikko oli aivan uskomattoman siisti. Yövyin Bamboo -hostellissa, jota voin suositella lämpimästi jo pelkästään heidän vegepainotteisen ravintolansa vuoksi! Ihan älyttömän hyvää ruokaa, aikalailla parasta mitä Perussa söin.

Käytiin aavikolla myös surffailemassa ja ajamassa autolla, mikä on ehdottomasti kokemisen arvoista! Autolla on pakko mennä hurjaa vauhtia ettei se vahingossakaan jumitu hiekkaan, ja jos kohdalle sattuu oikein hullu kuski on meno paljon hurjempaa kuin kaikissa Lintsin laitteissa yhteensä. Se oli niin siistiä! Harmittaa etten saanut mitään tallennettua videolle, sillä oli pakko pitää molemmilla käsillä kiinni autosta ettei vaan vahingossakaan lentänyt kyydistä.

Surffauksen ja ajelun jälkeen jäätiin vielä keskelle dyynejä, täydelliseen hiljaisuuteen, katsomaan auringonlaskua ja se olikin täydellinen päätös aavikkoseikkailulle. Jos siis oot suuntaamassa Peruun niin suosittelen ehdottomasti pysähdystä Huacachinassa! Viikonloppuisin sinne kerääntyy myös paljon paikallisia lomailemaan ja juhlimaan, mutta siellä on myös helppo nauttia rauhasta niin halutessaan.

Allekirjoitus

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Instagramissa

2 kommenttia

  1. Monna kirjoitti:

    Vitsi, miltä siellä näyttää!! <3 Nauti muru täydellä sydämellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.