Hae
Aino Mäkelä

Paluumuuttaja

Paluumuuttaja, Kroatia

Yllätyyyyys!

Täällä sitä taas ollaan kirjottelemassa FitFashionin alla. Anteeksi, etten kertonut teille tästä aiemmin – jotenkin kaikki tapahtui niin luontevasti ja jouhevasti etten oikeen ennättänyt. Ja toisaalta, tämä muutto ei kuitenkaan vaikuta blogiin muuten kuin ulkoasullisesti joten tuskin te tästä liiemmin järkytytte? 😉

Oon tosi innoissani taas kirjoittelemassa täällä, melkein parin vuoden tauon jälkeen. Vanhoille lukijoille oon tietysti jo tuttu, mutta sieltä ruudun toiselta puolen löytyy nyt varmaan kasapäin uusiakin tyyppejä joten pieni esittely lienee paikallaan.

Paluumuuttaja, Kroatia

Mä olen siis Aino, kokonaishyvinvoinnista inspiroitunut ja ravitsemuksen parissa intohimoisesti työskentelevä nuori naisenalku. Oon saanut itselleni lempinimen ”inspiraattori” sillä oikeastaan kaikella mitä teen pyrin innostamaan ihmisiä panostamaan itseensä, omaan hyvinvointiinsa ja arvostamaan itseään – kaikki tämä näkyy tietysti myös jutuissa, joita kirjoitan.

Aloitin bloggaamisen noin neljä vuotta sitten ja kirjoitinkin FitFashionilla ”Get fit, stay healthy” -nimistä blogia vielä kaksi vuotta taaksepäin. Tässä välissä kirjoittelin itsenäisesti ja nyt ajan ollessa kypsä tein paluun takaisin tuttuun ja turvalliseen, inspiroivaan ympäristöön – samanhenkisten kirjoittajien joukkoon 🙂

Kuluneet neljä vuotta on ollu mun elämäni parhaita ja bloggaaminen on antanut mulle ihan suunnattomasti. Kaikkein parasta on kuitenkin se, että oon onnistunut kirjoituksillani inspiroimaan ja motivoimaan, sekä myös herättelemään ihmisten ajatuksia. Se onkin sitä, mitä haluan tehdä 🙂 Lempeästi ja avoimin mielin.

Paluumuuttaja, Kroatia

Alkuperää oon kotoisin Oulusta, mistä muutin kolme vuotta sitten Helsinkiin. Suoritin siellä personal trainerin tutkinnon ja opiskelin sekä liikunta- että terveystieteitä minkä ohella työskentelin niin nyrkkeilysalilla kuin raakasuklaa- ja raakakakkukursseja vetäen. Innostuin ravitsemuksesta ja oonkin löytänyt siitä itselleni todellisen intohimon, minkä vuoksi opiskelenkin parhaillaan ravinto- ja fytoterapiaa.

Viime keväänä tein ison elämänmuutoksen ja seurasin unelmiani muuttaen Jyväskylään työskentelemään Foodinille. Tällä hetkellä mulla onkin todella onnellinen elämäntilanne sillä saan tehdä juuri niitä asioita mitkä tuottaa mulle iloa, mun elämässä on ihan mahtavia ihmisiä ja muutenkin oon oppinut arvostamaan itseäni ja nauttimaan elämästä tavalla, mitä ennen en oo osannut. Blogiani pitkään seuranneet ovatkin varmasti huomanneet, että vuosien varrella kasvua ja kehitystä on tapahtunut monella tapaa 🙂

Paluumuuttaja, Kroatia

Paluumuuttaja, Kroatia

Viime vuosien aikana oon kirjoittanut kaksi kirjaa, Välipalat – Virtaa Superfoodeista ja Body – Tyttöjen hyvinvointikirja, ja parhaillaan työstän kolmatta kirjaani. Muuten vietän arkeni ystävien kanssa, luonnossa liikkuen, keittiössä puuhastellen ja treenaten – parhaillaan oon hullaantunut taas crossfitistä ja juoksemista, jossa tavoitteena on reilun kuukauden päästä juostava puolikas. Kääks!

Kiitos FitFashionille luottamuksesta ja tuesta, sekä lämpimästä vastaanotosta. Tuntuu tosi hyvältä olla täällä takaisin ja oon ihan super inspiroitunut kirjoittelemaan teille mitä kivoimpia jutuja! Toiveita postauksista saa toki myös jättää aina kommenttiboksiin tai vaikka sähköpostitse niin halutessaan.

Paluumuuttaja, Kroatia

Jutut pysyy jatkossakin siis samana, keskittyen positiivisella otteella liikuntaan, ravitsemukseen, reseptiikkaan, luonnonkosmetiikkaan ja vähän ihan puhtaaseen hömppäänkin – kaiken kulmakivenä on kuitenkin se oma hyvinvointi, jota pyrin vaalimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Blogin Facebook-sivua kannattaa seurailla sillä sieltä löytää aina uusimmat postaukset (+vähän muutakin kivaa!) ja mua kannattaa seurata myös Instagramissa @makelaino ja snapchatissä @aintsi.

Terve vielä kaikille ja ihanaa viikonloppua ihan jokaselle! Tosin mä uskon, että palaan jo heti huomenna asiaan – sen verran innoissani mä oon.

<3 Aino

Kuvat: Anni Korhonen

8 kommenttia

 1. Monna kirjoitti:

  Oujee!! 😀 Tervetuloa takas! <3

 2. jennie kirjoitti:

  ❤️❤️ Tervetuloa takaisib❤️❤️

 3. Jenspa kirjoitti:

  Jee, mun lemppari bloggaaja! 🙂 kiva kun saa sinut tänne, kun muutenkin luen paljon FitFashionia.

 4. emmi kirjoitti:

  JEEEEE <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.