Hae
Aino Mäkelä

Erilainen viikko & arvonnan voittajat

Aurinkoista sunnuntaita!

Mulla on takana vähän erilainen viikko. Ensinäkin en oo kerennyt postailemaan oikein ollenkaan ja se on tuntunu tosi hassulta! Asiaa kyllä olis, mutta aikaa ei oo ollut. Tai olis ollut, jos mua olis huvittanut sellaista järjestää 😀 Oon jotenkin tän kaiken kiireen keskellä myös vähän potenut tietynlaista identiteettikriisiä tän blogin kanssa ja huomannut pohtivan ihan liikaa mitä te haluaisitte lukea, kun kysehän pitäis olla siitä mitä mä haluan kirjoittaa.

No mutta ei takerruta siihen sen enempää vaan nautiskellaan siitä ajatuksesta, että viikon päästä mä makoilen jo Portugalin auringon alla! Ahhh ihanuutta. Vastahan mulla työt alko ja nyt suuntaan heti ensimmäiseksi lomailemaan, hahha – ei huono 😉 Onneksi en oo hirveästi matkaa järjestellyt tai suunnitellut sillä kuten arvata saattaa niin kaikki jutut meni ihan uusiksi näin viimemetreillä. Tai oikeastaan mikään ei oo vielä täysin varmaa ja lähtöön on kuus päivää! Ihana heittäytyä hetkeksi täysin elämän vietäväksi. Kuluneella viikolla blogin FB-sivulla oli myös käynnissä Berryfect -tuotepalkinnon arvonta. Voittajiahan mä tosiaan arvoin kaksi ja arpaonni suosi tällä kertaa Linda Pippuria ja Tiia Fhrmnnia – onnea tytöille, mä laitan teille viestiä facebookissa joten tsekkailkaahan postilaatikkoanne niin saadaan marjajauheet matkaan! 🙂

Ja toivottavasti ens viikolla jo saan mun pitkään haaveileman uuden kilpailun teille käyntiin! Oli ihana kun osallistuitte tähänkin niin aktiivisesti, iso kiitos siitä 🙂 10611270_1625327434360430_1048470112_nEnemmän juttua uusista työ&opiskelukuvioista kirjottelen sitten huomenissa sillä en viitsi tuhlata tätä kaunista sunnuntaita sisällä nyhjöttäen. Vaikka tosin ois varmaan fiksumpaa vähän siivota ja laittaa kotia ojennukseen nyt kun siihen kerrankin ois aikaa. Mutta.. aina ei onneks tartte olla niin älyttömän fiksu 😉 

<3 Aino

2 kommenttia

  1. miia kirjoitti:

    Hei, milloin ouluun järkkääntyis seuraavan kerran tämmöinen workshop? ois kiva ku tehtäis kakkuja ja suklaata 😛 😛

    • Aino kirjoitti:

      Hihhii vielä ei oo mitää päätetty! Mutta hyvinkin vois sellasen järkätä, jos innokkaita vaan löytyy 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.