Hae
Aino Mäkelä

Lenkkikamuja!

Tää viikonloppu on aika lenkkeilypainotteinen ja siitä saa syyttää näitä kahta kaverusta. Kyseessä on mun parhaan kaverin söpöläiset, jotka on mulla viikonlopun yli hoidossa 🙂 Hieman oudoiltahan tämmöset pikkusesset tuntuu hihnanpäässä kun on aiemmin tottunut sellaisiin sporttimalleihin, mutta on kyllä ihanaa kun on koirat lenkkiseurana! Vaikka välillä meinaa vähän hermo mennäkkin.. 😀

Eilen oli ihan hiveä pääkallokeli – peilikirkas jää ja vettä satoi siihen päälle. Ei meinattu pysyä minä eikä koirat pystyssä.. Tänään sitten plussan puolella ja ihanasti koirat kurassa kun kotiin päästään, mutta on kyllä sen arvosta! Nyt hiljennytään illan Sinkkuelämää -maratoonin ja herkuttelun pariin.

PS Huomenna tulossa pari älyttömän herkullista reseptiä jakoon! Stay tuned 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.