Hae
Aino Mäkelä

hölläilyä

Mua oikeen poltteli tänään päästä salille testaamaan mun uusia treeniohjelmia, jotka eilen kehonkoostumusmittauksen yhteydessä mulle mun ohjaajan kans tehtiin! Kävin siis vetämässä uuden yläkropan treenin läpi ja huhhhuh… huomenna voi pikkasen tuntua kropassa:)

Nyt mä vietän päivän ansaittua lepohetkeä koko päivän lukemisen jälkeen. Tieto lisää tuskaa vai miten se menee, joten sydänsairauksista lukemisen jälkeen on pakko saada jotain kevyttä viihdettä – mikä oliskaan sen parempaa entä uus Sinkkuillallinen, jonka missasin kun olin salilla. Onneksi on ruutu.fi !

Ainiin…. hyvää ruokaa ei saa unohtaa. Tässä mun iltapala – oikeesti siinä on vielä lisäksi luomusoijajugua ja kanelia, mutta niiden kans tää setti ei näytä yhtä houkuttelevalta 😀

PS Aamun juoksulenkillä on kyllä joku maaginen vaikutus päivään! Loistin tänään työhaastattelussakin – hehkuin itsevarmana ja positiivisena koko haastattelun ajan – ihan varmasti sen ansiosta. Niin mä ainakin haluan uskoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.