Hae
Aino Mäkelä

Vatsoille töitä!

Suhteellisen fresh puolentoistatunnin hikoilun jälkeen 😀

Huhhhhuh mitkä potkistreenit oli eilen! Mulla teki mieli tulla heti hehkuttamaan niitä tänne, mutta olin niin poikki ja voimaton, että rojahdin iltapalan jälkeen suoraan sänkyyn! 😀 Tuntui kyllä, että koko treenit meni jotenkin putkeen – ihan niinku sitä vähän jopa ois kehittynyt ja oppinutkin jotain. Treenit oli aika rankat ja hiki virtas naamalla kokoajan – paljon yleisliikkeitä, punnerruksia, vatsoja ja selkiä…huhhuh!

Tehtiin aivan loistava vatsalihasharjoitus johon rakastuin ihan täysin. Te jotka treenaatte kaverin kanssa, niin kokeilkaapa tätä 😀 En osaa hirveesti selittää, joten piirsin teille ihan kuvankin.. hahh!

Eli tasoja on kahdeksan – kaveri pitää sua jaloista kiinni ja sanoo aina numeron – 1 niin nouse 10cm, 2 niin nouse 20cm jne. Ja sitten tietty niitä numeroita voi laukoa missä järjestyksessä vaan eri temmolla niin, että tulee kunnon pitoja väliin ja sitten myös kunnon nousuja ja laskuja vauhdilla. Tajusitteko?

PSSST! Te, jotka treenaatte yksin, niin kannattaa käyä tsekkaamassa Elisan blogista vatsalihashaaste! Tosi hyviä treenejä ja paljon sellaisia liikkeitä, joita itsekkin tykkään tehdä 🙂 Mulla oli tarkotus osallistua tuohon haasteeseen kans, mutta mä rääkkään vatsoja jo kahdesti viikossa salitreenin yhteydessä + kahdesti viikossa tuolla potkunyrkkeilyssä, niin pitää ehkä antaa palikoille pari lepopäivääkin.. 😀

Mutta joo.. VITSIT MIKÄ POLTE! 😀 Ihan mahtava treeni. Muutenkin tänään kyllä tuntunu, että eilen tuli tehtyä pikkusen töitä lihaksilla…huhhuh, sellanen sopiva jumi, tiiättehän? Sellanen, joka ei haittaa normaalia toimintaa, mutta tuntuu kyllä. Sellanen normaalia elämää haittaavat lihasjumit ei oo musta yhtään toivottavia enkä sellasia treeneilläni haekkaan, ne musta kertoo ehkä vähän jotain huonosta palautumisesta, ravinnon tai levon puutteellisuudesta…? En tiiä 🙂

Reipasta keskiviikkoa kaikille! 🙂
Ja ei muutaku treenaamaan! Muistakaahan pitää se ruokapuolikin kunnossa, muuten se treenin hyöty on aika olematon 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.