Hae
Aino Mäkelä

Hektistä

Hengissä ollaan! Qstock oli ja meni – viikonloppu oli huippu ja kerrankin sääkin suosi täällä Oulussa. Jotenkin koko kaupunki oli elossa. Kaikenkaikkiaan mahtava lopetus huikealle kesälle!

Qstock-viikonloppu on aina merkinny mulle tietynlaista kesän loppumista ja arkeen paluuta, niin myös tänäkin vuonna. Mulla on nyt vielä vähän lomaa jäljellä ja oon viettänyt nää päivät perheen kanssa ottaen ihan iisisti.. Nyt kun mulla on mahdollisuus olla täällä porukoilla niin mä todellakin teen sen. Kohta se nimittäin ei oo enää mahdollista.
Tänä vuonna kesän loppuminen ja arkeen palaaminen tarkoittaa mulle pienenlaista ahdistusta ja stressiä. Muuttopäivä lähestyy päivä päivältä ja tuntuu, että mulla on ihan liikaa tekemättömiä asioita. Kotona ei huvita olla kun tuntuu, että tekemättömät asiat kaatuu niskaan – eilen en meinannut saada unta, kun mietin mitä kaikkea mun pitää tehdä ja miten saan asiat hoidettua mahdollisimman vaivattomasti.


Tänään ajatukset onneksi selkiintyi ja se kaiken uuden pelko muuttui taas sellaiseksi odottavaksi jännitykseksi, perhosiksi vatsanpohjassa. Kyllä ne asiat aina hoituu parhain päin. Kaikista helpointa ois vaan jatkaa työsopparia ja jäädä Ouluun. Mutta se helpoin ratkaisu ei aina oo se paras 😉 Vaikka mua vähän pelottaa ja jännittää, niin hyvä tästä tulee – tää on sitä mitä mä haluan tehdä!

Voi olla, että seuraavat viikot blogissa on vähän hiljaisempaa. Mulla on hirveesti juttuideoita ja ajatuksia joita teidän kanssa haluaisin jakaa, mutta first things first – kaikki ylimääräinen aika mitä mulla täällä Oulussa on, kuluu varmastikkin perheen ja ystävien halailuun ja niiden pakollisten velvollisuuksen hoitamiseen 😛

6 kommenttia

 1. Senja kirjoitti:

  tsemppiä kovasti sinne! otat vaan oman aikasi ja rauhassa järjestät asiat kuntoon, kyllä me täällä odotellaan 😉 ja saat olla ylpeä itsestäsi kun otat uudet haasteet vastaan elämässäsi, moni kuule valitsisi sen helpon tutun ja turvallisen ja jäisi aloilleen jatkamaan elämäänsä saman totutun kaavan mukaan ! oon varma että sulla tulee olemaan edessä ihan huikea syksy!:)

  • Aino kirjoitti:

   Hihhii <3 Joo, ohan tää kyllä aikamoinen muutos tälläselle mammantytölle. Isoin asia on päästä eroon kaikesta, mitä on viimeisen kolmen vuoden aikana kotiin raahannu.. Blaaaah, ehkä pitää vaan lahjottaa ne jonnekkin kierrätyskeskukseen 😀

 2. siiri kirjoitti:

  haaaa mä niin tiiän ton tunteen,ku oot jo mennyt sänkyyn ja sit rupeet miettimään niitä kaikkia hoitamattomia asioita – joille et yleensä siihen aikaan vuorokaudesta edes mitään tehdä ! sitten pyörit, ja hyörit sängyssä ahdistukseen asti vaikka olisi helpompaa vaan päättää nukahtaa, ja hoitaa ne asiat sitten heti seuraavana päivänä. mutta mitäs sitä nyt helposti tekisi 😉

  tsemppiä viikkoon <3

  • Aino kirjoitti:

   Joo, se on niin virhe! Sillon niistä kärpäsistä kasvaa härkäsiä, hehhee. Kyllä se asennemuutos heti jo helpotti, tai siis se todellisuuden tajuaminen – thank god! Kiitti muru<3

 3. Kaisa kirjoitti:

  Nyt ollaan niin samassa veneessä! Itse muutin eilen 19-vuotiaana ulkomaille Au pairiksi, vaikka helpompaa olisi tietysti ollut jäädä Suomeen paistamaan ranskalaisia…

  • Aino kirjoitti:

   Jep, varmasti ois ollu helpompaa mutta sulla on kyllä varmasti aivan huikea vuosi edessä! Nauti:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.