Hae
Aino Mäkelä

Kevätpopot

Ecco tennarit Ecco tennarit

Tämä postaus on rakkaudentunnustus maailman täydellisimmille kengille. Kengille, jotka täyttävät kaikki kriteerini niin ulkoäön kuin käyttömukavuudenkin puolesta laatua unohtamatta. Kengille, jotka jalassa saan nauttia kivuttomasta jalasta!

Tyyppillisenä naisena kenkähankintoja tehdessä yks tärkeimmistä seikoista on tietysti ulkonäkö ja vasta sen jälkeen mietitään niitä muita oleellisia seikkoja. Lapsena kaikki jalalle hyvät kengät erotti jo kaukaa ulkomuotonsa puolesta ja muistan kuinka mua kiukutti pitää jalassa äitin valitsemia sandaaleja, jotka oli kaukana trendikkäästä. Ne oli muuten merkiltään samat kuin tennarit, jotka parhaillaankin komeilee mun jalassa: nimittäin Eccot.

Onneksi tänä päivänä voi saada kaiken haluamansa samassa paketissa! Nimittäin murtuneen jalan kanssa ulkonäköä tärkeämmäksi luonnollisesti nousee kengän tekniset ominaisuudet, kuten pohja joka joko tukee jalkaa ja askellusta tai sitten ei.

Kuluneen puolen vuoden aikana oon kerennyt jo niin hyvin tottumaan jatkuvaan kipuun ja särkyyn, joka murtunutta jalkapöytääni kiusaa, etten oo siihen liiemmin enää kiinnittänyt huomiota. Melkein olin jo luopumassa toivosta, kunnes ensimmäisen kerran sujautin kaunokaiseni jalkaan ja pitkästä aikaa sain nauttia kivuttomista askelista. Kenkien laadusta on takuuna jo lapsuudessa opittu äidin hyväksyntä, joka on ainakin mulle tärkeä: luonnollisestihan äidit tahtoo lapsilleen aina parasta oli sitten kyseessä kenkävalinnoista tai kaistapäisistä matkustussuunnitelmista.

Valehtelematta haluaisin pitää kenkiä jalassa 24/7 sillä kaunis kenkä, joka saa mun jalan kivuttomaksi tekee mut todella onnelliseksi. Kengän tukeva rakenne pitää jalan niin hyvin kasassa, että myös leposärky on poissa! Aivan uskomatonta. Parhaillaan oon niin sokaistunut rakkaudesta etten keksi kengistä mitään huonoa sanottavaa. Valkoinen, arka värikin on helppo pitää puhtaana jakinnahkapinnan ansioista ja gore-tex pitää huolen siitä ettei sadekelilläkään varpaat kastu.

<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Kengät saatu blogin kautta. Kuvista kiitos ihanalle Saralle!

Yksi kommentti

  1. Elisa kirjoitti:

    Itsekin tajusin viime vuonna jalkavammani seurauksena miten tärkeät hyvät kengät on! Nykyään mulle ykköskriteeri on mukavuus vaikka tietysti on bonusta jos ulkonäkökin miellyttää 🙂
    http://www.karhusportscience.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.