Hae
Aino Mäkelä

Kaksi lanseerausta ja yhdet festarit

Kaksi lanseerausta, yhdet festaritKaksi lanseerausta, yhdet festarit
Niin ja päälle vielä muutama treeni, workshop sekä tämän aamun mehustussessiot yhdessä Asennemedian porukalla. Niistä oli mun loppuviikko tehty. Harjoittelusta huolimatta oon edelleenkin huono aikatauluttamisessa ja myönnetään, että 28 tuntia töitä 40 tuntiin oli aika tiukka setti. Onneksi kuitenki tehdessä hyvien tyyppien kanssa asioita joista nauttii täysillä, hommat sujuu kuin tanssi eikä työnteko edes tunnu työltä.

Se saattaa jopa vaarallisesti, täysin huomaamatta koukuttaa tekijänsä.

Kaiken auringon vastapainoksi parhaillaan ulkona sataa onneksi vettä, minkä vuoksi neljän seinän sisälle lukkiutuminen ei tunnu ollenkaan huonolta idealta. Sillä tänään en aio tehdä enää mitään, yhtikäs mitään. Rauhoittumista ja rentoutumista, laiskottelua ja olemistakin joutuu näköjään nykyään tietoisesti harjoittelemaan, mutta tälläiselle sähköjänikselle se on välillä välttämätöntä.

Ehkä mä vielä joku päivä osaan tehdä hommani tasaisemmin, vaikka toisaalta tälläinen tehokasta säntäilyä seuraava totaalinollaus tuntuu kieltämättä aivan erityisen hyvältä. Antoisalta ja ansaitulta, nautiskeltavalta. 

Rentouttavaa sunnuntaita,
<3 Aino

Seuraa blogia: Facebookissa / Bloglovinissa / Blogilistalla / Instagramissa

Kiitos Ullalle kuvista!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.